Pixel Warriors hledají aktivní hráče |
Vítejte ( Přihlášení | Registrace )
Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!
Pixel Warriors hledají aktivní hráče |
30.09.2009, 10:38
Příspěvek
|
|
Skupina: Uživatel Příspěvků: 4 Registrován: 30.09.2009 ID: 32009 |
Hledám Hráče do týmu PW pro sekci MoH. Podmínky přijetí, nejsou nějak nesplnitelné. Abychom se vyvarovaly zbytečným otazkám tak jich par základních nastíním:
Zájem o hru a dění v klanu. Odpovědnost a respekt k ostatním. Snaha zlepšovat se Neuvádím zde skill, věk a jiné věci, které nejsou pro mne směrodatné pro práci v klanu, ale preferuji jednání na rovinu, a snahu něčeho dosáhnout společně s týmem. V případě zájmu mě kontaktujte, na uvedenou emailovou adresu, a můžeme si o možnosti vašeho angažmá v PW pohovořit. elmis kmayer@seznam.cz |
|
|
30.09.2009, 11:47
Příspěvek
|
|
Skupina: MOH admin Příspěvků: 543 Registrován: 25.09.2005 ID: 8690 |
Otázkou je zda v MOHAA sekci vyplníte jen prázdná políčka,nebo v lepším případě najdeme společně nové hráče
Stále tu je pár jedinců,kteří na tuto skvělou hru nezapoměli a já věřím,že s doznívajícím letním počasím se situace zlepší. Je na lídrech klanů klanbáze aby utvořili tým aktivních hráčů,tak aby to dávalo smysl Přivítáme nejen nové hráče,ale i jakýkoli dobrý nápad. K dobré partě se moc rád přidám i já |
|
|
16.10.2009, 17:41
Příspěvek
|
|
Skupina: Uživatel Příspěvků: 824 Registrován: 28.02.2005 Bydliště Praha ID: 5212 |
Sakra Exci vzdyt uz jsi davno za hernim zenitem :) Skoro slepy od neustaleho zirani do monitoru, starecky tres v rukou ti nedovoluje jakekoliv jine zbrane mimo granatu a to se jeste citis na hrani v klanu? Navic v dobe kdy dat dohoromady CW 4vs4 je nadlidsky vykon? :))))
MOHAA is deat! alespon co tyka ceskych hernich serveru. Klany se daji jeste hrat na clanbazi ale ani tam to uz neni zadna slava. -------------------- |
|
|
18.10.2009, 16:50
Příspěvek
|
|
Skupina: MOH admin Příspěvků: 543 Registrován: 25.09.2005 ID: 8690 |
Radost kazíš především Elmíkovi ,tak 4vs4 asi ne ale 2vs2 nebo 3vs3 třeba ve zmiňovaném turnaji se snad chytne
|
|
|
Lo-Fi verze | Dnes je: 1.11.24 - 00:36 |