IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Na server máte zakázaný přistup
Nonsy
příspěvek 11.04.2013, 19:09
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 11.04.2013
ID: 45463




Už nějakou dobu mi to píše "Na server máte zakázaný přístup", a žádná rada tady. Nevím jestli s tím něco děláte či co.

Pořád tu radíte že je to Windowsem, ale není protože kdyby bylo nešlo by to od té doby co jste ten klient udělali. Routerem to taky není a to mám nový a dělalo to i při starým.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 11.04.2013, 19:50
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Kabelem ses zkoušel připojit?

http://forum.gamepark.cz/index.php?showtopic=46167

Příspěvek upravil Legio IX, 11.04.2013, 19:53.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nonsy
příspěvek 11.04.2013, 21:03
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 11.04.2013
ID: 45463




Kabelem to jde, ale já mám notebook a přes stolní hraji málo kdy. Kdybych se nedělil s mladším bráškou o pokoj tak je mi to šumák. Nejde jak na Win 7 tak na Win 8 ale divný do srpna 2012 mi to jelo bez problému a připojil jsem se po wifi. Konzultoval jsem i se Sub Zerem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
peckoj
příspěvek 16.04.2013, 20:26
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 16.04.2013
ID: 45481




Zdravím,
je to několik let co jsem tu hral COD 2 a chtěl jsem si tu opět zahrát naistaloval jsem COD 2 i klient, ale hází mi to na server máte zakázaný přístup. Hledal jsem svojí ip adresu v banlistu, tam jsem nic nenašel. Mohl by mi někdo říct čím to je a potažmo jak to vyřešit? Předem děkuji za odpověď.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 16.04.2013, 20:34
Příspěvek #5


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




někde je chyba, buď v síťový komunikaci, nebo v systému... hledej, zkoušej rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nonsy
příspěvek 17.04.2013, 16:57
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 11.04.2013
ID: 45463




Proč bychom měli my? To je chyba na vaší straně, naše systémy a síťové komunikace s tím nemají co dělat.

Příspěvek upravil Nonsy, 17.04.2013, 16:58.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 17.04.2013, 17:44
Příspěvek #7


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




protože klient nedělá nic jinýho, než že si tahá údaje z jedný systémový služby... pokud sou ty údaje poškozený, což je případ vás obou, je na vině buď nabořenej systém nebo špatná síťová komunikace...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nonsy
příspěvek 17.04.2013, 18:43
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 11.04.2013
ID: 45463




Obou ne! Většina co se připojují přes WiFi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scarphy
příspěvek 23.10.2013, 18:53
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 23.10.2007
ID: 22863




Ahoj, tak už jste přišli na to čím to je ??? Už mi to nejde cca 3/4 roku, moje id 328309. Docela mě to se*e, rád bych si to codko zahrál. Tak pls přijdtě s něčím čeho by se dalo chytnou a ne rady jako zkoušej a hledej. Mám také wi-fi, kabel nemám.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 23.10.2013, 19:03
Příspěvek #10


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Přišli - tvůj PC odesílá klientu nesmysly a ten je vyhodnocuje jako ban. Řešení jsou dvě, možná tři - připojit se kabelem (eliminuje se chybný přenos dat přes wi-fi), nebo změna routeru/modemu, případně zkusit se připojit s jiným počítačem na té samé wi-fině. Pak uvidíš hned, kde je zakopaný pes.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pargin
příspěvek 26.10.2013, 19:14
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 18.12.2012
ID: 44847




Přišli - tvůj PC odesílá klientu nesmysly a ten je vyhodnocuje jako ban. Řešení jsou dvě, možná tři - připojit se kabelem (eliminuje se chybný přenos dat přes wi-fi), nebo změna routeru/modemu, případně zkusit se připojit s jiným počítačem na té samé wi-fině. Pak uvidíš hned, kde je zakopaný pes.

Jo, kvůli vám budu chodit někde na půdu za kablem..¨
Kvůli vám, změním router/modem ? Jste se asi posra..
Jo a s jiným počítačem asi těžko a nový kvůli vám kupovat nebudu..

Prosím vás o jedno.. Vyřeště si vůj zasraný poblém hned, když vidíte, že je chyba na vás.. Nám to šlo a z ničeho nic to stovkam lidi nejde..
Nebo raději činnost, co děláte nedělejte.. Neumíte ji.. Nejsem žádný odborník, ale určitě bych se nehrabal tam, kde neumím řešit problémy..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.sokar.
příspěvek 26.10.2013, 20:01
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 283
Registrován: 06.01.2011
ID: 36276




Kvôli nám nie ale kvôli sebe.. Pokiaľ je mi známe Ty chceš hrať na GP a ty si tu žiadal o rady. Máš tu tri možnosti ako ten problém vyriešiť a je to v Tvojom záujme hlavne nie v našom. Kto chce cestu si k nám nájde. thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pargin
příspěvek 26.10.2013, 20:27
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 18.12.2012
ID: 44847




Nikdo na vás není zvědavý, každý se na to vysere..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 26.10.2013, 20:33
Příspěvek #14



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Pokud se nato každej vysere, tak tu neni co řešit thumbsup.gif


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pargin
příspěvek 26.10.2013, 22:22
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 18.12.2012
ID: 44847




Řešte vaše chyby šamponci..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.12.19 - 18:55
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist