IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

8 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> POMÓC, nejde mi CoD:UO, - Nejde mi CoD:UO!
Hodnocení 4 V
Pouštní Liška
příspěvek 23.04.2008, 11:30
Příspěvek #31



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 2446
Registrován: 16.03.2006
Bydliště V noře
ID: 13705




QUOTE(Floidik @ 23.04.2008, 07:02) *
ZÁKLADNÍ DESKA:

CPU typ---- -------------AMD Athlon XP, 1244 MHz (12.5 x 100)
Název základní desky -------------Asus A7V600 (6 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada základní desky----- VIA VT8377 Apollo KT600

Pracovní pamě? --------------512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
BIOS Typ----------------------------Award Modular (08/01/03)
SCREEN chyby máte dole
[attachment=14499:Bez_názvu.JPG]

Bod 38.3


--------------------
डेजर्ट फॉक्स
Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 23.04.2008, 18:54
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




QUOTE(Floidik @ 23.04.2008, 19:09) *
no takže CoD1 už ¨jsem sprovoznil ...... byla tam podobná chyba (02 zvukoví soubor chybí) stačilo nainstalovat patch a už to jede (mappacky sem tam nainstaloval až ted)

CoD:UO neběží pořád ta stejná chyba že chybý 167 zvukoví soubor ,,jak jsem sem dával ten screen tak tam je náká chyba je tam vidět menu CoD 1 a má to být CoD:UO takže bude problém s instalací CoD:UO biggrin.gif no mám origošku tak to je blí whistle.gif skusím stáhnout turned.gif


Jak tak koukám na ten screen, tak máš půlku COD1 a půlku UOčka biggrin.gif Kdysi jsem něco podobnýho viděl a bylo to "zmršenou" instalací + namíchaný různý mody dohromady. Zkusil bych to ještě jednou odinstalovat (vymazat) a znovu, hezky popořadě nainstalovat. Njejdřív jen čisté COD1 a UO + mappacky a patche... Žádné mody!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
greyhound
příspěvek 28.04.2008, 21:19
Příspěvek #33



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 612
Registrován: 26.05.2006
Bydliště ČB
ID: 15211




QUOTE(Tatarkas @ 28.04.2008, 18:01) *
Hej admini, když už je vás tolik tak taky semtam hrajte a snažte se udržovat pořádek....

Ono to máš docela těžký v odpoledních hodinách s hraním. Prostě neni čas. Zezačátku jsem byl po večerech často jen v klientovi většinou s Lamiiikem, kdyby náhodou někdo potřeboval poradit, občas jsem si i zahrál. Teď už víceméně hraju (problémový mapy Mikec, Carec a Ponýří) a zatim stačilo pár varování a byl klid. Nejspíš proto, že večer hraje úplně jiná sorta lidí, dpoledne se tam slejzá asi větší sebranka. Nemůžeme bejt všude, proto stačí posílat dema, screeny, časy a místnosti, kde byl problém. Nebo skočit ze hry do klienta, případně napsat na icq, kontakty jsou tady
To, že je ve hře admin, dělá se bordel a nikdo nereaguje je věc jiná, stěžujte si u HA

Mimochodem Tatarko, občas mi zajdi vyprášit kožich, tak jako od tebe jsem na pr..l ještě nedostal thumbsup.gif

Příspěvek upravil greyhound, 28.04.2008, 21:21.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 29.04.2008, 07:22
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




QUOTE(Tatarkas @ 28.04.2008, 18:01) *
....Je mi jasné, že od součashého admin týmu moc čekat nemůžu ...... Chce to trochu zvýšit autoritu, náš milý admin týme.....


Ano! Přesně tak. S minulým admin týmem UO skončilo. Rovnou to můžeme zabalit. Všichni ostatní už jsou k ničemu! A možná by to měl zabalit celý GP, ne?! t_omg.gif

Ty neumíš vyfotit screen ze hry? A poslat ho adminovi? Nebo admina zavolat rovnou do hry? Seznam kontaktů už ti tu psal Grey!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Parmik68
příspěvek 30.04.2008, 20:41
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 73
Registrován: 17.11.2007
ID: 23222




Co mám dělat s timdle

Došlo k chybě při komunikaci se serverem.

Pokud je Váš počítač připojenem pomocí proxy nebo firewallu, nemusí být komunikace s klientem Gamepark možná.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
greyhound
příspěvek 01.05.2008, 19:17
Příspěvek #36



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 612
Registrován: 26.05.2006
Bydliště ČB
ID: 15211




QUOTE(Parmik68 @ 30.04.2008, 21:41) *
Co mám dělat s timdle

Došlo k chybě při komunikaci se serverem.

Pokud je Váš počítač připojenem pomocí proxy nebo firewallu, nemusí být komunikace s klientem Gamepark možná.

Tak v první řadě bys měl napsat co máš za systém (nejspíš XP), jakej FW (win, eset, comodo ...) a popsat problém pořádně, případně dodat screeny.
Nejdřív si promaž tempy a cache prohlížečů. Pak se mrkni do nastavení FW, jestli jsi nezakázal pro gameparkclient.exe přístup na net. Zkus i FW na tu chvíli vypnout. V nejhorším vymaž pravidla pro klienta, odinstaluj a nainstaluj ho znova.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufuvojta
příspěvek 23.05.2008, 10:12
Příspěvek #37


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




Občas mně kope PB za chybu ....bla bla bla binkw32.dll. Připojim se zpátky do hry a normálně to běží. Stává se mi to jen někdy, neni to pravidlo, že mně to kopne pokaždý. Víte někdo, co to je?

A? vás provází síla


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pouštní Liška
příspěvek 23.05.2008, 12:00
Příspěvek #38



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 2446
Registrován: 16.03.2006
Bydliště V noře
ID: 13705




QUOTE(bufuvojta @ 23.05.2008, 11:12) *
Občas mně kope PB za chybu ....bla bla bla binkw32.dll. Připojim se zpátky do hry a normálně to běží. Stává se mi to jen někdy, neni to pravidlo, že mně to kopne pokaždý. Víte někdo, co to je?

A? vás provází síla

Zkusil bych nekde netu najit ten DLL a prepsat ten tvuj

http://dll-repair-tools.com/dll-files/bink...-computer-games


--------------------
डेजर्ट फॉक्स
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bufuvojta
příspěvek 24.05.2008, 11:01
Příspěvek #39


fuck off cola, fuck off pizza, all you need is slivovitza!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1087
Registrován: 06.03.2006
ID: 13504




QUOTE(Pouštní Liška @ 23.05.2008, 13:00) *
Zkusil bych nekde netu najit ten DLL a prepsat ten tvuj

http://dll-repair-tools.com/dll-files/bink...-computer-games

Zkusil jsem to a zatim dobrý, tak uvidim. Díky thumbsup.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
HlinkovaGarda
příspěvek 22.08.2008, 21:05
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 22.08.2008
ID: 26611




mam ten isty problem co maseer2, nainstaloval som uplne setko co sa dalo (do adresara COD) a furt to vypisuje Could not load weapon file 'weapons/mp/dp28_stand_mp' sad.gif

Příspěvek upravil HlinkovaGarda, 22.08.2008, 21:05.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 23.08.2008, 19:45
Příspěvek #41


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(HlinkovaGarda @ 22.08.2008, 22:05) *
mam ten isty problem co maseer2, nainstaloval som uplne setko co sa dalo (do adresara COD) a furt to vypisuje Could not load weapon file 'weapons/mp/dp28_stand_mp' sad.gif


Nainstaluj si všechny 4 mappacky. 

CoD: United Offensive MapPack

Základní MapPack

Přídavný MapPack

Přídavný MapPack 2



--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 03.10.2008, 17:19
Příspěvek #42


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(Black Diamond @ 03.10.2008, 12:09) *
Zdravím, mám jistej problém a to s běháním při MP v CoD UO... Mám PC Core 2 Duo 2GHz, 2GB RAM a grafika GF 8600GT 512 MB, internet O2 ADSL 8Mb/s. Hra mi jde naprosto plynuje na jakkékoli rozlyšení a detaily, ale jakmile zmáčknu ALT abych popoběhl, nehorázně se mi to začne sekat, nevíte co s tím?


Nemyslím, že by byl problém v HW, spíše bych tipoval, že máš na ALt ještě přiřazenou nějakou další funkci ve WIN či jiném programu...
Případně si zkus jinou klávesnici, jestli se ti třeba ten alt nezasekává či něco podobného...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 04.10.2008, 09:52
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




Nainstaloval sem si UO po roce a na gameparku mi pokazdy asi po minutě hrani vyskoci tabulka Neodesílat, ale kdyz hraju prez xfire nebo prez MP tak mi to nespadne sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 05.10.2008, 20:02
Příspěvek #44


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(Men.T.oS @ 05.10.2008, 19:20) *
CODUOmp




Podívej se zda-li nemáš jeden z těchto programů. click




--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 06.10.2008, 15:58
Příspěvek #45


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(Men.T.oS @ 06.10.2008, 16:04) *
nemám eh-smiley.gif


Tak vyzkoušej všechny možnosti co jsou uvedeny ve FAQu (viz Witasovo "click" rolleyes.gif )...osobně sázím špatnou instalaci či špatné instalačky... thumbsup.gif


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 30.10.20 - 06:28
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist