IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Hráč nemůže být spojen se serverem, cod4 problem
madnaive
příspěvek 30.05.2013, 17:12
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Problém se týká CoD 4 serverů, dělá mi to takovýhle problemy už asi třetí den. Pokaždé když se chci připojit na nějaký mod ( CTF, TDM, HQ ... ) a načte se mi Gamepark client, kliknu na "Pokračovat ve spouštění" , tak mi to vyhodí error že "Hráč nemůže být spojen se serverem, chyba v uživatelském jménu nebo heslu.Přihlaste se znovu" . Tak jsem se několikrát odhlásil a znovu přihlásil a stejnak to nepomohlo. Nevím co s tím eh-smiley.gif
OBRÁZEK
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.05.2013, 17:20
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Aktivovaný účet máš? na gp stránce nahoře u nicku jestli tam svítí (neověřený) tak zajdi na email

Příspěvek upravil Tipos, 30.05.2013, 17:20.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 30.05.2013, 17:23
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Ano mám aktivovaný účet. Hraju tady od roku 2007 biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.05.2013, 17:53
Příspěvek #4


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Tak zkus aktualizovat gp stránku s ctrl+f5

btw: zkusil jsi?

Příspěvek upravil Tipos, 30.05.2013, 17:54.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 30.05.2013, 19:25
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Ano, jediné co by mi zbývalo je "Provéct čistou instalaci operačního systemu". A přeinstalovat windows kvůli GamePark Klientu, haha tak to jsem se zasmál biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 30.05.2013, 19:34
Příspěvek #6


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tvůj systém nevykazuje známky poškození, pokud to na stejný síti nepude ani z jinýho počítače, pak je chyba v síťový komunikaci, tzn. v routeru...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 30.05.2013, 19:42
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Nemáme doma jinej počítač. Nekradem biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.05.2013, 20:30
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Co se změnilo od doby kdy to ještě šlo?


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 30.05.2013, 21:14
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Kromě datumu nic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 30.05.2013, 22:06
Příspěvek #10


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(madnaive @ 30.05.2013, 20:42) *
Nemáme doma jinej počítač. Nekradem biggrin.gif

v tom případě je nejvyšší čas to změnit nebo si nějakej aspoň pučit... dej vědět, jak to dopadlo cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 31.05.2013, 08:05
Příspěvek #11


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




A co space? Tam se dostaneš?


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 31.05.2013, 17:21
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Máte na mysli toto ? "Ujistěte se, že se do rozhraní Space přihlašujete s uživatelským oprávněním operačního systému Administrátor. Pokud ne, jděte do menu Start a z nabídky Vypnout vyberte Přepnout uživatele. "

Ano, na PC je jen jeden účet a to je zároveň správce počítače.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.R.
příspěvek 09.06.2013, 12:06
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 39
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Havířov
ID: 11749




QUOTE(Slamb @ 30.05.2013, 22:06) *
v tom případě je nejvyšší čas to změnit nebo si nějakej aspoň pučit... dej vědět, jak to dopadlo cool.gif

Hi, mám uplně stejný problém jak tady píšou ale u Quaka 3, napíše to že hra je plna a nebo zamčená, což je kravina začne to už při připojování na GP klienta sekce osp, ale dělaji to i jiné mody, a když mám na 5/10/15 pokus štěstí se tam dostat tak to pak zopakne při vytvoření hry a nebo i přopojiní do už rozběhlé hry. děla to více lidem. Mám routr a i z dalších 2 pc je podobný výsledek:(. Někde máte problém přímo na GP ? Asi tak před měsícem to dělalo něco obdobného a psalo to hlášku že mám zastaralou verzi prohlížeče IE, ten nepoužívam cca 4až5 let jen firefox, operu nebo googl tak teď babo raď?:D Vím jistě že tyhle problémy se více nebo méně objevují i u ostatních hráčů při připojení do jiných her , někomu víc někomu míň. PC jsem prošel awastem i nodem a čisté. V zakladním nastavení pc jak systemu tak jiných podpurných programu nedošlo k změně. Dík za případnou radu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 09.06.2013, 12:58
Příspěvek #14


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




pokud to dělá na více počítačích, pak je chyba v síťový komunikaci, nejjednodušší bude router vyresetovat do továrního nastavení a při tý příležitosti rovnou aktualizovat firmware, pokud je novější verze k dispozici...
po resetu je samozřejmě nutný znova nastavit wifi - zabezpečení WPA2 Personal a největší dostupnou šířku kanálu (40 / 80 / 160 MHz - závisí na typu wifi sítě)...
jinak obecně, proč k tomu dochází - špatnej firmware, kterej s postupem času způsobí právě špatnou síťovou komunikaci, ale stejně tak timhle problémem trpí hlavně většina sh*t routerů za pár stovek - zahlcujou se a je třeba je přinejmenším jednou za čas obnovit do výchozího stavu...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 27.08.2013, 18:48
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Tak mam novej počítač, Windows 8 a problem stále trvá. Tak asi ten router bude zlobit angry.gif
Jen se ještě zeptatm, proč mam tento problem jen u CoD 4 a CoD 2 mi jde bez problemu ? vždyť GP client jako GP client ne ? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 07:40
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist