IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hráč byl odhlášen.....
Dafee
příspěvek 20.09.2009, 13:44
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 05.11.2007
ID: 23046




prosím o pomoc včera jsem normálně hrál,dnes jsem hrál asi hodinu když jsem to vypl a po chvilce zase chtěl zapnout naskocila tabulka:Hráč byl odhlášen thumbsdown.gif ....... prosím o pomoc Klienta už jsem odinstaloval asi 3x a ccleanerem uz jsem to taky projíždel id:641773 jo a ban nemam rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 20.09.2009, 19:12
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




QUOTE(Dafee @ 20.09.2009, 14:44) *
prosím o pomoc včera jsem normálně hrál,dnes jsem hrál asi hodinu když jsem to vypl a po chvilce zase chtěl zapnout naskocila tabulka:Hráč byl odhlášen thumbsdown.gif ....... prosím o pomoc Klienta už jsem odinstaloval asi 3x a ccleanerem uz jsem to taky projíždel id:641773 jo a ban nemam rolleyes.gif



Hráč byl odhlášen. Pravděpodobně se se stejným jménem přihlásil jiný uživatel nebo nedodržujete pravidla pro připojení k serveru gamepark.cz Důvodem může být například ztráta spojení se serverem, připojení přes nepovoleného poskytovatele nebo ban (2)


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 20.09.2009, 20:16
Příspěvek #3


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Zkus restartovat počítač


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TomasAnans
příspěvek 28.10.2009, 16:46
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.10.2009
ID: 32344




Ahoj ahoj, sem tu novy a mam stejny problem s tim prihlašováním na GP clienta. Píše mi to tu věc s hráčem stejného jména, Zkusil jsem reset PC, odhlásit se a zase přihlásit a nic. ID 1224248. Díky moc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 28.10.2009, 16:59
Příspěvek #5


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1837
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




..připojíš se do místnosti spustíš hru a za pár sekund slyšíš "vykopávací zvuk"? s textem:

CODE
Hráč byl odhlášen. Pravděpodobně se se stejným jménem přihlásil jiný uživatel nebo nedodržujete pravidla pro připojení k serveru gamepark.cz Důvodem může být například ztráta spojení se serverem, připojení přes nepovoleného poskytovatele nebo ban (3)


..tohle mi dělá na všech PC + se třeba ani do samotného klienta nepřipojím s tím, že se mám přihlásit znovu, nepomáhá reinstal klienta, jiný prohlížeč jenom někdy smazání cookies atd.. rady? innocent.gif


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TomasAnans
příspěvek 28.10.2009, 17:05
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.10.2009
ID: 32344




QUOTE(^ScOrpI? @ 28.10.2009, 16:59) *
..připojíš se do místnosti spustíš hru a za pár sekund slyšíš "vykopávací zvuk"? s textem:

CODE
Hráč byl odhlášen. Pravděpodobně se se stejným jménem přihlásil jiný uživatel nebo nedodržujete pravidla pro připojení k serveru gamepark.cz Důvodem může být například ztráta spojení se serverem, připojení přes nepovoleného poskytovatele nebo ban (3)


..tohle mi dělá na všech PC + se třeba ani do samotného klienta nepřipojím s tím, že se mám přihlásit znovu, nepomáhá reinstal klienta, jiný prohlížeč jenom někdy smazání cookies atd.. rady? innocent.gif




Jojo to presne
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TomasAnans
příspěvek 29.10.2009, 11:53
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.10.2009
ID: 32344




Poradi mi jeste nekdo pls??? ID 1224248
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 29.10.2009, 13:05
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




Podívejte se sem: http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry717229


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 30.10.2009, 13:58
Příspěvek #9


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1837
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(Anastaz @ 29.10.2009, 13:05) *


..no, jelikož se mi to děje na 2PC současně a to jsem nezkoušel další dva PC, tak bych řekl, že chyba bude asi někde jinde! Winy máme všichni legální, jako administrátor se přihlašujeme vždy. biggrin.gif ..a formátoval jsem nedávno a CCleaner projíždíme PC nonstop! thumbsup.gif


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 30.10.2009, 14:14
Příspěvek #10


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5887
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




QUOTE(^ScOrpI? @ 30.10.2009, 13:58) *
..no, jelikož se mi to děje na 2PC současně a to jsem nezkoušel další dva PC, tak bych řekl, že chyba bude asi někde jinde! Winy máme všichni legální, jako administrátor se přihlašujeme vždy. biggrin.gif ..a formátoval jsem nedávno a CCleaner projíždíme PC nonstop! thumbsup.gif

vím, že to dělá i špatně nastavené natování na routerech poskytovatele, řešil jsem kluka, co mu to nešlo a po pár dnech to prostě odeznělo


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 30.10.2009, 14:24
Příspěvek #11


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1837
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(Krusty @ 30.10.2009, 14:14) *
vím, že to dělá i špatně nastavené natování na routerech poskytovatele, řešil jsem kluka, co mu to nešlo a po pár dnech to prostě odeznělo


..taky si myslím, protože je to pár dní co máme jiného poskytovatele! thumbsup.gif ..a vzhledem k tomu, že nám to dělá na všech PC, tak ani jiná možnost být ani nemůže!


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nadaap1337
příspěvek 02.11.2009, 20:47
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 08.05.2009
Bydliště Doma
ID: 30450




hoj... to mam stejnej problem ale... drive me to slo... dokud jsem si tam nedal miniaplikace.. aod ty doby to nejde..tak jsem udelal reinstall.. a furt to nejde

btw: jestli nemam fakt ban xD id: 907335


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jamaic
příspěvek 02.11.2009, 20:55
Příspěvek #13


Jamaic is here, BEWARE!
Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1136
Registrován: 08.09.2006
Bydliště Ústí nad Labem
ID: 17490




QUOTE(Nadaap1337 @ 02.11.2009, 20:47) *
btw: jestli nemam fakt ban xD id: 907335

28.10.09 28.04.10 *(GE)*Nadaap 907335 CoD4 Violation (GAMEHACK) #89182 (Jamaic)


--------------------
BOOP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nadaap1337
příspěvek 03.11.2009, 07:38
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 08.05.2009
Bydliště Doma
ID: 30450




to znamena co? o.O...easyacc?...

btw:takze mi ted celej mesic projede jen tak premium? -.-


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koparus
příspěvek 03.11.2009, 18:37
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 27.10.2009
ID: 32331




bohuzel mam taky tenhle problem....me ID je 1030985
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.10.19 - 06:55
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist