IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> help pls
chaozz
příspěvek 08.08.2006, 11:14
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 08.08.2006
ID: 16824




kdyz se chci pripojit na verejny server, server me okamzite kopne po nacteni dat nevite cim to muze byt? pacht ver. mam 1.60 (FA)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
D35p3r4t
příspěvek 17.09.2006, 17:11
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 07.07.2006
ID: 16173




console pod ESL,otevři pravdepodobe tam budeš mít kick #133
neboli vyndej z toho aresáře se hrou ten lacinej skinhack
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Parcus
příspěvek 18.09.2006, 13:51
Příspěvek #3


pouze Vietcong


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 66
Registrován: 18.09.2004
Bydliště Žďár nad Sázavou
ID: 2790




QUOTE(D35p3r4t @ 17.09.2006, 18:11) [snapback]365426[/snapback]

console pod ESL,otevři pravdepodobe tam budeš mít kick #133
neboli vyndej z toho aresáře se hrou ten lacinej skinhack

no neím..ale tohle dělalo dost kámošům a pochybuju že si zvládnou stáhnout nějakej skinhack, když sotva naistalujou VC innocent.gif


--------------------
====>>>Není důležitý být u toho, když se pracuje, ale když se rozdává! <<<====
S pozdravem: Parcus

Duší pořád Dřevorubec z Vietnamu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Yuri
příspěvek 07.10.2006, 09:32
Příspěvek #4


VC admin


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 262
Registrován: 24.12.2005
ID: 10215




co hradba maš stahnutou "aktualni" :D verzy ?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slzic
příspěvek 07.10.2006, 18:17
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 209
Registrován: 28.12.2005
Bydliště Hradec Králové
ID: 10291




Zkus vypnout tunning PC wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Martin336
příspěvek 21.04.2007, 10:07
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 12.04.2006
ID: 14228




Yuri myslim ze to bude tu HradBu protoze me to dela to same aj na servrech GP.Ale stahoval jsem primo ve VC hradbu 206 (90KB) a nejde tonemoh by me nekdo poradit jak stahnout tu HradBu aby me sli GP servry aspon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Martin336
příspěvek 21.04.2007, 11:34
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 12.04.2006
ID: 14228




U ma je to urcite HradBu protoze kdyz dam public bez HradBy . Tak to jde normalne. Dalsi moznost proc me nefunguje HradBa je asi ze mam Vistu ktera ju blokuje kdyby nekdo o tom neco vedel pls napiste
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Yuri
příspěvek 22.04.2007, 10:43
Příspěvek #8


VC admin


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 262
Registrován: 24.12.2005
ID: 10215




QUOTE(Martin336 @ 21.04.2007, 12:34) [snapback]491037[/snapback]

U ma je to urcite HradBu protoze kdyz dam public bez HradBy . Tak to jde normalne. Dalsi moznost proc me nefunguje HradBa je asi ze mam Vistu ktera ju blokuje kdyby nekdo o tom neco vedel pls napiste


jo tak pokud máš Vistu tak je to normalní, někde už jsem četl, že ve Vistech to bohužel nějak nefunguje, ale zkus si stáhnout tohle a rozbalit to do složky Vietcong



hradba

Příspěvek upravil Yuri, 22.04.2007, 10:44.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Martin336
příspěvek 16.05.2007, 13:59
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 12.04.2006
ID: 14228




HRADBU jsem uz skousel primo od kamosu kterym to de me ji poslaly ale stejne nic takze jsem odinstaloval visti a na xp uz me vsecko jede
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Steve R. Hawkins
příspěvek 08.07.2009, 16:10
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 06.07.2009
ID: 31097




mám dotaz kde najdu nebo sehnám GUID na vietcong díky

Příspěvek upravil Steve R. Hawkins, 10.07.2009, 17:56.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slzic
příspěvek 17.07.2009, 10:17
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 209
Registrován: 28.12.2005
Bydliště Hradec Králové
ID: 10291




QUOTE(Steve R. Hawkins @ 08.07.2009, 17:10) *
mám dotaz kde najdu nebo sehnám GUID na vietcong díky

Pokud myslíš GPID, tak ho máš ve svém profilu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 7.12.19 - 02:30
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist