IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Call of Duty 5 error v instalaci?
The.Horec
příspěvek 20.03.2012, 18:30
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




Hoj
Po instalaci Call of Duty 5 World at War se mi vyskytla drobná potíž: vždy když se snažím hru spustit tak mi systém nahlásí chybu: ,,camping/coop" a já nevím co s tím mám udělat.

Za každou radu jsem vám vděčný!


s pozdravem (věčně něčeho neznalý) The.Horec

Příspěvek upravil The.Horec, 20.03.2012, 18:31.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 20.03.2012, 19:03
Příspěvek #2


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Nevím zda tě navedu přesně ale pokusíme se najít problém , dokud tu nenapíše nějaký zkušenější uživatel. Prvně bych se optal na jakým systému hraješ ? máš origo ? Tahle hláška ti skočí v průběhu instalace nebo po ní?( jsem trošku zmaten s tím názvem tématu než to co píšeš ) innocent.gif

"Call of Duty 5 error v instalaci?"
"Po instalaci Call of Duty 5 World at War "


update:

Moje první rada : snížit výchozí formát zvuku ovládacím panelu na 24 bitů 48000 Hz Kvalita Studio
cesta win 7 - Ovládací panely\Všechny položky\Ovládacích panelů - reproduktory - vlastnosti - upřesnit

-
vyzkoušet a dat vědět ostatním !!!

Příspěvek upravil Piplovic., 20.03.2012, 19:27.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 20.03.2012, 19:50
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




QUOTE(Piplovic. @ 20.03.2012, 19:03) *
Nevím zda tě navedu přesně ale pokusíme se najít problém , dokud tu nenapíše nějaký zkušenější uživatel. Prvně bych se optal na jakým systému hraješ ? máš origo ? Tahle hláška ti skočí v průběhu instalace nebo po ní?( jsem trošku zmaten s tím názvem tématu než to co píšeš ) innocent.gif

"Call of Duty 5 error v instalaci?"
"Po instalaci Call of Duty 5 World at War "


update:

Moje první rada : snížit výchozí formát zvuku ovládacím panelu na 24 bitů 48000 Hz Kvalita Studio
cesta win 7 - Ovládací panely\Všechny položky\Ovládacích panelů - reproduktory - vlastnosti - upřesnit

-
vyzkoušet a dat vědět ostatním !!!




systém mám Win. 7
Hra je origo a už jsem ji jednou nainstaloval a hral
problem nastane po instalaci při pokusu o spusteni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 20.03.2012, 19:56
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




jo a ještě, za ,,chyba v instalaci??" je otazník tudíž se spíše ptám jestli je tam chyba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 20.03.2012, 20:27
Příspěvek #5


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Sry trošku sem ten otázník přehlížel :D teď mě to cvaklo že se ptáš. :)

Mimochodem zkoušel si ten zvuk co jsem psal ?

Příspěvek upravil Piplovic., 20.03.2012, 20:31.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 21.03.2012, 17:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




QUOTE(Piplovic. @ 20.03.2012, 20:27) *
Sry trošku sem ten otázník přehlížel :D teď mě to cvaklo že se ptáš. :)

Mimochodem zkoušel si ten zvuk co jsem psal ?


Ještě ne, ale jakmile k tomu najdu čas (a odvahu :D), tak se do toho pustím.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 21.03.2012, 17:33
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




Už jsem to vyzkoušel a zase to nefunguje (ach jo!!!).Starý problém zmizel a vyskytl se nový, tentokrát to píše:

ERROR: Could not find zone 'C:\Program Files\Activision\Call of Duty - World at War\zone\czech\patch.ff'


Já si snad nikdy nezahraju!!! :D

Nezpravila by to třeba reinstalace s kompatibilitou na Win. XP (Service Pack 2) ????

Příspěvek upravil The.Horec, 21.03.2012, 17:39.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 21.03.2012, 18:12
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




Supeer!!!! Už to funguje. Reinstalace s kompatibilitou zabrala vždycky!!! :D (zatím)

Příspěvek upravil The.Horec, 21.03.2012, 18:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 21.03.2012, 18:24
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




A už je tu další problém. Multiplayer po internetu.
Po zadání příkazu Refresh List mi vyjede max. 20 serverů, zatímco u kamaráda 4000 ne-li více.
Filtrování mám nastavené tak, aby se zobrazovali všechny servery.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 21.03.2012, 18:29
Příspěvek #10


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Máte stejné verze ?

Jestli nemá náhodou nainstalován nějaký patch s PunkBusterem , nebo naopak.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
The.Horec
příspěvek 21.03.2012, 19:03
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 16.03.2012
ID: 43599




A jen tak mimochodem, nevíte jak se jmenuje písnička použitá v bonus misi této hry??? Byla použita i v Zombie 2 beta (call of duty 2)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jouklik
příspěvek 05.04.2012, 17:00
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 34
Registrován: 26.03.2010
ID: 33970




QUOTE(The.Horec @ 21.03.2012, 19:03) *
A jen tak mimochodem, nevíte jak se jmenuje písnička použitá v bonus misi této hry??? Byla použita i v Zombie 2 beta (call of duty 2)


Asi: Elena Siegman - Lullaby for a Dead Man
Když to nebude ona, tak to bude The One a nebo Beauty of Annihilation

Jinak, rád si s někým zahraju CoD WaW zombíky. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 24.10.20 - 18:33
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist