IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Nejde spustit COD 2
Tilldas
příspěvek 16.12.2010, 22:03
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 27.11.2010
ID: 35819




Omlouvám se že zakládám nové téme, už jednou jsem tu ten můj problém našel ale teď ho nikde najít nemohu. Když sputím přes klienta nějakou mapu, tak mi to napíše : Run In Safe Mode? It appears that Call of Duty® 2 did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is want to run recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Vím že jsem musel na cod2 MP kliknout pravým tlačítkem a něco tam udělat ale už nevím co a nemůžu to najít :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 16.12.2010, 22:33
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Tilldas @ 16.12.2010, 22:03) *
Omlouvám se že zakládám nové téme, už jednou jsem tu ten můj problém našel ale teď ho nikde najít nemohu. Když sputím přes klienta nějakou mapu, tak mi to napíše : Run In Safe Mode? It appears that Call of Duty® 2 did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is want to run recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Vím že jsem musel na cod2 MP kliknout pravým tlačítkem a něco tam udělat ale už nevím co a nemůžu to najít :(

Píše ti to, jestli chceš spustit cod2 v sefe modu.. dej Ne a to pravým byla kompabilita - vlastnosti/ kompabilita - pro xp SP2 nebo SP3


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tilldas
příspěvek 17.12.2010, 00:26
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 27.11.2010
ID: 35819




QUOTE(L@chtan @ 16.12.2010, 22:33) *
Píše ti to, jestli chceš spustit cod2 v sefe modu.. dej Ne a to pravým byla kompabilita - vlastnosti/ kompabilita - pro xp SP2 nebo SP3

vyzkoušel jsem jak SP2 tak SP3 a nejde to :( jak to spustím tak dám ne y hodí mi to že COS2 MP přestal fungovat...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^Tom
příspěvek 17.12.2010, 16:54
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 17.12.2010
ID: 35992




Ahoj, zkus zapojit mikrofon (nebo nějaká stará sluchátka, pokud nemáš) do zdířky mikrofonu. Měl jsem stejný problém, zvukovka zlobí.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tilldas
příspěvek 17.12.2010, 19:34
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 27.11.2010
ID: 35819




QUOTE(^Tom @ 17.12.2010, 16:54) *
Ahoj, zkus zapojit mikrofon (nebo nějaká stará sluchátka, pokud nemáš) do zdířky mikrofonu. Měl jsem stejný problém, zvukovka zlobí.

Hej ono to pomohlo:D Mockrát díky :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 17.12.2010, 19:38
Příspěvek #6


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




no ono stačilo nastavit smešovač stereo ve win 7 :)

nekde tady na gpf je návod..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^Tom
příspěvek 17.12.2010, 21:27
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 17.12.2010
ID: 35992




QUOTE(calll_ @ 17.12.2010, 19:38) *
no ono stačilo nastavit smešovač stereo ve win 7 :)

nekde tady na gpf je návod..


Jo, našel jsem ho, díky moc. Mnohem lepší řešení.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.09.18 - 20:28
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist