IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Could not connect to steam network, a co ted ?
help pls
příspěvek 19.08.2004, 14:06
Příspěvek #1


Není nad příjemnou společnost...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3022
Registrován: 19.08.2004
Bydliště Kovanej Plzenak, ale miluju USA!
ID: 2516




PLS kdyz se chci prihlasit na steam pise to Could not connect to steam network!!
Ale k internetu sem pripojenej
prosim poradte cry.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sakal
příspěvek 20.08.2004, 08:59
Příspěvek #2


MaSer proste pussy wagon :::)(


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 313
Registrován: 30.11.2003
Bydliště BraziL and Czech :::)(
ID: 591




Je to tim ze je ucpany Valve pockej si a pak to skus znofu


--------------------
www.kot-clan.net

Děti, nekupujte si DROGY!!!!!!!!!!
Staňte se populární hvězdou a budete je dostávat zadarmo!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Barney95
příspěvek 25.12.2011, 22:49
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2011
ID: 43017




QUOTE(Sakal @ 20.08.2004, 08:59) *
Je to tim ze je ucpany Valve pockej si a pak to skus znofu


Není, 4 kamarádi co jsou se mnou na skypu zrovna hrajou. A hrajou běžně, mně to tam skáče už měsíc, Valvem to fakt není. Někdo nějakou jinou radu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 25.12.2011, 22:58
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Barney95 @ 25.12.2011, 22:49) *
Není, 4 kamarádi co jsou se mnou na skypu zrovna hrajou. A hrajou běžně, mně to tam skáče už měsíc, Valvem to fakt není. Někdo nějakou jinou radu?

Jedna by byla. Nereaguj na 7 let starou věc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.12.2011, 23:15
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




a navíc chrome hlásí že ten podpis v prvním příspěvku je malware


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Barney95
příspěvek 26.12.2011, 00:37
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2011
ID: 43017




QUOTE(Barney95 @ 25.12.2011, 22:49) *
Není, 4 kamarádi co jsou se mnou na skypu zrovna hrajou. A hrajou běžně, mně to tam skáče už měsíc, Valvem to fakt není. Někdo nějakou jinou radu?


Jemi jedno, jak je to starý. Nemáš tušení, kolik jsem toho zkoušel a jak zoufalej jsem. Poradí mi někdo, kdo si sem nechodí zvedat ego a dělat chytrýho ikdyž neumí poradit? Děkuju
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 26.12.2011, 09:42
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Barney95 @ 26.12.2011, 00:37) *
Jemi jedno, jak je to starý. Nemáš tušení, kolik jsem toho zkoušel a jak zoufalej jsem. Poradí mi někdo, kdo si sem nechodí zvedat ego a dělat chytrýho ikdyž neumí poradit? Děkuju

Ok a už jsi se někdy připojil? Nebo se ti to děje od začátku? Steam jsi instaloval z čeho (cd s hrou, z netu atd)?
Co máš za net (poskytovatel, po káblu, vzduchem atd)?

Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 26.12.2011, 10:06.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 23.11.19 - 02:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist