IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mody
Kllrt
příspěvek 08.12.2007, 15:03
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Hele perniku mam otazku: Kde beres ty mody Do HL2,HL2DM atd.... mas na to primo nejakou stranku? Ja jak na ty mody koukam fakt se mi libej. happy.gif wow.gif
Sem totiz dostal novej.....mno spise "trochu jetej" comp s Graf. ATI.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 08.12.2007, 15:17
Příspěvek #2


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




Sháníš nějaký modifikace? Doporučím: Zombie Master, Source Forts, Dystopia, GMod 9.0.4 (poslední free verze), Insurgency. A teď sosám Empires mod, tak uvidíme :P


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 08.12.2007, 16:48
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




OK díííííky. Hele kdyz nainstaluju Gmod 9.0.4 (Steam) tak se mi nerobrazi v seznamu i kdyz vypnu a zapnu steam (restartnu) . No jestli to neni tim ze nemam HL2:DM dotahnutej.....asi jenom 15% mam hotovejch

Příspěvek upravil Kllrt, 08.12.2007, 16:57.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
destr0yer
příspěvek 08.12.2007, 23:25
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 94
Registrován: 23.12.2005
ID: 10190




http://halflife2.filefront.com/
Je tam toho dost. Určitě si vybereš. Jinak pro mě je nejlepší Zombie Master, Dystopia, Insurgenci, MINERVA: Metastasis(to je sice singl, ale brilantní) a Fortress Forever(ještě jsem nesehnal prachy na TF2 :D).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 09.12.2007, 19:17
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




no tak kde, ono se to vždycky najde nějak samo biggrin.gif něco se objeví na vokru, ale většinou lezu po stránkách a když se mi něco zalíbí tak si řeknu: to je pěkný, to bude pecka a stahuju teehee.gif a zatim sem kupodivu nikdy nebyl zklamanej turned.gif a ty mody doporučuju vesměs to samý co ti přede mnou: Insurgency, The Hidden, Zombie Master, Empires, Garry's mod... poslední dobou uvažuju i té Dystopii thumbsup.gif

edit: jojo, to musíš dotáhnout (alespoň to je 1. možnost kterou bych v tvém případě udělal)

Příspěvek upravil pern!k, 09.12.2007, 19:19.


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 09.12.2007, 20:33
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Diky, mi ted 2 dny nesel kvuli menu "prehratemu" a "totalne mimo" Modemu .

Edit: Dneska mi k vanocum nasi obednaly Half-Life 2 "Holiday Collection" a Cs Source.
wub.gif clapping.gif thumbsupsmileyanim.gif t_lol.gif t_lol.gif

Sorry za tolik smailu mam totiz radost :)

Příspěvek upravil Kllrt, 09.12.2007, 20:36.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 09.12.2007, 21:08
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




QUOTE(Kllrt @ 09.12.2007, 20:33) *
Diky, mi ted 2 dny nesel kvuli menu "prehratemu" a "totalne mimo" Modemu .

Edit: Dneska mi k vanocum nasi obednaly Half-Life 2 "Holiday Collection" a Cs Source.
wub.gif clapping.gif thumbsupsmileyanim.gif t_lol.gif t_lol.gif

Sorry za tolik smailu mam totiz radost :)


ti vaši se v tom asi moc neorientujou co? zapomněli na to že HL2 HC neobsahuje HL2: Ep2, Portal a TF2!!! biggrin.gif takže si popros ještě o Orange Box turned.gif

ed.: hlavně si to neber nějak osobně, nic proti tvým rodičům nemám wow.gif

ed.2: koukám že jsi hrál BF2... můžeš mi prozradit jak je to s těma "datadiskama"? zajímalo by mě jestli si můžu zvolit nějakou zbraň z nějakýho toho datáče na serveru normálního BF2 (třeba to řeší nějakej patch nebo tak)

Příspěvek upravil pern!k, 09.12.2007, 21:13.


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 10.12.2007, 14:47
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Ne ja nikdy nehral HL2,HL2E1 atd.... a Orange Box pristi vanoce nebo k narozkam ktery mam 21.10 wow.gif
A to sem si obejdnal k vanocum ja sam. whistle.gif biggrin.gif

A k BF2 : Ja datadisky nemam ale kamos mi rikal ze ten server musi byt primo na ten datadisk. Az kdyz budes na serveru na kterym je ten datadisk tam to funguje. thumbsupsmileyanim.gif

Příspěvek upravil Kllrt, 10.12.2007, 14:51.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 10.12.2007, 15:06
Příspěvek #9


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




QUOTE(Kllrt @ 08.12.2007, 16:48) *
OK díííííky. Hele kdyz nainstaluju Gmod 9.0.4 (Steam) tak se mi nerobrazi v seznamu i kdyz vypnu a zapnu steam (restartnu) . No jestli to neni tim ze nemam HL2:DM dotahnutej.....asi jenom 15% mam hotovejch

Jo to bude nejspíš tím, ale kdyby se ani potom nezobrazoval:
  • Otevři si složku s "GModem" /Steam/SteamApps/SourceMods/gmod9
  • Otevři v poznámkovým bloku (notepad) soubor gameinfo.txt
  • Zmeň hodnotu SteamAppsID na číslo 215 [pokud to tam už je a máš dotáhlý HL2:DM, tak ještě sosni Source SDK Base (důležitý je, abys nespletl Source SDK Base a modderský tooly Source SDK)]
  • Restartuj Steam


Příspěvek upravil Kindlinho, 10.12.2007, 15:08.


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 10.12.2007, 15:20
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Ja v tool nemam Source SDK base. Protoze ja mam HL2:DM z jak ti co maj ATI dostanou HL2:DM a HL2:LC.

Jo a jde nejak HL2:DM z ATI smazat a dat tam HL2:DM Z CSS?

Příspěvek upravil Kllrt, 10.12.2007, 15:28.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 10.12.2007, 16:20
Příspěvek #11


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




QUOTE(Kllrt @ 10.12.2007, 15:20) *
Ja v tool nemam Source SDK base. Protoze ja mam HL2:DM z jak ti co maj ATI dostanou HL2:DM a HL2:LC.

Jo a jde nejak HL2:DM z ATI smazat a dat tam HL2:DM Z CSS?

Tak podle mě to musí jít. Akorát mi nejdřív vysvětli, proč tam chceš dát HL2:DM z ... HL2 Multiplayer Packu? Jestli kvůli klíči, tak klíč je na celej pack, ne na jednu hru.


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 10.12.2007, 16:43
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




Aha :) Ale furt to nejde! Ja si myslim ze to bude tou Source SDK Base.

Příspěvek upravil Kllrt, 10.12.2007, 16:54.


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 10.12.2007, 16:45
Příspěvek #13


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




Změnils tu hodnotu v gameinfo.txt ? :/


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 10.12.2007, 16:52
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




Řekl bych ti to stejně jako Kindli... A co ti na tom vlastně nejde?


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kllrt
příspěvek 10.12.2007, 16:55
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 26.06.2006
ID: 15942




To K :Jo zmenil
To P:Nezobrazuje se mi to na seznamu her


--------------------
Il-2 Sturmovik 1946 Rulezzzz!


Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V   1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.08.19 - 02:46
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist