IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Aktualizace klienta, nelze aktualizovat klienta
Lobodlak
příspěvek 21.07.2013, 09:49
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 20.07.2013
ID: 45816




Zdravím. Při spuštění COD4 souborem start přes GP Updater se objeví hláška "Nelze spustit aktualizaci". Myšleno aktualizaci Gamepark klienta. Hra pak nejde spustit. Myslím, že mám všechno nastaveno správně a aktualizováno. Nespustí se ani s vypnutým firewallem. Klient je verze 1.1.0.24. Dva roky jsem na GP nehrál COD4, ale se starším klientem všechno šlapalo jako hodinky.
Díky předem za pomoc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 21.07.2013, 14:30
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




a kde sis ten firewall vypínal?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lobodlak
příspěvek 21.07.2013, 15:48
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 20.07.2013
ID: 45816




Vypnul jsem ho v AVG, ve Windows i routeru. Ale před tím jsem to nikdy nemusel dělat a běželo to. Teď stejná hláška. Nelze aktualizovat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 22.07.2013, 03:06
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




1) avg nadělá víc škody než užitku, to můžeš rovnou úplně odinstalovat
2) když ani pak to nepude, tak aktualizovat firmware v routeru
3) pokud žádnej novější fw neni, tak router aspoň vyresetovat a znova nastavit (wifi)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MaestroCzable
příspěvek 22.07.2013, 15:42
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 22.07.2013
ID: 45824




Když chcu zapnout GameparkUpdate tak mě to napíše cosi s parametrama a když chcu hrát CoD4 tak mě to napíše, že nelze spustit aktualizace. Chtěl bych poradit .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 24.07.2013, 07:48
Příspěvek #6


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak chyba natala při přesunu na druhej server, už by to mělo bejt v pořádku...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lobodlak
příspěvek 24.07.2013, 15:48
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 20.07.2013
ID: 45816




Asi máš pravdu. Zřejmě to bylo přesunem. Dneska jsem se bez problémů připojil, aniž bych musel cokoli vypínat. Bezva, díky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.10.19 - 17:38
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist