IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Halooooo.... Tady je fakt problém...., Halooooo.... Tady je fakt problém....
Eddy
příspěvek 25.12.2006, 22:50
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 25.12.2006
ID: 19258




Mám nainstalovanýho klienta, spuštěnýho, sem přihlášenej na gameparku.cz a když se připojím třebas na Deathmatch tak chci vlízt do hry (bez hesla!!!) A když spustím hru, tak mi to ukáže tuhle píčovinu s tím heslem serveru... grrr.gif angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marx^
příspěvek 26.12.2006, 22:11
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1819
Registrován: 30.04.2006
ID: 14645




1)Ber ohled na slovnik
2)Když lezeš do hry...Jdeš tam přes klienta nebo tam jdeš jak na public?Heslo ti přidělí klient
3)Mas original?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cloud
příspěvek 27.12.2006, 17:31
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1383
Registrován: 23.06.2006
Bydliště Praha
ID: 15894




na gp UT04 funguje i ne-orig...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RulezZzOr
příspěvek 01.01.2007, 15:10
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 30.09.2004
ID: 2899




QUOTE(Eddy @ 25.12.2006, 22:50) [snapback]426995[/snapback]

Mám nainstalovanýho klienta, spuštěnýho, sem přihlášenej na gameparku.cz a když se připojím třebas na Deathmatch tak chci vlízt do hry (bez hesla!!!) A když spustím hru, tak mi to ukáže tuhle píčovinu s tím heslem serveru... grrr.gif angry.gif



takze staci si jen zmenit nick na normalni tvar a vsechno bude fungovat tak jak ma hf gl


--------------------
admin ut2004
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<-)R!CZ...
příspěvek 05.01.2007, 21:23
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 21
Registrován: 22.12.2005
ID: 10185




Mě to občas dělává dyž laguju (i při změně map). Zkousels to vickrat?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zvolen
příspěvek 09.07.2007, 15:43
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 09.07.2007
ID: 21327




NO CHCI TO ZPUSTIT NORMAL ZPUSOBEM V KIENTU DAM SPUSTIT. A v zapeti se mne obevi::

CONECTION FAILED
DOWNLOADING DN-ranking-FE not allowed


cry.gif cry.gif cry.gif a pak se mne to vypne PLS POMUZETE MNE ?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zvolen
příspěvek 09.07.2007, 15:44
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 09.07.2007
ID: 21327




u UNREAL TOURNAMENT 2004 a 2003
Go to the top of the page
 
+Quote Post
br0ken
příspěvek 30.12.2007, 20:27
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 57
Registrován: 14.08.2007
Bydliště Brno
ID: 21807




Zvoleni v Ajině se mocka nevyznám ale řekl bych že tu mapu kterou tam máš napsanou tak ti nejspíš chybí.
Normálně si ji na netu, stáhni a dej si jí do své složky s mapama.
Je totiž možný že jak nemáš všecny mapy které jsou v maplistu GP clienta tak tě to do hry nepustí.
V cod1 to dělá taky tak jsem si stáhl všechny mapy v seznamu GP clienta a už mě to valí.
Skus to. thumbsup.gif


--------------------
Za*raná česká pošta, vyhlašuju soutěž o největší počet mrtvejch doručovatelů a vypálenejch poboček!!!

Co můžeš udělat dnes neodkládej na zítra,ale na pozítří a máš dva volné dny


Go to the top of the page
 
+Quote Post
X_wRiter
příspěvek 12.01.2008, 00:00
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 11.01.2008
ID: 23954




Edit: Uz nic ,problem opraven.

Příspěvek upravil X_wRiter, 12.01.2008, 10:20.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 20:38
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist