IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> vytvoření servru
blackhawk92
příspěvek 13.10.2007, 20:22
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 13.10.2007
ID: 22711




dobrý den.Jak se vytvoří ve vietcongu servr.předem děkuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slzic
příspěvek 14.10.2007, 12:12
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 209
Registrován: 28.12.2005
Bydliště Hradec Králové
ID: 10291




Jaký server máš na mysli?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Yuri
příspěvek 15.10.2007, 09:19
Příspěvek #3


VC admin


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 262
Registrován: 24.12.2005
ID: 10215




QUOTE(blackhawk92 @ 13.10.2007, 21:22) *
dobrý den.Jak se vytvoří ve vietcongu servr.předem děkuji


Pokud mysliš tady na GP tak vstoupíš do prazdné místnosti, vybereš si mapu, nastavíš případně ostatní veci a dáš Spustit.

Pokud myslíš přímo ve hře tam musíš mít pokud chceš aby to bylo věřejné na internetu mít veřejnou IP adresu, pak je to jednoduché, dáš Více hráčů / Internet / vybereš mapu (případně nastavíš server) a spustíš.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
WC_player
příspěvek 29.10.2008, 18:13
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 29.10.2008
ID: 27661




QUOTE(Yuri @ 15.10.2007, 09:19) *
Pokud mysliš tady na GP tak vstoupíš do prazdné místnosti, vybereš si mapu, nastavíš případně ostatní veci a dáš Spustit.

Pokud myslíš přímo ve hře tam musíš mít pokud chceš aby to bylo věřejné na internetu mít veřejnou IP adresu, pak je to jednoduché, dáš Více hráčů / Internet / vybereš mapu (případně nastavíš server) a spustíš.


a kde mám vstoupit do prázdné místnisti akde mam nastavit mapu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 29.10.2008, 18:33
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




Ahoj.
Stáhneš si clienta, nainstaluješ, otevřeš stránky GP, v seznamu her vybereš hru Vietcong, spustí se ti client, kde se ti ukáže seznam místností. Vybereš nějakou prázdnou (momentálně jsou všechny obsazený), vlezeš do ní, nastavíš parametry a dáš spustit. A je to.

Příspěvek upravil Anastaz, 29.10.2008, 18:34.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WC_player
příspěvek 01.11.2008, 16:22
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 29.10.2008
ID: 27661




QUOTE(Anastaz @ 29.10.2008, 18:33) *
Ahoj.
Stáhneš si clienta, nainstaluješ, otevřeš stránky GP, v seznamu her vybereš hru Vietcong, spustí se ti client, kde se ti ukáže seznam místností. Vybereš nějakou prázdnou (momentálně jsou všechny obsazený), vlezeš do ní, nastavíš parametry a dáš spustit. A je to.


hele kdyz si chci zalozit server pres vcded tak tam zadam parametry servru a zapnu to.Otevre se mi to server okno a napise se mi stahovani hradby 206 po asi deseti sekudach se mi napise ze se nepovedlo stahnout neaky personalni data nebo co a server se tak nevytvoril.Pls poradte mi nekdo co sti aat muzu zalozit server dik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 01.11.2008, 16:27
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




Čau,
já vietcong nehraju, takže možná plácám, ale postahoval jsi si všechny mappacky, patche a podobně?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WC_player
příspěvek 01.11.2008, 18:41
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 29.10.2008
ID: 27661




QUOTE(Anastaz @ 01.11.2008, 16:27) *
Čau,
já vietcong nehraju, takže možná plácám, ale postahoval jsi si všechny mappacky, patche a podobně?


o to vubec nejde tady de o to ze mi to hlasi chybu stahovani t dat ci neakych informacia i kdyby tak mam pach 1.6 vlastne fist alphu a mapy si muze stahnut rovnou ve hre takze by to vlastne melo slapat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 01.11.2008, 19:32
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




To může, ale když si je nataháš manuálně, už to nic jinýho tahat nebude, takže by ti to nemělo ani házet chybu. Koukni na web, co všechno potřebuješ k hraní a to udělej. Myslim, že je tam i zmíňka o FA.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šram_A
příspěvek 22.06.2010, 23:18
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 436
Registrován: 09.03.2009
ID: 29744




nevím čím to je ale když zakládám server ve hře tak při načítaní mi to napíše že mě server vykopnul ze hry :D dřív to normál šlo .. jak u internet tak u lan nevíte čím t může být? mám win 7 na xp mi to nedělalo

Příspěvek upravil Šram_A, 22.06.2010, 23:22.


--------------------

www.Facebook.com (Tomáš Šrámek) xD
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 19:09
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist