IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

4 Stran(y): V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> CoD :WaW error, unhandled exception caugh
DnB_Dee
příspěvek 20.01.2009, 13:14
Příspěvek #46


CoD:WaW PA


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 02.01.2009
ID: 28682




Reinstall DX ;) pomuže to tomu věř :)


--------------------




Go to the top of the page
 
+Quote Post
Masox
příspěvek 08.03.2009, 12:06
Příspěvek #47





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 26.09.2008
ID: 26909




Ahoj, mám ten samý problém ovšem jde vyřešit lehce.

1) Aktulizace DX
2) http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry706953 uplne to same od bodu 1 do 6

3) Ha funguje ovšem jakmile vypnete hru a chcete zanedlouho znovu spustit, chyba!! Když smažete presunete vas profil do nejake slozky, spustite hru bez problému ale zase jakmile ji vypnete zase chyba :(.

Opravdu si myslím že nikdo nechce začínat od začatku 1 levelu porad pri kazdem spusteni hry....

Prosím nekoho kdo mi pomuze..

Díky

PS: Bude to uplne to same delat i originální verze hry??

Příspěvek upravil Masox, 08.03.2009, 18:13.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P@lm@
příspěvek 12.03.2010, 21:52
Příspěvek #48





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 12.03.2010
ID: 33829




caw all mam problem jako vy chci spustit COD:WAW s patchem 1.5 (skousel jsem taky na 1.4) a fungovalo mi to jen s CD ale jak dam Crack pise se mi Error during initialization: Unhandled exception caught a jak jsem mel to CD mi nesel zvuk a ve COD4 mi ten zvuk jede v poho tak pls help napiste mi preba na ICQ (368329085) diky
Edit: ----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.14 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 426 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 1 on specular maps
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waited 1919 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------


Error during initialization:
Unhandled exception caught

Mam Inter® Pentium® 4CPU 3.00GHZ
3.00GHz, 2,00GB RAM
System: Microsoft Windows XP Professional Verze 2002 SP3

Příspěvek upravil P@lm@, 12.03.2010, 22:00.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 13.03.2010, 06:20
Příspěvek #49


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




ICQ si strč tam kam slunce nesvítí...

Musíš použit crack na stejnou verzi.

CODE
http://gamecopyworld.com/


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ravez
příspěvek 02.11.2013, 01:04
Příspěvek #50





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 02.11.2013
ID: 46051




Nic nemažte, nevytvářejte, nevymejšlejte, jsou to kraviny co se tu dá najít ... stáhni budto crack nebo lanfix http://www.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml a jen nahradíš CODWaW to je všechno nic víc ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 25.11.2013, 04:04
Příspěvek #51


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(ravez @ 02.11.2013, 01:04) *
Nic nemažte, nevytvářejte, nevymejšlejte, jsou to kraviny co se tu dá najít ... stáhni budto crack nebo lanfix http://www.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml a jen nahradíš CODWaW to je všechno nic víc ...

Více jak 3 a půl roku od posledního příspěvku je tohle napsat celkem kumšt ... turned.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 05.12.2013, 00:13
Příspěvek #52





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




CoD 5 je mimo provoz? Nainstaloval jsem patche pěkně popořadě + klienta, firewall povolil a přesto mně to hlásí, že připojení k serveru selhalo. Mám origo hru. Punkbluster povolen na "ano".


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 05.12.2013, 00:30
Příspěvek #53


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




hraje/hral tam vůbec někdo? Jestli se náhodou nebyl vedením server odpojen :)


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 05.12.2013, 10:18
Příspěvek #54



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Myslím, že CoD5 je mimo provoz a GP už nepodporuje CoD5.
Kedysi som sa skúšal pripojiť do klienta, no nešlo.
Škoda, lebo rád by som si to znovu zahral :)


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 05.12.2013, 20:34
Příspěvek #55





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




A kde tedy teď hrajete CoD 5?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 05.12.2013, 23:50
Příspěvek #56


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(Double_prdele @ 05.12.2013, 20:34) *
A kde tedy teď hrajete CoD 5?

Nikde ... biggrin.gif Ale když jsem to hrál naposledy, tak bylo pár serverů mimo GP ještě. thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 06.12.2013, 12:59
Příspěvek #57



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Taktiež, nehrám to, pretože teoreticky nemám kde. Ale ak by sa našla skupinka ľudí, tak by som si to znovu nainštaloval a zahral :D


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.12.19 - 00:37
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist