IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> D00M 2
Linux'
příspěvek 19.10.2005, 16:50
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1846
Registrován: 16.08.2005
Bydliště : V lese za brnem.
ID: 8013




rekne te, nebo sem dejte pls spravne nastaveni SETUP.EXE
nejsem schopen to nastavit tak aby mi tam jely zvuky zbraní a hudby.

byl bych rád


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
wolf00
příspěvek 19.10.2005, 19:22
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 163
Registrován: 22.10.2003
Bydliště kladno
ID: 114




na dos doom2 se vykasli... existuje spousta win portu ktery ti umozni ho hrat stejne dobre a nemusis se s nicim nimrat.. hodim ti sem link

http://zdoom.org/files/lars/97.cab

Příspěvek upravil wolf00, 19.10.2005, 19:25.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ASW
příspěvek 20.11.2005, 14:23
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1938
Registrován: 23.08.2004
ID: 2550




na multiplayer ale jedině zdaemon: www.zdaemon.org =)

Příspěvek upravil Newkiller, 20.11.2005, 14:23.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Linux'
příspěvek 20.11.2005, 16:18
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1846
Registrován: 16.08.2005
Bydliště : V lese za brnem.
ID: 8013




NEJEDE MI NWT!!!!!!!!!! CO S TÍM?


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ASW
příspěvek 21.11.2005, 13:31
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1938
Registrován: 23.08.2004
ID: 2550




lamo :D
nahraj to do složky s doomem!
wink.gif

Příspěvek upravil Newkiller, 21.11.2005, 13:31.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Linux'
příspěvek 21.11.2005, 13:33
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1846
Registrován: 16.08.2005
Bydliště : V lese za brnem.
ID: 8013




QUOTE(Newkiller @ 21.11.2005, 13:31)
lamo :D
nahraj to do složky s doomem!
wink.gif
[right][snapback]159910[/snapback][/right]

ehmmm dííík


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tufak
příspěvek 10.02.2006, 19:35
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 10.02.2006
ID: 12884




Dá se D2 hrát bez GZ/GP serveru? Kámoš má takovou stařešinu s dobrým internetem a na něm dooma dvojku, tak by mě zajímalo, jestli mám hekat o server, nebo jestli to fachčí bez...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<PRE>mr.tw...
příspěvek 10.02.2006, 19:39
Příspěvek #8


Krutej doomer:)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 326
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Třeš? (Jihlava)
ID: 126




Da, nejlepsi bude si stahnout nejnovejsi zdaemon - http://www.zdaemon.org/, to hodis do slozky s doom2, pustis zlauncher.exe a tam uz ti to ukaze vsecky servery.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tufak
příspěvek 12.02.2006, 11:16
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 10.02.2006
ID: 12884




[font=Arial][size=2]tedy díky ;o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.11.19 - 14:22
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist