IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chyba Aplikací v ICQ, Rada !
L1eb
příspěvek 19.02.2009, 09:02
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 22.05.2008
Bydliště Červená lhota obec Bílá lhota
ID: 25467




Ahoj začalo to asi takto : před rokem jsem si hrál s kamarády přes icq hry atd ale najednou to nejde počítač je po reinstalaci mám Flash player 10 a icq 6.5 ! Xtraz mi najede ale po pripojování k serveru to nedočte ! viz screen !



http://uloz.to/1332226/pool.JPG
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 19.02.2009, 17:02
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




stahni si QIP a precti i licencni podminky ICQ thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L1eb
příspěvek 21.02.2009, 10:07
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 22.05.2008
Bydliště Červená lhota obec Bílá lhota
ID: 25467




Za1. QIP používám bere méně paměti než ICQ a Miranda a za 2. chtěl bych to využít na ICQ games žebříček na Gamepark.cz toď vše a ted máš nějaký nápad oki jak chces licenční podmínky si přečtu !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 26.02.2009, 21:19
Příspěvek #4


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(Men.T.oS @ 19.02.2009, 17:02) *
stahni si QIP a precti i licencni podminky ICQ thumbsup.gif

tahle věta si dobře odporuje - ve chvíli kdy stáhne QIP poruší licenční podmínky, a ve chvíli kdy si je přečte a dodrží tak si nestáhne QIP

nevíc nejsem si vědom toho že by QIP měl nějakou implementaci ICQ games

QUOTE(L1eb @ 21.02.2009, 10:07) *
Za1. QIP používám bere méně paměti než ICQ a Miranda a za
2. chtěl bych to využít na ICQ games žebříček na Gamepark.cz toď vše a ted máš nějaký nápad oki jak chces licenční podmínky si přečtu !

1. miranda žere jenom podle toho kolik pluginů do ní nacpeš + jádro nějaký minimum + .dat profil kterej je velkej podle toho kolik si změnil nastavení a kolik lidí máš v kontakt listu
nevim jak tobě ale mě miranda žere v idle okolo 5Mb, spolužákovi 9020 QIP cca 4,5Mb
mam pocit že upřednostňovat klienta kvůli tomuhle 0,5M má smysl jedině kdyby si měl bednu s 33Mhz procesorem, turbo tlačítkem, 64Mb RAM a 100Mb diskem




co se týče ICQ Poolu mam pocit že tohle je víc než dostačující http://icq-pool.cz


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nclava
příspěvek 03.03.2009, 23:56
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1043
Registrován: 05.02.2006
ID: 11693




Týjo, ta Miranda je teda úplně nejvíc náročná na pamě? počítače wow.gif Co je tvojích 5MB v ram oproti mojim 1,9MB v RAM od infinia :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 04.03.2009, 00:01
Příspěvek #6


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(Nclava @ 03.03.2009, 23:56) *
Týjo, ta Miranda je teda úplně nejvíc náročná na pamě? počítače wow.gif Co je tvojích 5MB v ram oproti mojim 1,9MB v RAM od infinia :-P

tak co bys chtěl
jedu na ní přes ICQ, IRC, Jabber, MSN a zaráz stahuje RSS a pinguje předdefinovaný adresy tak něco si to vzít musí :))


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pupek Námořník
příspěvek 08.03.2009, 17:41
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2915
Registrován: 12.09.2005
Bydliště Praha
ID: 8486




NO. mám podobný problém. Nejdřív se to dlouho načítá, píše to Connecting - please wait a pak nic. Docela by se hodilo mít to ok co nejdřív, prtž bych rád dohrál probíhající ICQ turnaj na GP, takže rádci sem.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dominic5
příspěvek 12.02.2010, 07:50
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 168
Registrován: 11.10.2009
Bydliště Ostrava city
ID: 32139




Stáhni si icq 7 tak už ti to delat nebude _)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fx´´
příspěvek 30.07.2010, 07:27
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 186
Registrován: 05.03.2010
ID: 33756




Stáhni si to icq 7 , a jestliže nepomůže ani tohle , tak to je bug ICQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 13:34
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist