IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

11 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nastavení BF:BC2 serverů, ... aneb Vaše přání
Zdama
příspěvek 02.06.2010, 12:28
Příspěvek #1


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




Máte dotazy, přání a nebo náměty na jiné nastavení BF:BC2 serverů na GameParku? Můžete se o to podělit s námi i ostatními v tomto tématu.

Příspěvek upravil Zdama, 02.06.2010, 13:58.


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 02.06.2010, 15:17
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Momentálně se mi rozsypal PC a na no?asu to nerozjedu, tak ani nvm jaký je tam nastavení, nešlo by tu prosím vypsat? :)

A mám dotaz, tady na stránce: http://www.gamepark.cz/hra/battlefield-bad-company-2
přibylo spousta serverů, ale zmizel úplně Conquest, to je natrvalo?, doufám že ne, jen to chce prostě čas, když to není přes klienta , lidi určitě přídou...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 02.06.2010, 20:41
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 02.06.2010, 16:17) *
Momentálně se mi rozsypal PC a na no?asu to nerozjedu, tak ani nvm jaký je tam nastavení, nešlo by tu prosím vypsat? :)

A mám dotaz, tady na stránce: http://www.gamepark.cz/hra/battlefield-bad-company-2
přibylo spousta serverů, ale zmizel úplně Conquest, to je natrvalo?, doufám že ne, jen to chce prostě čas, když to není přes klienta , lidi určitě přídou...
Ne není, DICE dodali pomršenou instalaci (větší lamy než sme doufali frusty.gif ), tak se čeká na novou. Proto se dal pryč Conquest a všechny ostatní mapy, jinak to kickuje lidi.

Nastavení je teď default:
FF off, KillCam on, autobalance on, Hardcore off, 3D spot on, PB on, Vehicle cam on, cross on, minimap on, minimap spot on,
Hardcore servery mají vše stejné kromě pochopitelně zapnutého Hardcore.

Příspěvek upravil CyboPat, 02.06.2010, 20:42.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 02.06.2010, 21:07
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Ok, už mě taky štvou, hlavně s tím novým patchem co má bejt to je zas doba...

Ohledně serverů - normal mod u mě skončil tak rychle jako začal, protože kropit do někoho zásobníky, tolikrát ho střelit do hlavy a on furt běhá to je fakt děs v týhle hře... Osobně bych zapl FF a vypl Killcam, hlavně na HC , ale to by se dětem asi nelíbilo, ta hra musí bejt přeci co nejvíc nereálná :D


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zdama
příspěvek 03.06.2010, 08:00
Příspěvek #5


Ti,jenž jsou hrdi a nepokleknou,poté poraženi obrátí se v prach


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1500
Registrován: 17.03.2005
Bydliště Dobris
ID: 5491




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 02.06.2010, 22:07) *
Ok, už mě taky štvou, hlavně s tím novým patchem co má bejt to je zas doba...

Ohledně serverů - normal mod u mě skončil tak rychle jako začal, protože kropit do někoho zásobníky, tolikrát ho střelit do hlavy a on furt běhá to je fakt děs v týhle hře... Osobně bych zapl FF a vypl Killcam, hlavně na HC , ale to by se dětem asi nelíbilo, ta hra musí bejt přeci co nejvíc nereálná :D


HC servery budou nastaveny tak, aby se co nejvíce přiblížili realitě, současný stav berte jako testovací provoz. Přenastavíme to po reinstalu serverů, tedy až obdržíme novou čistou instalaci serveru od DICE.


--------------------
SYMBIANT - chytrá řešení IT

CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
siddhi
příspěvek 03.06.2010, 15:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 03.06.2010
ID: 34488




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 02.06.2010, 22:07) *
Ok, už mě taky štvou, hlavně s tím novým patchem co má bejt to je zas doba...

Ohledně serverů - normal mod u mě skončil tak rychle jako začal, protože kropit do někoho zásobníky, tolikrát ho střelit do hlavy a on furt běhá to je fakt děs v týhle hře... Osobně bych zapl FF a vypl Killcam, hlavně na HC , ale to by se dětem asi nelíbilo, ta hra musí bejt přeci co nejvíc nereálná :D


TAk FF bych taky určitě uvítal zapnuté (jak v normal, tak v Hardcore), ale Killcam jednoznačně ponechat zapnuté i v Hardcore. Protože v okamžiku kdy vypněš Killcam tak ti na server naleze spousta debilních sniprů, kteří jsou zalezlí v křoví, barák atd. a čert aby hledal - neboli naprosto to kazí plynulost hry. Možná ztrácíš o trochu více z reality, ale cokoliv co omezí přemnožení sniprů by se mnělo plně využít, pokud člověk nechce aby z hry byla naprostá hovadina - neplnění úkolů, nespolupráce mezi teamem, zabíjení na spawnu atd.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 03.06.2010, 15:18
Příspěvek #7


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




Skvěle, skvěle, skvěle... worship.gif

Rozhodně bych ocenil vypnutí Killcam a zapnutí FF na HC serverech...neboli jak píše Zdama, aby se co nejvíce přiblížily realitě... thumbsup.gif

Plánuje se do budoucna i server, kde budou RUSH a CONQUEST mapy dohromady? Na mnoha zahraničních serverech to už funguje...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 03.06.2010, 15:42
Příspěvek #8


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8008
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




No ono je taky potreba si uvedomit, ze diky mysleni DICE nejde menit nastaveni jak se komu zachce, tudiz napr. pro normal ranked server je nastaveni urceny, celkove je ten jejich system prapodivnej. casem se urcite vetsina veci vychyta. Bohuzel bez klienta je furt klasickej publik jako kazdej jinej a bude prevazne na lidech jakej styl hry se tam bude hrat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 03.06.2010, 16:29
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




No Rush/Conquest je taky zajímavá věc, ale de o to aby se tu vůbec hrálo, chce to nalákat lidi.

S těma sniperama. Ano je to demence a to obrovská a nejenom snipeři, ale třeba taky frajeři s gustavama když na mapě Nelson bay kde není žádná technika tak proti vám de za útok třeba 5 borců vedle sebe a gustavy maj nonstop na ramenou, dál frajeři co vám vlezou do báze a kropí to do vás zezadu, nebo vám dávaj na tanky C4 v bázi a pak se jen smějou jak je můžou odpálit, ale když pak tým ztrácí tak sou hodně platný.... Tak pak a? nikdo neříká že na GP je demence, když tohle je v BF normální všude kde sem zatím hrál a nahráno už něco mám.

Ono by stačilo, pokud se to tu rozjede aby fungovalo víc adminů, který by tyhle svinstva na Rush a Conquest serverech kontrolovali.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 03.06.2010, 18:42
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Demon Spawn @ 03.06.2010, 16:18) *
Skvěle, skvěle, skvěle... worship.gif

Rozhodně bych ocenil vypnutí Killcam a zapnutí FF na HC serverech...neboli jak píše Zdama, aby se co nejvíce přiblížily realitě... thumbsup.gif

Plánuje se do budoucna i server, kde budou RUSH a CONQUEST mapy dohromady? Na mnoha zahraničních serverech to už funguje...
Taky jsem u HC pro FF on a Cam off. Normální bych nechal defaultně tak jak jsou.
Ten mixserver je bohužel řešen externím programem (např. procon). Budem tedy muset vymyslet s technikem kde poběží. Tahle hra z 21 století tohle sama o sobě neumí. Přitom není problém za běhu serveru to změnit. Další mapa už pak běží v novém módu, ale DICE prostě neumí udělat konfig který by zvládnul načítat různé módy jako to už uměli hry před 10 lety. Njn co by člověk chtěl po patlalech co neumí udělat ani výsledkový screen ze kterého by bylo jasno kdo a o kolik vyhrál. Hlavně, že na konci kola spouští trapnou animaci kde tank přejede rádio které levituje ve vzduchu nebo vybuchuje budova plná lidí, které exploze jak v Černobylu nechává chladnými... frusty.gif

QUOTE(Hugo_zly_muz @ 03.06.2010, 17:29) *
....
Ono by stačilo, pokud se to tu rozjede aby fungovalo víc adminů, který by tyhle svinstva na Rush a Conquest serverech kontrolovali.
t_lol.gif No nikde ti nikdo nebude kontrolovat a nebo dokonce někoho šikanovat za to co je součástí hry. Přestaňte furt brečet. Je to public a když si vezme 16 lidí snajpu, tak s tím prostě nic neuděláte. Nebo si to představujete, že na každém serveru bude 24/7 služba co bude každému určovat s čím má hrát? Ty si vezmeš snajpu, ty brokovku, ty... Než příště něco navrhneš, zkus pouvažovat jak bys toho dosáhl! dizzy.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
siddhi
příspěvek 03.06.2010, 20:35
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 03.06.2010
ID: 34488




QUOTE(CyboPat @ 03.06.2010, 19:42) *
...

t_lol.gif No nikde ti nikdo nebude kontrolovat a nebo dokonce někoho šikanovat za to co je součástí hry. Přestaňte furt brečet. Je to public a když si vezme 16 lidí snajpu, tak s tím prostě nic neuděláte. Nebo si to představujete, že na každém serveru bude 24/7 služba co bude každému určovat s čím má hrát? Ty si vezmeš snajpu, ty brokovku, ty... Než příště něco navrhneš, zkus pouvažovat jak bys toho dosáhl! dizzy.gif


Proto je lepší mít server s nastavením, které nebude přitahovat tolik sniprů - neboli killcam on. Jakápak realita, stejně je ve hře nereálne vše od A do Z, takže nějaká kamera stejně nic nezmění.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
siddhi
příspěvek 03.06.2010, 20:41
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 03.06.2010
ID: 34488




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 03.06.2010, 17:29) *
No Rush/Conquest je taky zajímavá věc, ale de o to aby se tu vůbec hrálo, chce to nalákat lidi.

S těma sniperama. Ano je to demence a to obrovská a nejenom snipeři, ale třeba taky frajeři s gustavama když na mapě Nelson bay kde není žádná technika tak proti vám de za útok třeba 5 borců vedle sebe a gustavy maj nonstop na ramenou, dál frajeři co vám vlezou do báze a kropí to do vás zezadu, nebo vám dávaj na tanky C4 v bázi a pak se jen smějou jak je můžou odpálit, ale když pak tým ztrácí tak sou hodně platný.... Tak pak a? nikdo neříká že na GP je demence, když tohle je v BF normální všude kde sem zatím hrál a nahráno už něco mám.

Ono by stačilo, pokud se to tu rozjede aby fungovalo víc adminů, který by tyhle svinstva na Rush a Conquest serverech kontrolovali.


Ano, když mně někdo lupne gustavem naštve to, ale to? vše. Hlavní je, že se ten člověk s gustavem pohybuje, je aktivní a plní úkol - narozdíl od sniprů, kteří v min. 90% případů jen stojí a serou na nějakou hru, tým, prostě jen lupkají - si mají zahrát hru jako moorhuhn, to by jim mnělo vyhovovat mnohem víc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 03.06.2010, 20:56
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Hele já nehodlám hrát na serveru , kde neustále někdo mi leze do báze a střílí tě hned jak se narodíš do zad... Tuhle věc už má většina serverů v pravidlech a pokud je ve hře admin tak se za to normálně kickuje...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ratlan
příspěvek 04.06.2010, 14:02
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 93
Registrován: 04.06.2010
ID: 34495




Zdravím všechny. Bohužel, tyto nedluhy prostě ta hra má a nelze moc dobře neustále kontrolovat hráče, pokud to nedělá hra sama. Také už mám na battlefieldu pár hodin nahráno a z vlastní zkušenosti můžu říct, že hráči, kteří lítají po mapě s carl gustavem, prostě nepotěší. Stejne tak ono zmíněné "proplutí" některého hráče do nepřátelských zad a střílení hned po spawnu. Osobně si dovedu představit pravidlo o ochraně základen ( takže i spawnu), ale nějaké omezování používaní zbraní podle mě není dobrý nápad a navíc to ani není moc dobře realizovatelné - ať si každý hraje s čím chce. Killcam bych klidně vypnul, na snipery platí snipeři :). Ono sniperování není zas tak jednoduché.

EDIT: Rád bych se zeptal na váš názor, co se počtu hráčů týče. Někdy si i radši zahraju na serveru s max 24 hráčema - je to takový větší oddych, nesejme mě kulka jen co se pohnu :)

Příspěvek upravil GoodSight, 04.06.2010, 14:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 04.06.2010, 20:10
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 03.06.2010, 21:56) *
Hele já nehodlám hrát na serveru , kde neustále někdo mi leze do báze a střílí tě hned jak se narodíš do zad... Tuhle věc už má většina serverů v pravidlech a pokud je ve hře admin tak se za to normálně kickuje...
Já už toho v pravidlech viděl. biggrin.gif Opakuju, nepíšu pravidla, která nejsem schopen vynutit. 24/7 službu adminů tady ani nikde jinde na světě mít nebudeš, tedy pokud nejsi bahrajský princ a na nějakém tom mega ti nesejde.

Pořád čekáme až v DICE najdou někoho kdo umí odeslat mail na požadavek "pošlete nám správnou instalaci R11 - diky innocent.gif ". Zatím stále asi hledají. myslel sem si, že po multiprayer extempore od Infinity Retards mě už nic nepřekvapí, ale pomyslné první místo v mém soukromém žebříčku přebírají DICE. thumbsdown.gif

Příspěvek upravil CyboPat, 04.06.2010, 21:15.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

11 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 25.10.20 - 09:48
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist