IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Mikrofon, V CSS nefunguje mikrofon
l00000l
příspěvek 16.02.2010, 22:26
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 27.09.2009
ID: 31983




Ahoj. Mám problém s CSS. Když zkouším volat přes Skype, tak je vš v pohodě....druhá strana mě slyší. Ale na CSS mi to prostě nejde a? se snažím jak chci... Neslyším se ani když zmáčknu TEST. Prostě nic. Klávesou pro mluvení to není. Děkuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
martyhemp
příspěvek 21.02.2010, 09:35
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 21.02.2010
ID: 33648




mam ten stejny problem asi proste ve hre nikoho neslysim ani mikrak mi nejde spustit kdyz zmacknu K.skusil sem preinstalovar css ale nic.uz me to sere

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cloud
příspěvek 22.02.2010, 23:53
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1383
Registrován: 23.06.2006
Bydliště Praha
ID: 15894




Voicechat v CSS je celkove zbytecny. Kazdopadne bych to nevidel na hru ani samotny mikrofon, ale spis treba na zvukovou kartu. Tj. pokud ti nepomuze reinstalace hry.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 23.02.2010, 21:40
Příspěvek #4


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(Cloud @ 22.02.2010, 23:53) *
Voicechat v CSS je celkove zbytecny. Kazdopadne bych to nevidel na hru ani samotny mikrofon, ale spis treba na zvukovou kartu. Tj. pokud ti nepomuze reinstalace hry.

spíš nastavení woken .. je potřeba se povrtat v ovládacích panelech zvuku, ptže vokna měli vždycky záznam zvuku dost chaotickej a fungující dost náhodně


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Siktrius
příspěvek 28.02.2010, 10:54
Příspěvek #5


Use the Environment...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 338
Registrován: 29.05.2005
Bydliště Prague
ID: 6712




Pravdepodobne spatne rozpoznanej vstup,obcas to resi reinstalace nebo naistalovani novejsiho Microsoft .NET Framework...
A jinak u kazdy zvukovky je to dost jiny,takze hodne stesti...


--------------------
I am no Hero, never was, never will be...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anvil
příspěvek 17.02.2013, 22:51
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 17.02.2013
ID: 45233




Ve hře si zapňete vývojářskou konzoli klávesou "~" (nad Tabulátorem). Pokud vám nejde zapnout tak ve hře jděte na: možnosti/klávesnice/pokročilé/povolit vývojářskou konzoli. Zapňete vývojářskou konzoly klávesou "~", a napište do ní: "voice_enable 1" (bez uvozovek) to vám zapne hlasovou komunikaci ve hře (0 na konci ji vypne). Dva dny jsem hledal řešení tohoto problému, tak doufám že si toho budete cenit xD

Příspěvek upravil anvil, 17.02.2013, 22:52.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 18.07.19 - 11:49
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist