IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém - ochrana proti zápisu, CoD2
Hodnocení 1 V
TheSasudomi
příspěvek 16.11.2014, 20:40
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 08.10.2012
ID: 44483




Zdravím.Po hoooodně dlouhé době a koupení nového kompu sem se rozhodl že si půjdu zahrát.Bohužel mě překvapil problém s kterým si absolutně nevím rady ikdyž jsem strávil aspoň 20 min. hledáním řešením.Problém spočívá v tom,že pokud spustím Multiplayer tak se to nezačne načítat a prostě černá obrazovka.Po té jsem přes GP ze stránek zkusil spustit TDM - teď mi už hra ani nejde spustit a rovnou ve Spacu mě to píše abych zkontroloval cestu ke hře (nevím už ani jak,pamatuju že to vždy házelo rovnou to nastavení cesty).Nevím co s tím,poradí někdo ?

Hru mám originální,systém win8.1.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 16.11.2014, 23:29
Příspěvek #2


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




vsadím se že si ve starém pc neměl win 8.1 :-D sice nevím jak funguje ale co vím 100% tak bych ho předělal na Win 7.

jinak ve spacu je ozubené kolečko , tam nastavíš cestu ke hře.

Příspěvek upravil Piplovic., 16.11.2014, 23:30.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheSasudomi
příspěvek 17.11.2014, 01:36
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 08.10.2012
ID: 44483




To jsem tedy neměl :).A kdybych měl jinou možnost,tak ho nemám ani na tomhle jelikož to je vážně .. :D

Tak tedy cestu mám nastavenou dobře.Jako druhá možnost je tam psáno že prej mám adresář s CoD chráněnej proti zápisu.Přeinstalovávat se mi to nechce tak jak to v tomhle zruším ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 17.11.2014, 02:26
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(TheSasudomi @ 17.11.2014, 01:36) *
To jsem tedy neměl :).A kdybych měl jinou možnost,tak ho nemám ani na tomhle jelikož to je vážně .. :D

Tak tedy cestu mám nastavenou dobře.Jako druhá možnost je tam psáno že prej mám adresář s CoD chráněnej proti zápisu.Přeinstalovávat se mi to nechce tak jak to v tomhle zruším ?

Zrušíš to někde v nastavení. Pravé tlačítko, vlastnosti, zabezpečení a někde tam. Nevím přesně kde co, protože jsem to nikdy nepotřeboval. Přeinstaluj hru, není to přeci časově ani technicky náročné, aby ses na to mohl vymlouvat. :-P

A neinstaluj tu hru do Programu files, kde máš právě aktivovanou tu ochranu proti zápisu, ale vytvoř si jinou složku s jiným názvem, do které posléze tu hru nainstaluješ. Celá věda! whistle.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheSasudomi
příspěvek 17.11.2014, 22:36
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 33
Registrován: 08.10.2012
ID: 44483




Zkusil jsem odstranit ochranu proti zápisu jelikžo v C mi to nešlo (patch nemohl najít cestu ikdyž to bylo správně).Nejde

Příspěvek upravil TheSasudomi, 17.11.2014, 23:06.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LubiCzech
příspěvek 23.08.2015, 14:52
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.08.2015
ID: 46955




Mám teď nově Windows 10 ,ale problém je takový :
http://screenshot.cz/JMT5L/

Jaké je řešení ? Cestu mám samozřejmě nastavenou správně .... Díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 24.08.2015, 13:55
Příspěvek #7


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




QUOTE(LubiCzech @ 23.08.2015, 15:52) *
Mám teď nově Windows 10 ,ale problém je takový :
http://screenshot.cz/JMT5L/

Jaké je řešení ? Cestu mám samozřejmě nastavenou správně .... Díky


Máš HDD rozdělěný na více oddílů? Sice by na to teoreticky vliv neměl být , ale zkusil bych nainstalkovat na HDD kde byl nainstalovany Win... Možná má problémy. Jinak mě nic nenapada , než zkoušet opět znova nastavit cestu ke hře. I když jí máš správně.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LubiCzech
příspěvek 24.08.2015, 14:24
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.08.2015
ID: 46955




Nic nepomohlo....
Pak jsem zkoušel laborovat s kompatibilitou a světe div se ... jen kompatibilita s Windows Vista vyřešila problém.
Přesto se na WIN 10 hra spouští klidně i minutu, na WIN 7 načteno za 10 sekund. A jetě velké problémy s Punkbusterem ....
Ale protože mi ani nešlo Pinnacle studio ani Zoner photo, tak jsem se s pokorou vrátil k WIN 7 a zůstanu u nich dokud mi bude současné PC sloužit.
Na win7 mi vše už zase funguje ...
Instalační DVD WIN10 jsem si vytvořil, takže počkám několik let na nové PC biggrin.gif

Příspěvek upravil LubiCzech, 24.08.2015, 14:25.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 01:05
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist