IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> NElze Prihlasit Klan do jakehokoli Zebricku Proč?
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 13:41
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




Ahojky Admini.

Mám zavažný problém... od té doby co je novy design KlanBaze, nelze přihlásit klan do žepbříčku, protože není jak... ikonka na to, co byvala, zmizela. Ptal jsem se adminu CoD jak ho mam prihlasit a nikdo nevedel a vsichni odkazovali na Adminy KB. Tem sem psal, ale zadna odpoved...

Odpovi mi pls nekdo jak mohu prihlasit svuj klan do zebricku v KB ??? jestli to tedy nejak lze?

Dííky moc za pomoc...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zap
příspěvek 19.07.2006, 13:46
Příspěvek #2


forgotten


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3639
Registrován: 30.06.2005
Bydliště near Brno...
ID: 7354




ehm
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  screen89.jpg ( 153.38k ) Počet stažení: 62
 


--------------------
Moje <3 bije pro Kometu!!!
Princesa von Rondo!! Modrobílá šlechta!! Kometa Brno!! Starobrno!! Kome?áci!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 13:50
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




to se ozval zrovna ten pravej !!!! ty jsi byl jeden z tech co mi vcera rikali ze nevite!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zap
příspěvek 19.07.2006, 13:51
Příspěvek #4


forgotten


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3639
Registrován: 30.06.2005
Bydliště near Brno...
ID: 7354




nerikal sem ze nevim, ale rikal sem, ze se mas zeptat nekoho z KB adminu thumbsup.gif


--------------------
Moje <3 bije pro Kometu!!!
Princesa von Rondo!! Modrobílá šlechta!! Kometa Brno!! Starobrno!! Kome?áci!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 14:32
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




tak tu mas muj screen ! ted jsem ho delal

Tak ...
Ted jsem to studoval
Prihlasit lze do zebricku TDM 2v2, 1v1 TDM , ROTDM 3v3 a HQ 4v4.
Jenze ja chci na SaD 3v3 a 5v5 !!! :-/ a tam to proste neni!

Date to tam nekdy ? nebo uz je uzavrenej nebo jak?

Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  nesmysl.gif ( 38.33k ) Počet stažení: 82
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
N.e.T.a.
příspěvek 19.07.2006, 14:43
Příspěvek #6


The|NeT@


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 388
Registrován: 26.03.2006
ID: 13900




QUOTE(Tr4ff!c @ 19.07.2006, 15:32) [snapback]324203[/snapback]

tak tu mas muj screen ! ted jsem ho delal

Tak ...
Ted jsem to studoval
Prihlasit lze do zebricku TDM 2v2, 1v1 TDM , ROTDM 3v3 a HQ 4v4.
Jenze ja chci na SaD 3v3 a 5v5 !!! :-/ a tam to proste neni!

Date to tam nekdy ? nebo uz je uzavrenej nebo jak?

sak tam mas zalozit team ne ?? tak co resi das na to a uz jen vyplnis dotaznik :)


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 15:30
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




QUOTE(N.e.T.a. @ 19.07.2006, 15:43) [snapback]324220[/snapback]

sak tam mas zalozit team ne ?? tak co resi das na to a uz jen vyplnis dotaznik :)


Hahaha uz jsem ho zakladal trikrat a znova to delat nebudu.. si tio zkusmo vyzkousej! proste to nejde!!! proc to nemuze byt c kazdem zebricku stejne?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 19.07.2006, 15:46
Příspěvek #8


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5885
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




maji vsichni hraci v tymu zadany PB GUID?

zvlastni ze ja tam tu volbu mam

Příspěvek upravil Krusty, 19.07.2006, 15:47.
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  Bez_n_zvu.JPG ( 58.12k ) Počet stažení: 62
 


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 17:14
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




oki.. tak to vyzjistim... dekuji moc za radu... :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zap
příspěvek 19.07.2006, 17:17
Příspěvek #10


forgotten


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3639
Registrován: 30.06.2005
Bydliště near Brno...
ID: 7354




to co ti to pise na screenu tam je, kdyz nemas v tymu dostatecny pocet hracu s vyplnenyma guidama


--------------------
Moje <3 bije pro Kometu!!!
Princesa von Rondo!! Modrobílá šlechta!! Kometa Brno!! Starobrno!! Kome?áci!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 19.07.2006, 17:17
Příspěvek #11


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




eh-smiley.gif tak jsem dalsi, komu se nejde prihlasit s klanem do zadneho zebricku


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tr4ff!c
příspěvek 19.07.2006, 17:23
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 19.07.2006
ID: 16445




vyborne..:D ale jakto ze mi jde se prihlasit do 4/4 HQ a nejde mi do 3/3 SaD ??? to je terochu nesmys ne?
Jeden u nas ma nejaky postih v 3/3 ale to snad nehraje roli ne? jinak mimochodem nikdo z nas nehraje TDM 2/2 a nemuzu nas tam prihlasit protoze mi to pise ze uz tento zebricek nekdo od nas hraje..:-( co to je omg?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 19.07.2006, 17:41
Příspěvek #13


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




QUOTE(Tr4ff!c @ 19.07.2006, 18:23) [snapback]324338[/snapback]

vyborne..:D ale jakto ze mi jde se prihlasit do 4/4 HQ a nejde mi do 3/3 SaD ??? to je terochu nesmys ne?
Jeden u nas ma nejaky postih v 3/3 ale to snad nehraje roli ne? jinak mimochodem nikdo z nas nehraje TDM 2/2 a nemuzu nas tam prihlasit protoze mi to pise ze uz tento zebricek nekdo od nas hraje..:-( co to je omg?

to mas dobry, me to nejde do zadneho zebricku, a guidy maji vyplneni vsichni


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*FOX°
příspěvek 19.07.2006, 19:33
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 375
Registrován: 24.12.2005
ID: 10220




QUOTE(Tr4ff!c @ 19.07.2006, 18:23) [snapback]324338[/snapback]

vyborne..:D ale jakto ze mi jde se prihlasit do 4/4 HQ a nejde mi do 3/3 SaD ??? to je terochu nesmys ne?
Jeden u nas ma nejaky postih v 3/3 ale to snad nehraje roli ne? jinak mimochodem nikdo z nas nehraje TDM 2/2 a nemuzu nas tam prihlasit protoze mi to pise ze uz tento zebricek nekdo od nas hraje..:-( co to je omg?

Pokud ti to pise ze nejaky hrac uz hraje tento zebricek tak zjisti kdo stvych hracu co jsou v klanu na KB hraje uz nejaky ten zebricek za jiny klan.. A at se odhlasi. Take se podivej jestli nekdo stvych hracu nehraje i jiny zebricek a jestli nahodou nehrajes i ty sam nejaky ten zebr.. do ktereho chces.


--------------------

Všechno, co má začátek, má i svůj konec.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Frostys
příspěvek 19.07.2006, 19:38
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1874
Registrován: 08.05.2006
ID: 14791




hmm.. nám se nejde přihlásit taky do 2v2 TDM. Že prej už někdo od nás je v nějakým žebříčku a přitom 100% víme, že neni. PB guidy taky máme vyplněné.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 12:36
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist