IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> B team?, ???
Docktor-SMRT
příspěvek 05.10.2006, 13:50
Příspěvek #1


KILLER=)))


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2002
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Vsude a NIKDE=)))
ID: 11557




Chtěl bych se zeptat,esli by nějak něšlo v ClanBázi pokoumat něco jako B team...Třeba u nás v klanu je mrtě lídí,ale zas vyhazovat bo tak je na nic a nikomu se taky pryč nechce,ale ti horší si moc(spíš vůbec)CB nezahrajou...Tak třeba že by každej klan(s věčím počtem hráčů,třeba víc jak 8,9)měl možnost mít eště B team,v něm by byly hráči co nehrajou vlastně hlavní CB,ale taky měly možnost si CB zahrát za B,třeba z B teamu by byly 2 co by mohly hrát za A,a z A co by měly možnost hrát za B...Čili by někteří hráči hrály za 2 klany(rozdělené na A,B-příklad)...myslím si že s tímhle problémem s hráči,se potýká mnoho klanů...Admini zkuste to pokoumat...Je to jen návrch,ale myslím si že by se to dalo uplatnit!


--------------------
S Docktorem přichází SMRT pro fšecKy Nácky...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 05.10.2006, 18:59
Příspěvek #2


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5885
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




vlastnik muze zalozit oba tymy, kazdy pojmenovat jinak a pak hracum uvnitr rozdat funkce

napr vlastnik je pan X

zalozi tymy

ab
ac

v kazdem tymu muzou byt jini hraci atd atd, procti napovedu, urco to tam je


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 05.10.2006, 19:06
Příspěvek #3


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(Krusty @ 05.10.2006, 19:59) [snapback]376236[/snapback]

vlastnik muze zalozit oba tymy, kazdy pojmenovat jinak a pak hracum uvnitr rozdat funkce

napr vlastnik je pan X

zalozi tymy

ab
ac

v kazdem tymu muzou byt jini hraci atd atd, procti napovedu, urco to tam je

hele a co když vlastník odchází z klanu ale klan dál hraje ? jak potom odhlásit vlastníka ??? my to udělali tak že sme klan přejmenovali a pak smazali takže jméno klnu by si mohli znovu zaregistovat ne ???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 05.10.2006, 19:52
Příspěvek #4


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5885
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




QUOTE(Sigma @ 05.10.2006, 20:06) [snapback]376243[/snapback]

hele a co když vlastník odchází z klanu ale klan dál hraje ? jak potom odhlásit vlastníka ??? my to udělali tak že sme klan přejmenovali a pak smazali takže jméno klnu by si mohli znovu zaregistovat ne ???

vlastnik muze predat vlastnictvi nejakemu hraci


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 05.10.2006, 19:59
Příspěvek #5


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(Krusty @ 05.10.2006, 20:52) [snapback]376301[/snapback]

vlastnik muze predat vlastnictvi nejakemu hraci

a to se dělá jak ?? to sou ty první dvě možnosti před CL ??? ale ty sou v šedivym (vypnutý ) teda alespoň u nás byli
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 05.10.2006, 20:00
Příspěvek #6


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5885
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




QUOTE(Sigma @ 05.10.2006, 20:59) [snapback]376308[/snapback]

a to se dělá jak ?? to sou ty první dvě možnosti před CL ??? ale ty sou v šedivym (vypnutý ) teda alespoň u nás byli

vlastnik by je mel mit aktivni, pokud ne napis programatorovi sheema@gamepark.cz


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 05.10.2006, 20:13
Příspěvek #7


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(Krusty @ 05.10.2006, 21:00) [snapback]376309[/snapback]

vlastnik by je mel mit aktivni, pokud ne napis programatorovi sheema@gamepark.cz

ok regnu tam svůj novej klan a pokusim se to předat CL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Linux'
příspěvek 05.10.2006, 20:25
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1846
Registrován: 16.08.2005
Bydliště : V lese za brnem.
ID: 8013




QUOTE(Docktor-SMRT @ 05.10.2006, 14:50) [snapback]375970[/snapback]
Chtěl bych se zeptat,esli by nějak něšlo v ClanBázi pokoumat něco jako B team...Třeba u nás v klanu je mrtě lídí,ale zas vyhazovat bo tak je na nic a nikomu se taky pryč nechce,ale ti horší si moc(spíš vůbec)CB nezahrajou...Tak třeba že by každej klan(s věčím počtem hráčů,třeba víc jak 8,9)měl možnost mít eště B team,v něm by byly hráči co nehrajou vlastně hlavní CB,ale taky měly možnost si CB zahrát za B,třeba z B teamu by byly 2 co by mohly hrát za A,a z A co by měly možnost hrát za B...Čili by někteří hráči hrály za 2 klany(rozdělené na A,B-příklad)...myslím si že s tímhle problémem s hráči,se potýká mnoho klanů...Admini zkuste to pokoumat...Je to jen návrch,ale myslím si že by se to dalo uplatnit!

jsi z hradce? sry za off topic


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Docktor-SMRT
příspěvek 06.10.2006, 15:14
Příspěvek #9


KILLER=)))


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2002
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Vsude a NIKDE=)))
ID: 11557




QUOTE(Olufsen @ 05.10.2006, 21:25) [snapback]376327[/snapback]

jsi z hradce? sry za off topic

Proč jako?Nejsem sem z Pardubic...

QUOTE(Krusty @ 05.10.2006, 19:59) [snapback]376236[/snapback]

vlastnik muze zalozit oba tymy, kazdy pojmenovat jinak a pak hracum uvnitr rozdat funkce

napr vlastnik je pan X

zalozi tymy

ab
ac

v kazdem tymu muzou byt jini hraci atd atd, procti napovedu, urco to tam je

Mno já myslel,jako třeba že by někteří hráči hrály za oba...to je možný?? eh-smiley.gif


--------------------
S Docktorem přichází SMRT pro fšecKy Nácky...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 07.10.2006, 09:33
Příspěvek #10


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




QUOTE(Docktor-SMRT @ 06.10.2006, 14:14) [snapback]376590[/snapback]

Proč jako?Nejsem sem z Pardubic...
Mno já myslel,jako třeba že by někteří hráči hrály za oba...to je možný?? eh-smiley.gif

Mohlo by se toho lechce zneužít, ale šptný by to nebylo, ve vašem případě ;)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Docktor-SMRT
příspěvek 07.10.2006, 15:13
Příspěvek #11


KILLER=)))


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2002
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Vsude a NIKDE=)))
ID: 11557




QUOTE(Deatr @ 07.10.2006, 10:33) [snapback]377012[/snapback]

Mohlo by se toho lechce zneužít, ale šptný by to nebylo, ve vašem případě ;)

Čím lehce zneužít...pokud by se to detailně pokoumalo...vymyslely pravidla,atd...


--------------------
S Docktorem přichází SMRT pro fšecKy Nácky...

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 12:47
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist