IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Editor..., Dotaz
Jertho
příspěvek 22.03.2006, 17:57
Příspěvek #1


Ela CH. 4ever !!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 225
Registrován: 07.01.2006
Bydliště Arrakis
ID: 10465




Potřebuju zjistit jednu věc ohledně editoru - jak se vám během hry aktualizují startovní pozice... nevíte někdo jak to udělat?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reinar
příspěvek 26.03.2006, 17:04
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 22.03.2006
ID: 13830




Tato a další věci, které potřebuješ k vytvoření pořádného scénáře v editoru nelze udělat. V něm si můžeš udělat pouze nějakou jednoduchou bitvu. Ani si nemůžeš vybrat zbraně do začátku.
(Pokud se mýlílm, tak mě opravte!)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jertho
příspěvek 12.04.2006, 17:15
Příspěvek #3


Ela CH. 4ever !!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 225
Registrován: 07.01.2006
Bydliště Arrakis
ID: 10465




QUOTE(Reinar @ 26.03.2006, 18:04) [snapback]230844[/snapback]

Tato a další věci, které potřebuješ k vytvoření pořádného scénáře v editoru nelze udělat. V něm si můžeš udělat pouze nějakou jednoduchou bitvu. Ani si nemůžeš vybrat zbraně do začátku.
(Pokud se mýlílm, tak mě opravte!)


No dobře, stejně děkuju.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Falvick
příspěvek 12.04.2006, 22:16
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 05.03.2006
ID: 13489




http://ofp.ruprt.cz/download/ofpeditorhelpcz.zip tam je všechno
Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 18.04.2006, 08:44
Příspěvek #5


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




Samozřejmě, že to jde udělat, akorát se musíš naučit příkazy, které k tomu slouží. Myslím tím addweapon, addmagazine, removeallweapons, savegame atd.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 12.07.2013, 11:10
Příspěvek #6


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Dotaz jen pro zkušené fajnšmejkry ...

v nápovědě výše je to suprově všechno popsané to jo .. jenže za boha mi nejde udělat ten respawn v description.ext ... když chci načíst misi tak mi to spadne do winu s errem... nějaký help?

'mpmissions\__cur_mp.Intro\description.ext.respawndelay': encountered instead of ';'

Příspěvek upravil Tipos, 12.07.2013, 11:22.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 12.07.2013, 11:53
Příspěvek #7


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




QUOTE(Tipos @ 12.07.2013, 11:10) *
Dotaz jen pro zkušené fajnšmejkry ...

v nápovědě výše je to suprově všechno popsané to jo .. jenže za boha mi nejde udělat ten respawn v description.ext ... když chci načíst misi tak mi to spadne do winu s errem... nějaký help?

'mpmissions\__cur_mp.Intro\description.ext.respawndelay': encountered instead of ';'


pošli větší část description.ext ... bude to chybou syntaxe... někde ti chybí uzavírací středník či tak něco.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 12.07.2013, 11:57
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(celoush @ 12.07.2013, 12:53) *
pošli větší část description.ext ... bude to chybou syntaxe... někde ti chybí uzavírací středník či tak něco.


no právě, dělal jsem to jak je v návodu, i podle misí co jsem stáhl ale prostě do nové mise to dostat nejde

respawn = "instant"
respawndelay = 5

jinak dělám to tak .. že vytvořím misi .. 2 lidi (hráč+hratelné) VS východ.. nějací ti nepřátelé .. pak spínač který sepne když není přiotmný východ, a konec č1 ... chci aby když jeden ze západu umře se spawne na místo úmrtí .. později (to se už poperu sám) aby se objevil na určeném místě. To vím že se dělá přes marky.

Celou tu misi uložím jako už. a do složky v (users/tipos/missions/mise/des.. ) celou složku nakopíruji do MP missions ...

res. ver 1.96

Příspěvek upravil Tipos, 12.07.2013, 12:06.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 12.07.2013, 12:17
Příspěvek #9


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




Nejlepší bude celý soubor


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 12.07.2013, 12:20
Příspěvek #10


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




no to je obsah celého souboru :D

tady

tady je zase z nějaké mise ..

na konci každého description je jak jsi říkal syntax ; - FUNGUJE

sorry za otravování

Příspěvek upravil Tipos, 12.07.2013, 12:40.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 12.07.2013, 12:41
Příspěvek #11


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




To vůbec netuším, kde se ti tam co děje whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 5.12.19 - 19:18
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist