IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> client-zakazany pristup
Razzor
příspěvek 01.02.2015, 18:05
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




Zdravim, mam problem s klientem, dnes sem poskladal novej pc a kdyz zapnu clienta, vyhodi mi hlasku "Na server mate zakazany pristup". Dival sem se do banlistu a nic tam nemam, dokonce sem nekdy kolem obeda hral public na starym pc, absolutne nemam tuseni, cim to muze byt.. nakej tip? Kdyztak diky

id:16230

edit: precet sem si posty tady na foru i fb, zkusil reboot routeru, prepojeni kablu, reinstal clienta.. na wifi nejedu, os sem instaloval dnes.. win 8.1
zkusil sem i takovy ty klasiky jako nastaveni clientu kompatibilitu a spravce, hodil sem ho do vyjimek u firewallu, dokonce sem to i zkousel s vyplym firewallem na routeru, a nic nepomohlo, jestli sem enco prehlid, sem s tim..dik

a napadlo uz nekoho ten problem resit fixem klienta? ten problem ma vic lidi, musite si uvedomit ze s novyma os, programama se musi delat upragrade i aplikaci, ocividne s klientem je problem, bud to nechte fixnout, nebo aspon zjistete, cim to doopravdy je.. na gameparku aby si clovek bal slozit novej pc a nahodit novej os, protoze nikdy nevi, co ten posahanej klient udela.

Příspěvek upravil Razzor, 01.02.2015, 19:48.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 03.02.2015, 12:35
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




Tvůj problém je přesně ten, který je popisován zde - http://forum.gamepark.cz/index.php?showtopic=46167

Ad pošahanej klient: Mám 5 dní novej ntb s W8.1 a pošahanej klient mi funguje v pořádku


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 03.02.2015, 17:08
Příspěvek #3


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Už jsme to s Razzorem řešili po PM. Vymyslel jedno, jak jsme se shodli, absurdní, ale funkční řešení v jeho případě - mezi PC a router vrazil ještě jeden router a jde mu to. Blázinec prostě.. Takže chyba bude někde v síťové komunikaci, ale nikdo neví, kde přesně.

Příspěvek upravil Sub-Zero, 03.02.2015, 17:09.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Razzor
příspěvek 05.02.2015, 17:45
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




QUOTE(Lukino @ 03.02.2015, 12:35) *
Tvůj problém je přesně ten, který je popisován zde - http://forum.gamepark.cz/index.php?showtopic=46167

Ad pošahanej klient: Mám 5 dní novej ntb s W8.1 a pošahanej klient mi funguje v pořádku

uplne onicem odpoved, uvedom si laskave, kolik lidi s tim ma problem, staci si precist forum a fb, a musi kazdymu trochu soudnymu cloveku dojit, ze je neco spatne s klientem. Ten klient proste nefunguje jak ma, nikdy nefungoval na 100% a tohle je problem, a to, ze ho zatim nikdo nedokazal vyresit, neznamena, ze je vse vporadku. Mit s tim problem 1 nebo 2 lidi tak je to o necem jinym, ale jen tady na foru a na fb se jich ozvalo o dost vic.
Sub-zero aspon dokaze uznat to, ze to je problem ze strany klienta.

Samozrejme je to nejak resitelny i ze strany hrace, ale klient musi byt udelanej tak, aby fungoval za techdle situaci, a ne ze to 30ti lidem nepojede. Chapu ze taky nevite co s tim, a ze se nevi jak to fixnout, ale pak si nech tyhle kecy, jakoby se nic z vasi strany nedelo.

Příspěvek upravil Razzor, 05.02.2015, 17:48.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 05.02.2015, 18:22
Příspěvek #5


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(Razzor @ 05.02.2015, 17:45) *
Sub-zero aspon dokaze uznat to, ze to je problem ze strany klienta.
Samozrejme je to nejak resitelny i ze strany hrace, ale klient musi byt udelanej tak, aby fungoval za techdle situaci, a ne ze to 30ti lidem nepojede. Chapu ze taky nevite co s tim, a ze se nevi jak to fixnout, ale pak si nech tyhle kecy, jakoby se nic z vasi strany nedelo.

To není tak úplně přesné a Lukino nenapsal nic nepravdivýho. Klient v těhle případech přijímá naprosto nesmyslné informace od uživatelů. Informace, které jdou evidentně od nich a on je v tu chvíli blokuje. Je pravdou, že takto "postižených" hráčů je víc, ale pořád je to výrazná menšina v řádu, tipuju, desetin jednotek procent. Jak už jsem ti psal, jde o vadnou síťovou komunikaci a těžko říct, jestli jde o problém konkrétních routerů, konkrétních Windows (např. zprasených "tuningem" nějakým výrobcem počítačů či třeba kradených), kombinaci obojího nebo třeba jen nekorektně nastavenou síť v PC atd.
Máloco funguje na 100%, ani klient není výjimkou, ale zrovna v tomhle případě je v tom nevinně.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Razzor
příspěvek 05.02.2015, 20:29
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




neni v tom nevinne, tvrdis ze prijima spatne informace, ale to je tim, ze ma prijimat jen nektere druhy informaci, spatne nastaveni site? problem klientu v tom, ze prekousne jen nektere nastaveni site. Je to porad klientem, ze neni prizpusobeny vsem situacim, je to uplne stejny, jako kdybych rekl, ze sem si koupil urcitou desku a kvuli ni mi blbnul treba qip, vyjde aktualizace.. bud ovladacu, nebo qipu, zalezi na ci strane je problem, ale my se zrovna bavime o problemu, jehoz vyskyt jsem cetl tusim uz z roku 2009, jak z win7, tak z 8micek, takze kde asi bude problem? navic kdyby nekorektne komunikoval pc s routerem, tak se to projevi na vice programech atp. ne jen u jednoho klienta, a jeste k tomu v rozmezi 6ti let..

tim rokem 2009 si enjsem 100% jistej, ale urcite uz je to delsi dobu a vim ze byla zminka o win7...

musite si uvedomit, ze nekorektni komunikace pc-gp klient neznamena, ze je to chyba na strane pc, klidne to muze byt tim, co klient vyhodnoti jako nekorektni a v tu chvili je to problem gp klienta..

co se routeru tyka, cetl sem o tp-linku, mam huaweii, jak sem ti psal, zkusil sem reboot, reset do tovarniho, prepojeni, jini zkusili reinstall, ja sice ne, ale instaloval sem winy ten den..

tohle je proste jen o tom, jaka komunikace se gp klientu libi a jaka ne, a prozatim zadnej jinej program nemel problem, tak se proste smirte s tim, ze ma problem gp klient

jako kdyz na me bude mluvit nemec, a ja mu nebudu rozumnet, tak to neznamena ze rika nesmysly, uplne stejna situace, proste tu sou ocividne urcity moznosti komunikace mezi pc a routerem, ktery klient proste nebere, ale jak uz sem napsal, to neznamena, ze je na te komunikaci neco spatnyho, a i kdyz ten problem ma jen zlomek hracu, tak to neznamena, ze to je spatne.. a myslim si, ze firmy jako je asus, microsoft atp. si hlidaji o dost vic problemy v sitove komunikaci a tohle by jim tolik let neunikalo..

Příspěvek upravil Razzor, 05.02.2015, 20:32.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 06.02.2015, 17:13
Příspěvek #7


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Ale jo, argumentuješ správně a logicky, jenže těžko ti vysvětlit, proč to fixnout nejde, když do toho nevidíš :)
(Nejen) já třeba nikdy tenhle problém neměl. Systém mám origo a průběžně aktualizovaný, bez jakýchkoliv modifikací od výrobců či třeba cracků nutných k jeho spuštění, síť mám nastavenou zcela standardně, router taky úplně obyčejný a mohl bych takhle pokračovat dál a dál. Jsi na tom stejně?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Razzor
příspěvek 06.02.2015, 20:02
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




jsem na tom uplne stejne jako ty.. nova instalace orig systemu, veskery ofic aktualizace, ovladace od vyrobce na vsechny komponenty, net od O2, puvodne mozna s trochu prenastavenym routerem, ale ten sem proto zkusil i resetnout...

proste se smirme s tim, ze to dela a pocitacem ani siti to neni :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 06.02.2015, 20:18
Příspěvek #9


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Co nějaký přísně nastavený bezpečnostní software, omezená uživatelská práva ve Win, atd.? Firewally už jsi zkoušel, tak ty vypouštím. Zkusit aktualizaci fw. routeru?

Příspěvek upravil Sub-Zero, 06.02.2015, 20:39.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Razzor
příspěvek 06.02.2015, 21:31
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




vsechno tohle sem zkusil, kamos jeste psal abych si zkusil dat statickou ip a zmenil mac adresu na pc, ale pochybuju ze to zabere, jak bude chvili cas, tak se v tom jeste porejpu..

prava omezeny urcite ne, firewall i firmware sem vypinal, zkousel updatovat, ale jak uz sem psal, nic nezabralo..

Příspěvek upravil Razzor, 06.02.2015, 21:32.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Razzor
příspěvek 14.02.2015, 17:45
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 04.08.2011
ID: 41956




vyreseno, staci zmenit ip a mac adresu pc

ip adresa se musi nastavit staticky

Příspěvek upravil Razzor, 14.02.2015, 17:46.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 01:40
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist