IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> FPS 250,nebo 125
Flyp1
příspěvek 03.05.2012, 10:01
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 05.04.2012
ID: 43676




Zdravim, co je potřeba k tomu aby mi šlo skákat na místa, kam se normálně nedostanu, prý si mám nastavit nějaký FPS....díky za radu, už mě nebaví pořád jen dokola sřílet...:))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PN8
příspěvek 03.05.2012, 10:46
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 251
Registrován: 06.11.2011
ID: 42626




QUOTE(Flyp1 @ 03.05.2012, 11:01) *
Zdravim, co je potřeba k tomu aby mi šlo skákat na místa, kam se normálně nedostanu, prý si mám nastavit nějaký FPS....díky za radu, už mě nebaví pořád jen dokola sřílet...:))

Čus, to záleží na jumpu. Se 125 FPS skočíš víc do dálky a s 250 víc do výšky. Někde je lepší to, jinde to druhé whistle.gif ...pokud se koukáš na nějaké jump video, bývá to tam napsané eh-smiley.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Flyp1
příspěvek 03.05.2012, 11:07
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 05.04.2012
ID: 43676




QUOTE(PN8 @ 03.05.2012, 11:46) *
Čus, to záleží na jumpu. Se 125 FPS skočíš víc do dálky a s 250 víc do výšky. Někde je lepší to, jinde to druhé whistle.gif ...pokud se koukáš na nějaké jump video, bývá to tam napsané eh-smiley.gif



Jasný no, tomu rozumim :) ale kde a jak to nastavit? :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pupek Námořník
příspěvek 03.05.2012, 11:23
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2915
Registrován: 12.09.2005
Bydliště Praha
ID: 8486




QUOTE(Flyp1 @ 03.05.2012, 12:07) *
Jasný no, tomu rozumim :) ale kde a jak to nastavit? :)

Zmáčknes konzoli (; - pod Esc), smažeš středník a napíšeš /com_maxfps xxx
xxx = číslo, kolik chceš mít FPS (125, 250...)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Flyp1
příspěvek 03.05.2012, 11:24
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 05.04.2012
ID: 43676




QUOTE(Pupek Námořník @ 03.05.2012, 12:23) *
Zmáčknes konzoli (; - pod Esc), smažeš středník a napíšeš /com_maxfps xxx
xxx = číslo, kolik chceš mít FPS (125, 250...)



díky moc :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PN8
příspěvek 03.05.2012, 11:45
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 251
Registrován: 06.11.2011
ID: 42626




QUOTE(Flyp1 @ 03.05.2012, 12:24) *
díky moc :)

+jestli můžu doporučit, neni špatný udělat bind na přehazování FPS ze 125 na 250 a obráceně whistle.gif
bind X "toggle com_maxfps 125 250"


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vacinho.
příspěvek 03.05.2012, 13:07
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 128
Registrován: 01.08.2008
ID: 26389




http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry213840
http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry797079

/com_maxfps 125
/com_maxfps 250 ->max. možné povolené fps , pokuď dáš více bude tě to kickovat.

na jumpy stačí 125 fps dle mého to je i lepší. No a pak na místa už dost přehnaná vem nade, hod ho pod sebe, počítej 4 sekundy a skoč :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 03.05.2012, 13:09
Příspěvek #8


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(PN8 @ 03.05.2012, 12:45) *
+jestli můžu doporučit, neni špatný udělat bind na přehazování FPS ze 125 na 250 a obráceně whistle.gif
bind X "toggle com_maxfps 125 250"


Určitě je lepší si udělat bindy, já osobně mám 3 bindy na 125, 250 a 500 fps...
tj:
bind x "com_maxfps 125"
bind y "com_maxfps 250"
bind z "com_maxfps 500"

- jen doporučuji nabindovat znaky trochu mimo než je WASD, aby nedocházelo k nechtěnému přepínání fps a následnému vykopnutí ze serveru...

Příspěvek upravil Demon Spawn, 03.05.2012, 13:10.


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
vacinho.
příspěvek 03.05.2012, 13:12
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 128
Registrován: 01.08.2008
ID: 26389




QUOTE(Demon Spawn @ 03.05.2012, 14:09) *
Určitě je lepší si udělat bindy, já osobně mám 3 bindy na 125, 250 a 500 fps...
tj:
bind x "com_maxfps 125"
bind y "com_maxfps 250"
bind z "com_maxfps 500"

- jen doporučuji nabindovat znaky trochu mimo než je WASD, aby nedocházelo k nechtěnému přepínání fps a následnému vykopnutí ze serveru...


500? :-o a to je prosim tě k čemu? rolleyes.gif . Popravdě nevím jak to máte na uo, ale všude to je, že pokuď máš více jak 250 fps, tak tě to automaticky kickne, napříkled na cb při zápase se zase zápas automaticky kontumuje proti týmu toho hráče co měl víc jak těch 250 fps, tak nevím jestli je ta rada správná eh-smiley.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 03.05.2012, 14:03
Příspěvek #10


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1837
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(vacinho. @ 03.05.2012, 14:12) *
Popravdě nevím jak to máte na uo, ale všude to je, že pokuď máš více jak 250 fps, tak tě to automaticky kickne.


Na UO ti postačí sprint. Na publiku je to neomezené a na cupech je to nastaveno na 125. Jednou, dvakrát tě to upozorní, pak tě to vyhodí ze hry. Kontumace se za to nedávaj, potrestanej seš i tak, že tě to vyhodí, ale kdo v tom umí chodit a přepínat, tak to neřešíme. biggrin.gif


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vacinho.
příspěvek 03.05.2012, 14:51
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 128
Registrován: 01.08.2008
ID: 26389




QUOTE(^ScOrpI? @ 03.05.2012, 15:03) *
Na UO ti postačí sprint. Na publiku je to neomezené a na cupech je to nastaveno na 125. Jednou, dvakrát tě to upozorní, pak tě to vyhodí ze hry. Kontumace se za to nedávaj, potrestanej seš i tak, že tě to vyhodí, ale kdo v tom umí chodit a přepínat, tak to neřešíme. biggrin.gif


Aháá turned.gif thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 03.05.2012, 15:22
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




tyvole wecko jestli tohle vidí tak musí rotovat v hrobě...nastav si 333 a jenom sprint ti nestačí jestli si teda nechceš poskakovat na nějakech sudech biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 03.05.2012, 17:29
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




QUOTE(Rumčajz @ 03.05.2012, 16:22) *
tyvole wecko jestli tohle vidí tak musí rotovat v hrobě...nastav si 333 a jenom sprint ti nestačí jestli si teda nechceš poskakovat na nějakech sudech biggrin.gif



A jaký mám nastavit FPS pro ten legendární jump, označovaný jako "sedmimílová bota"? Týpek s tím skočil do druhýho patra baráku v Rhine. A to se rozbíhal jen přes nějakou kopku hnoje. Skákal i na střechy, kam se normálně nedá. Pak byl snad na hradě na věžích.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 03.05.2012, 17:54
Příspěvek #14


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1837
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(Rumčajz @ 03.05.2012, 16:22) *
a jenom sprint ti nestačí jestli si teda nechceš poskakovat na nějakech sudech biggrin.gif


Prosim tě, sprint stačí. S fpskama skákaj jen lamky na ostatních CoD.

QUOTE(Double_prdele @ 03.05.2012, 18:29) *
A jaký mám nastavit FPS pro ten legendární jump, označovaný jako "sedmimílová bota"? Týpek s tím skočil do druhýho patra baráku v Rhine. A to se rozbíhal jen přes nějakou kopku hnoje. Skákal i na střechy, kam se normálně nedá. Pak byl snad na hradě na věžích.


To učim taky, ale jsou to soukromé lekce a jen když mám hodně dobrou náladu. Zároveň je to pro malej počet příznivců. thumbsup.gif Jsou o tom i videa. (nejmenovaný harbor)

Příspěvek upravil ^ScOrpI?, 03.05.2012, 17:56.


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 04.05.2012, 08:17
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




QUOTE(Double_prdele @ 03.05.2012, 18:29) *
A jaký mám nastavit FPS pro ten legendární jump, označovaný jako "sedmimílová bota"? Týpek s tím skočil do druhýho patra baráku v Rhine. A to se rozbíhal jen přes nějakou kopku hnoje. Skákal i na střechy, kam se normálně nedá. Pak byl snad na hradě na věžích.


hmm já sem uo nehrál už pomalu 2 roky, nainstaluju to a kouknu nevim jakej myslíš je toho tam kotel
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 21:31
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist