IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Dotaz, Lze nejak pridat boty do hry pri hre pres LAN?
xmontyx
příspěvek 29.09.2007, 19:43
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 29.09.2007
ID: 22500




Jen me zajima, jestli kdy budu hrat doma s kamosem po mistni siti, jestli je mozne pridat nejake Boty do hry, nebo nam zbyde 1v1?
Diky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^CAG
příspěvek 29.09.2007, 21:27
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 24.06.2007
Bydliště Wangen im Allgäu
ID: 21137




QUOTE(xmontyx @ 29.09.2007, 20:43) *
Jen me zajima, jestli kdy budu hrat doma s kamosem po mistni siti, jestli je mozne pridat nejake Boty do hry, nebo nam zbyde 1v1?
Diky


jit by to melo,musis si najit boty pro tu ci onu mapu a boty das do mainu pote ve hre pri vytvareni serveru by jsi tam mel mit primo mapu s botama....aspon tusim ze to tak je:P


--------------------



"Now iam become death, destroyer of Worlds"
Robert Opennheimer
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khenyk
příspěvek 29.09.2007, 22:33
Příspěvek #3


Seriousness of the Conflict!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 449
Registrován: 19.03.2005
Bydliště Most
ID: 5526




Je to přesně tak jak říká kolega CAG. Boty pro defaultní mapy najdeš třeba zde.


--------------------

- - - - - - - - "Bug? That's not a bug, that's a feature." John Carmack - - - - - - - -
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xmontyx
příspěvek 01.10.2007, 19:33
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 29.09.2007
ID: 22500




QUOTE(Khenyk @ 29.09.2007, 23:33) *
Je to přesně tak jak říká kolega CAG. Boty pro defaultní mapy najdeš třeba zde.


A funguji boti i na ostatnich mapach? Jako treba Stalingrad, atd...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Bks|feb...
příspěvek 01.10.2007, 20:57
Příspěvek #5


Prasátko je malé zviřátko.. ale tuuuze užitečné (c)medvídek Pú


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 922
Registrován: 10.11.2003
Bydliště Brandejs? Asi jo..
ID: 432




Ono ani tak nezáleží na botech, protože ty jsou stejný, je to spíš na mapách.

Zkus mrknout tady:

http://users.skynet.be/mohaaclantb/botmaps_of_clan.htm

a tady se mrkni taky, jsou tam užitečný informace o používání a nastavování botů, snad dokonce i tvorbě.

http://freebrief.planetmedalofhonor.gamesp...bots/index.html

Každopádně stačí trošku zagooglovat a máš to doma :)

Příspěvek upravil <Bks|febrik_cz>, 02.10.2007, 00:40.


--------------------
Intel i7-930 2.80GHz@4GHz | Asus Rampage III Extreme | GeIL 12GB DDR3 1600 Hex-Kit CL8 8-8-28 | 2x MSI R6950 Twin Frozr II/OC | WD VelociRaptor 150GB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^CAG
příspěvek 02.10.2007, 00:14
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 24.06.2007
Bydliště Wangen im Allgäu
ID: 21137




nefungujou na vsech mapach,teda aspon co vim ja, stopro mas boty na V2 a dalsi nvm, mrkni na odkazy co ti sem hodil vepr:)


--------------------



"Now iam become death, destroyer of Worlds"
Robert Opennheimer
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 23.07.19 - 19:38
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist