IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

4 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Call of duty:MW3 na GP, Jak se připojit?
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 20.11.2011, 15:15
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




Kdy bude možnost se připojit do hry? Zatím to hlásí verzi hry 1.2 ale aktuální je 1.3.362


Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 22.11.2011, 19:17.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 21.11.2011, 14:07
Příspěvek #2


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




Psal jsem to již v topicu týkající se nových her na GP, nicméně by mě to taky docela zajímalo, protože dle mého MW3 dedikované servery podporuje a zároveň by měl jít spustit server klasicky s configem, ne jako u BO...souběžně lze i hrát přes IWnet, ale to velmi rychle omrzí...

Nezjišťoval náhodou někdo o možnosti dedikovaných serverů více?


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 21.11.2011, 20:14
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




Už to jede. tak fofr pane Hofr.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vyhul
příspěvek 21.11.2011, 21:22
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 35
Registrován: 22.04.2011
ID: 40921




QUOTE(AHOSO:WIDAHO @ 21.11.2011, 20:14) *
Už to jede. tak fofr pane Hofr.



Je to jasný nový codka tu nemají šanci



1. Skoro nikdo si v dnešní době nekupuje originál


2. A Skoro nikdo nemá takový stroj aby utáhl takovouhle hru

Já třeba uprgadoval pc loni a sem rád že mám na cod 5 125-150fps Tohle nejsou vážně hry z hitovím potenciálem pro gp hráče
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 21.11.2011, 21:37
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(vyhul @ 21.11.2011, 21:22) *
Je to jasný nový codka tu nemají šanci



1. Skoro nikdo si v dnešní době nekupuje originál


2. A Skoro nikdo nemá takový stroj aby utáhl takovouhle hru

Já třeba uprgadoval pc loni a sem rád že mám na cod 5 125-150fps Tohle nejsou vážně hry z hitovím potenciálem pro gp hráče

Neklesej na mysli.
Na HW to není nikterak přehnaně náročné. Já to hraji na skoro 4roky starým stroji úplně v pohodě.
A hry si lidi právě kupují, aspoň tuhle. Stačí se podívat na prodejní výsledky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 22.11.2011, 08:28
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE
Kdy bude možnost se připojit do hry?
Přes klienta dost těžko. Dokud Infinity Retards nebudou skutečně podporovat dedikáče tak asi nikdy. Neexisuje reálně možnost předat programu parametry z příkazové řádky:
+ connect IP:port +password heslo
Určitá možnost sice funguje přes steam, ale co se mi povedlo tak jen +connect IP:port, nejelo zase heslo.
Heslo novodobých uhrovatých, konzolou postižených vývojářů, zní: "Před to co všechno naši otcové udělali dáme podmínku
CODE
if OLD skip
a tady se předvedeme jak to neumíme, ale hlavně to naši manageřy prodejte...".
Pokud GP chce servery tak zatím jenom ve formě jako BC2 - mimo klienta.
Jejich podpora dedikáčů je stejný podvod a lež jako "podpora LAN". Zkuste si spustit dedikáč na skutečné LAN. Nemyslím LAN připojenou do Internetu, to není LAN, kdo si to myslí je **** a nebo dělá pro IW.

Ale podpora klan hraní je mnohem lepší než pro BO. CB už vydali pravidla a na serveru se dají nastavit omezení, ikdyž opět Retardi útočí. Nejde nastavit roundswitch v jiném rozsahu než 0-4 grrr.gif

Příspěvek upravil CyboPat, 22.11.2011, 11:26.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 22.11.2011, 08:57
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




Nechci to nějak hodnotit, protože nikde nebylo (aspoň jsem ho neviděl) info, že je úsilí na zprovoznění serveru naplněno.
Možnost hrát s pomocí steamu není moc konfortní ,ale je to aspoň možnost. Včera se mi z 10 pokusů povedlo dvakrát připojit na GP . Nevím jestli je to tím že se na tom stále pracuje nebo komlikovanosti propojení klienta a steamu.
Teď jsem se "připojil" ale je to potřeba zaktualizovat, už je verze 1.4.364

Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 22.11.2011, 09:27.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 26.11.2011, 17:23
Příspěvek #8


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




2 vyhul:
ad1) Kdo si nekupuje originálky ani kvůli online hraní je socka a ne hráč.

ad2) Mám taktéž 4 roky starou mašinu, jen jsem dodal kdysi trochu lepší grafárnu+něco giga pamětí a dědek MW3 zvládá na MAX detaily úplně v pohodě...na momentálně standartních strojích to díky docela dobré optimalizaci šlape dobře, oproti třeba Black Ops...

Kvůli BF3 a Mechwarrior Online si budu kupovat konečně mašinu novou, protože to už by stařičkej komp nedal na maximální detaily a když si to připojím k bedně, tak by to moc nevypadalo...:)

2 Cybo:
Já si říkal, že by ty mrchy prohnaný daly jen tak do frcu standartně konfigurovatelný dedikáče...ani mě to moc nepřekvapuje. Nicméně serverům bez klienta bych se nebránil a podle mě MW3 má poměrně vysokou šanci, aby se hrálo jen tak...udělal bych rovnoměrně pro začátek nějakou klasiku jako CTF, SD, TDM možná i KC a samozřejmě to samé i v HC.
Podle mě by se i předešlo problémům se Spacem vs Steamem a aktualizacemi.
Já osobně bych radši hrál s lidma na GP serverech, než někde v německu, nebo přes IWnet...hlavně by se dalo s adminama domluvit na nastavení serverů atd...variantu s klientem bych ponechal na testování, než se to ustálí (jestli vůbec)...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 27.11.2011, 22:21
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




Chybí pořádné info. Nabízí se tady hra kterou nemůže nikdo hrát. Server se neaktualizuje, nikdo s hráčema nekomunikuje.
Sice to vypadá na stránkách GP pěkně, že se nabízí MW3,ale nabízí se úplné a nefunkční nic. Pokud chcete aby sem lidi chodili tuto hru hrát, tak s nimi komunikujte a nabídněte něco co funguje. Ta hra si to zaslouží. A jestli to myslíte vážně s touto hrou, tak ji zařaďte na fórum mezi ostatní hry, kde se budou řeši otázky a problémy k této hře.

Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 27.11.2011, 22:52.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abedi-Pele
příspěvek 27.11.2011, 23:19
Příspěvek #10



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 672
Registrován: 26.01.2011
Bydliště Zlin
ID: 37078




Ono je to těžké spousty věcí se musí doladit a server se aktualizuje sem tam. Ale největší otázkou je jestli to hráči hrát budou (kdyby to šlo bez origa byla by jich tu spousta), ale nejde tak vidiš kdo tam dojde max ten co má origo a těch tu moc není eh-smiley.gif


--------------------
Nemožné ihned, zázraky do tří dnů. --- Život je jen hra, dokud vyhráváš.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 27.11.2011, 23:42
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




To já vím, že se to samo neudélá, ale proč není nějaký testovací režim a hra se hned nabízí jako novinka. To je oč tu běží.
Nikdo nic neví, informace žádné. Tak kdo by sem chodil. Originálek bude mezi lidima dost, nedělej z nás socky. Jen to chce něco života schopného a lidi přijdou. Mluvte více s lidima, dejte tu hru na fórum. Prezentujte tu hru více, ta hra to sama (i když má nějaké renomé) nesvede.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 28.11.2011, 13:04
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




Jak si čtu ten svůj příspěvek zpětně a i podle vašich reakcí to vypadá jako, že máte pocit, že mám s tím paskvilem co je tady pro MW3 něco společného. Ne! Momentálně s GP nespolupracuji... wink.gif
Ano ten nový "úžasný" flash klient je paskvil. Proti starému se to ani neumí spustit z prohlížeče, musí to být spouštěné po startu a tam smrdět a ani to neumí najít samo kde mám nainstalovaný Steam. Kde asi? Tam kde říkají registry! Na to tady ty registry jsou už od dob Win95... To ta úžasná flash sračka neumí?
Jestli GP chce MW3 v klientovi, tak se bude muset smířit, že servery prozatím nebudou heslované. To pak ale ztratí význam mít ten jejich mezitupeň vůbec spuštěný. No a pak je tady faktor zvaný honění si ega na bambiliónu stupidních hodností. No prostě kravin pro dětičky. To s použitím dedikovaných serverů padá. Tahle možnost není povolena. Jen přes LagFailNet. Proč? Protože Infinity Retards. Takže tam stejně nikdo nepůjde, stejně jako to bylo u nerankovaných COD4 a to jsme tam dali komplet mappack.

Zápasy jsou ale fajn. Pár jsme jich už podle CB pravidel hráli a je to pohoda. Počítáme kola a pak fast_restart. Komunita ale není moc velká a proto uvažujeme, že uděláme nějaký turnájek by EAS. wink.gif

Příspěvek upravil CyboPat, 28.11.2011, 13:07.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 28.11.2011, 13:07
Příspěvek #13


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(CyboPat @ 28.11.2011, 13:04) *
a ani to neumí najít samo kde mám nainstalovaný Steam. Kde asi? Tam kde říkají registry! Na to tady ty registry jsou už od dob Win95... To ta úžasná flash sračka neumí?

tak ono se to dá vyhledat taky manuálne


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 28.11.2011, 14:12
Příspěvek #14


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(CyboPat @ 28.11.2011, 13:04) *
Jak si čtu ten svůj příspěvek zpětně a i podle vašich reakcí to vypadá jako, že máte pocit, že mám s tím paskvilem co je tady pro MW3 něco společného. Ne! Momentálně s GP nespolupracuji... wink.gif

Zápasy jsou ale fajn. Pár jsme jich už podle CB pravidel hráli a je to pohoda. Počítáme kola a pak fast_restart. Komunita ale není moc velká a proto uvažujeme, že uděláme nějaký turnájek by EAS. wink.gif


Jo přesně ten pocit jsem měl a už jsem chtěl juchat, že se k tomu postaví někdo schopnej...škoda no...:)

Jinak matche přes IWnet jsou spíš jen předkrm...něco naexpit a pryč, páč poslouchat každej den od děcek, že jsem cheater trochu sucks...a to jak na normálu tak HC...přitom hraju kulový, protože ještě neznám ani pořádně mapy...:D

Ale na clanovejch serverech je to už něco mnohem lepšího...to má hra opravdu náboj a hlavně se hraje mnohem více takticky, takže žádný splašený poletování po mapě s větrákem v zadku, ale pěkně pomalu minimálně po dvojicích, vykrejvat rohy atd...takhle se mě to fakt líbí...SDčko v 8-12 lidech je ideální...:)


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 28.11.2011, 15:51
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(calll_ @ 28.11.2011, 13:07) *
tak ono se to dá vyhledat taky manuálne
Bohužel nedá, sice brouzdám v adresářích, ale tlačítko ok nebo vybrat nikde. frusty.gif
Ale proč si to najít v registrech když je jednodušší s tím otravovat uživatele a k tomu blbě že?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 12:04
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist