IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

72 Stran(y): V  « < 70 71 72  
Reply to this topicStart new topic
> Mobilní telefon, kdopak to kdy viděl aby krabička mluvila
Hodnocení 5 V
lllllllllll
příspěvek 09.08.2015, 21:52
Příspěvek #1066


DMS


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3907
Registrován: 03.12.2006
Bydliště Brno
ID: 18985




QUOTE(IAczech @ 09.08.2015, 11:11) *
Noo tak cena kolem 2.5 až 3 tisíce ... bych doporučil Lumia 535, jsou různé barvy a hlavně u WP 1GB RAM je hodně dobré, kdy telefon je ideální na volání a psaní zpráv. A hlavně je svižný a ten telefon vydrží snad všechno... biggrin.gif

No zaprvé WP nechci a za druhé 5 palců je už moc, ideální pro mě je 4, maximálně 4,5.


--------------------
I wanted to see exotic Vietnam... the crown jewel of Southeast Asia. I wanted to meet interesting and stimulating people of an ancient culture... and kill them. I wanted to be the first kid on my block to get a confirmed kill!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 09.08.2015, 23:22
Příspěvek #1067


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4925
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(lllllllllll @ 09.08.2015, 22:52) *
No zaprvé WP nechci a za druhé 5 palců je už moc, ideální pro mě je 4, maximálně 4,5.

Noo joo tak pak je ale povětšinou šhit android v této cenové relaci ... thumbsdown.gif A každopádně ta Lumie bude dělat o dost lepší fotky.


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lllllllllll
příspěvek 12.08.2015, 18:02
Příspěvek #1068


DMS


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3907
Registrován: 03.12.2006
Bydliště Brno
ID: 18985




A co byste řekli tady na toto? https://www.alza.cz/gigabyte-gsmart-roma-r2...145.htm#recenze
Nevím co si mám myslet o té značce, ale má 4jádro, 1 gb ram a 8gb paměť... navíc je teď je slevě, takže za krásný 2000Kč. Má sice slabou baterku ale na dobíjení telefonu každej den jsem zvyklej a za tu cenu stejně nic zázračnýho v tomto směru neseženu.

A co toto? https://www.mironet.cz/doogee-dg280-black-e...cerna+dp226020/ Stejná cena a lepší baterka

Nebo toto by podle všeho mělo být dobrej kup, ale ten velkej displej mě hodně odrazuje (jsem člověk co mobil cpe do kapsy)
https://www.mironet.cz/thl-t6s-5quot-quadco...38501/#74373709 edit: tak to asi nic, teď sem zkoušel vzít do ruky 4,5 a už to mi přišlo dost velký... natož 5

Příspěvek upravil lllllllllll, 12.08.2015, 19:57.


--------------------
I wanted to see exotic Vietnam... the crown jewel of Southeast Asia. I wanted to meet interesting and stimulating people of an ancient culture... and kill them. I wanted to be the first kid on my block to get a confirmed kill!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 12.08.2015, 19:58
Příspěvek #1069



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




Pokud nenosíš legíny, tak se ti 5 palců vejde do kapsy v pohodě


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lllllllllll
příspěvek 12.08.2015, 20:04
Příspěvek #1070


DMS


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3907
Registrován: 03.12.2006
Bydliště Brno
ID: 18985




5 palců je fakt moc, s mobilem v kapse dělám různý věci.


--------------------
I wanted to see exotic Vietnam... the crown jewel of Southeast Asia. I wanted to meet interesting and stimulating people of an ancient culture... and kill them. I wanted to be the first kid on my block to get a confirmed kill!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lllllllllll
příspěvek 14.08.2015, 20:28
Příspěvek #1071


DMS


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3907
Registrován: 03.12.2006
Bydliště Brno
ID: 18985




Tak mám novej mobil a potřebuju poradit (Kitkat 4.4.2.)
Když si dám v nastavení uložiště, ukáže mi to 2 paměti:
-Celková paměť (cca 1,5 gb volný)
-Paměť telefonu (4 gb volný)

Když se podívám na nainstalovaný aplikace, ukáže se mi to v nějaké paměti, která má 1,5 gb. A když to chci přesunout, jediná možnost je SD karta. Jak to mám dostat na to místo, kde jsou ty 4 gb?


--------------------
I wanted to see exotic Vietnam... the crown jewel of Southeast Asia. I wanted to meet interesting and stimulating people of an ancient culture... and kill them. I wanted to be the first kid on my block to get a confirmed kill!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 10.11.2015, 08:44
Příspěvek #1072


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022




QUOTE(Pospa @ 13.11.2014, 20:47) *
jako bys to neznal a nechápal, proč to tak je :) rád bych telefon, kterej nemusím rootovat

teď sem pár hodin sondoval po netu a už mám jednoho horkýho kandidáta, každopádně jak moc se mám bát absence LTE?

Telefon jsem úspěšně ztratil a chystám se pořídit nový.

Nejradši bych znova ten THL 5000, se kterym sem byl nejvíc spokojenej, ale při porovnání s konkurencí zjišťuju, že začíná bejt starej a zbytečně drahej.

Požadavky: aby baterka vydržela aspoň dva dny používání, 2gb ram, osmijádro, dual sim potěší a teď to zatracený LTE - mám to řešit? ty čínský telefony stejně nepodporujou tu českou frekvenci... cena do 6000 Kč

Kandidáti:

1) THL 5000 - http://mobilni-telefony.heureka.cz/thl-5000/
2) Xiaomi Red Note 2 - http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-note-2-16gb/
3) ACER Liquid Z630 LTE Dual - http://mobilni-telefony.heureka.cz/acer-li...e-dual/#section

Nějaký další tipy? Víte někdo o telefonu v týhle kategorii, kterej podporuje českou frekvenci LTE, má dobrou baterku a provedení?

A co ty čínský obchody jako tinydeal.com? Nebo doporučíte jinej levnej zdroj? Mám počkat radši až po Vánocích?


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 10.11.2015, 17:14
Příspěvek #1073


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Pospa @ 10.11.2015, 08:44) *
Nějaký další tipy? Víte někdo o telefonu v týhle kategorii, kterej podporuje českou frekvenci LTE, má dobrou baterku a provedení?

Co Vodafone Smart Ultra 6?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 12.11.2015, 12:03
Příspěvek #1074


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4925
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(lllllllllll @ 14.08.2015, 20:28) *
Tak mám novej mobil a potřebuju poradit (Kitkat 4.4.2.)
Když si dám v nastavení uložiště, ukáže mi to 2 paměti:
-Celková paměť (cca 1,5 gb volný)
-Paměť telefonu (4 gb volný)

Když se podívám na nainstalovaný aplikace, ukáže se mi to v nějaké paměti, která má 1,5 gb. A když to chci přesunout, jediná možnost je SD karta. Jak to mám dostat na to místo, kde jsou ty 4 gb?

Kitekat nepodporuje SD a instalaci aplikací na SD... je to šhit... jsem to říkal.. instalace na SD jde "nebo se spíš vrátila" až od verze 5.0, bohužel u tvého levného telefonu nepočítej s aktualizaci na vyšší verzi, to májí pouze NEXUS nebo vyšší třídy od 10k výše...

Příspěvek upravil IAczech, 12.11.2015, 12:05.


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 17.11.2015, 05:44
Příspěvek #1075


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12919
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




velka baterka do 4" ?
ted mam 3" a prijde mi to akorat, akorat oni vsichni dementi prisli s tim, ze velkou uhlopricku, tenkej telefon
.... na co mi je tenkej telefon, kdyz mam problem nacpat ho do kapsy, protoze je velkej jak kuchynsky prkynko

koukal jsem na THL jak Pospa, ale je to proste velka krava


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 20.11.2015, 01:27
Příspěvek #1076





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1455
Registrován: 15.01.2006
Bydliště Praha a okolí
ID: 10594




THLka pětilitry se docela často vracejí kvůli nafouklý baterii. Dikybohu za 6ti mesicni zaruku na ni.
Tim chci rici, ze se stava, ze po pulroce se sama nafoukne baterie a zlomi celej telefon. No joke.
Díky tomu, ze to zpusobi vadna baterie, nevztahuje se na průser dvouletka.

THL jsou Bgrade číny, chcete-li telefon na pár let, vyhnout se obloukem.
Jinak, kouknul bych se na číny na Aliexpressu, kolikrát se tam najdou fakt zajímavý OEMka s velkou baterii..

IA: 4.4 podporuje SD. Přesuny mezi telefonem a SD, co se týče aplikací, fungujou.. Sám jsem se divil, když jsem o tom četl, ale u mého telefonu u 4.4 to fachá uplně normálně.

Příspěvek upravil HentaiRush, 20.11.2015, 01:29.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

72 Stran(y): V  « < 70 71 72
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 14:15
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist