IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 4, nejprve si přečtěte naši NÁPOVĚDU, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

27 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Připomínky, návrhy, nápady
IAczech
příspěvek 27.05.2008, 09:02
Příspěvek #31


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




Mám jednu otázku proč nejde OLD SCHOOL MOD když ho zadám v klientu ? ... Ještě nejsou nastavené servery?? Nebo to nejde v určitých modech, protože když vytvořim TDM tak mám všechny zbraně a na zemi se žádné neválejí thumbsdown.gif z toho plyne že OLD school GAME nejde eh-smiley.gif


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 27.05.2008, 19:49
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Co je to ten Old shool mód a Voice co de nastavit v klientu??? xD


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 28.05.2008, 10:38
Příspěvek #33


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(Hugo_zly_muz123456789 @ 27.05.2008, 20:49) *
Co je to ten Old shool mód a Voice co de nastavit v klientu??? xD

VYtvoř si vlastní server přes hru a zapni tam old shool mode a uvidíš co to je ... biggrin.gif A voice je snad jasné teehee.gif


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 28.05.2008, 16:42
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(IAczech @ 28.05.2008, 11:38) *
VYtvoř si vlastní server přes hru a zapni tam old shool mode a uvidíš co to je ... biggrin.gif A voice je snad jasné teehee.gif

ee není xD v tomhle sem lama xD

ale co sem pochopil tak v tom oldschoolu nezačínáš se zbraní ale sbíráš si je náhodně ze země.....

Příspěvek upravil Hugo_zly_muz123456789, 28.05.2008, 16:43.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 28.05.2008, 16:50
Příspěvek #35


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(Hugo_zly_muz123456789 @ 28.05.2008, 17:42) *
ee není xD v tomhle sem lama xD

ale co sem pochopil tak v tom oldschoolu nezačínáš se zbraní ale sbíráš si je náhodně ze země.....

Popsal si to přesně ... ale to zatim na GP nefunguje .. bohužel eh-smiley.gif


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 28.05.2008, 17:22
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(IAczech @ 28.05.2008, 17:50) *
Popsal si to přesně ... ale to zatim na GP nefunguje .. bohužel eh-smiley.gif

škoda to bych chtěl skusit by mohlo bejt zajímavý :-)


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 29.05.2008, 22:36
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(IAczech @ 27.05.2008, 10:02) *
Mám jednu otázku proč nejde OLD SCHOOL MOD když ho zadám v klientu ? ... Ještě nejsou nastavené servery?? Nebo to nejde v určitých modech, protože když vytvořim TDM tak mám všechny zbraně a na zemi se žádné neválejí thumbsdown.gif z toho plyne že OLD school GAME nejde eh-smiley.gif
Zkoušel jsem to i na HQ a opravdu to nejede. Přitom při kontrole je parametr scr_oldschool_mw na serveru nastaven na 1. Musíme to pořešit s technikem, díky za upozornění.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 30.05.2008, 05:36
Příspěvek #38


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




zrušit to 5ti minutové čekání po kicku


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 30.05.2008, 10:52
Příspěvek #39





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(MemphiS @ 30.05.2008, 06:36) *
zrušit to 5ti minutové čekání po kicku
Který kick máš na mysli? Od PB nebo od votování?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 30.05.2008, 10:57
Příspěvek #40


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




QUOTE(CyboPat @ 30.05.2008, 11:52) *
Který kick máš na mysli? Od PB nebo od votování?

PB, zapoměl jsem dopsat blush.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 30.05.2008, 13:12
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Vote už pořeci stejně nefunguje ne?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 30.05.2008, 15:09
Příspěvek #42


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE(CyboPat @ 29.05.2008, 23:36) *
Zkoušel jsem to i na HQ a opravdu to nejede. Přitom při kontrole je parametr scr_oldschool_mw na serveru nastaven na 1. Musíme to pořešit s technikem, díky za upozornění.


už by to mělo být OK


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 30.05.2008, 17:42
Příspěvek #43


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




QUOTE(Zdama @ 30.05.2008, 16:09) *
už by to mělo být OK

Už to funguje biggrin.gif A lepší QUAKErnu sem nehrál ... fakt super odreagovačka !! thumbsup.gif Takže OLD GAME má u mě za 1 thumbsup.gif Na vylepšování různých zbraní je to super ...


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 31.05.2008, 09:11
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(MemphiS @ 30.05.2008, 11:57) *
PB, zapoměl jsem dopsat blush.gif
Vote už je vypnutý a PB má nastaveno čekání 0 minut, takže můžeš už okamžitě zpátky. Otestováno.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 01.06.2008, 09:47
Příspěvek #45


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




Nevím jestli už to tady padlo, či se na tom pracuje, ale nejde, aby se mapa pouze restartla po skončení? Proč se načítá mapa znova?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

27 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.19 - 08:52
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist