IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

26 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> OpenTTD na GameParku ?, anketa
OpenTTD
Nemůžete zobrazit výsledek hlasování, dokud neodhlasujete. Přihlašte se a hlasujte.
Celkem hlasů: 51
Neregistrovaní nemohou hlasovat 
bighead
příspěvek 25.11.2011, 15:45
Příspěvek #1


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




Určitě z mnoho z vás zná Tycona ( OpenTTD ) video zde

Kdo neví o co se jedná, tak video, ale i screeny mohou napovědět

O hře:
Hru začínáte v roce ( možno nastavit ) např. 1930 a vaším úkolem je vypracovat svou společnost. Začínáte s nějakým základním kapitálem, který máte na výstavbu.

Ve hře můžete:
- stavět tratě ( lokomotivy, koleje... se během let vyvíjejí )
Pomocí vlaků přepravujete osoby, peníze, zboží, uhlí apod....

- automobily ( obdobné jako u vlaků, také se vyvíjí )
Automobily můžete taktéž převážet různé suroviny nebo osoby....

- Lodě
Pomocí lodí bud převážíte osoby, ropu, zboží....

-Letadla
V online hře bývají velmi omezeny, protože jsou velmi prosperující.

V MP může za jednu společnost hrát i více lidí, max společností na jednom serveru je 15. Může hrát i počítač.

O co ve hře jde ? hlavně o zábavu, ale i o prvenství na daném serveru, kde soupeříte s ostatními


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 25.11.2011, 15:50
Příspěvek #2


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




no to byla super hra, můj system železnic byl tak propracovanej že ani hra to nepochopila a často se to tam nejak buglo


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 25.11.2011, 16:52
Příspěvek #3



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Tak to áno, to by hrala aj priatelka asi :) jednoduchá hra na grafiku a tycoonky sú super série thumbsup.gif


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 25.11.2011, 16:59
Příspěvek #4


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Možná by to někoho chytlo , ale také časem omrzelo , nemyslíte ?


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 25.11.2011, 17:28
Příspěvek #5


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Takže takové simple Cities XL :) pokud ano, není problém ... Cities XL mě chytlo, a od té doby co jsem byl v Chicagu mám furt potřebu stavět vysoké budovy, a vůbec města :))


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 25.11.2011, 19:08
Příspěvek #6


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




hra je to starší, ale autoři stále tuto hru vylepšují a opravují bugy... Možná by se zde na gameparku našla své vášnivce


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 25.11.2011, 19:13
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Pokud by to tu bylo, tak bych to i znova okusil a přiznejme si to, tady už se těžko nějaká hra jakkoliv chytne a toto by se chytnou mohlo... jen škoda že to nepřišlo už před lety... Já sem teda pro...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.11.2011, 19:43
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jooooo !!! Rozhodně ano !

Nové klienty už jsou dost dobré, od verze 1 už to jede solidně, i inteligence řidičů je lepší a lepší ... mapy mohou byt krutopřísně velké

Bylo by super aby Gp měl aspoň 1 server :)


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 25.11.2011, 21:02
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




Taky bych tuto hru asi oprášil, ale musela by se zavést nějaká pravidla jakože nesmíš stavět přes silnici jednu kolej + depot, kde bylo za cíl zníčit tomu druhému co nejvíce autíček.
Ale jinak ta hra se i dnes pořád trochu vyvíjí a přidávají se do ní spoustu zajímavých věcí, takže by to bylo zajímavé.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 25.11.2011, 21:52
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Uvidíme, jelikož na fórum chodí prd lidí, tak se prd dozvíme, ikdyž anketa vypadá pěkně... jedinej způsob asi je server prostě spustit, hodit novinku na GP a uvidí se časem jestli má smysl pokračovat a server zlepšovat...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.11.2011, 22:11
Příspěvek #11


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jojo, ty pravidla by byly potřeba, aby se to hlídalo případně trestalo.

Ještě otázka zda udělat server veřejný pro všechny, nebo jen pro gp

ale to navazuje na další otázku jestli to lze propojit s klientem ...


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 25.11.2011, 22:12
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Tipos @ 25.11.2011, 22:11) *
Jojo, ty pravidla by byly potřeba, aby se to hlídalo případně trestalo.

Ještě otázka zda udělat server veřejný pro všechny, nebo jen pro gp

ale to navazuje na další otázku jestli to lze propojit s klientem ...


podle mě asi lze, jinak bysme se tu o tom asi nebavili teehee.gif ...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.11.2011, 22:27
Příspěvek #13


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




tááákže, kdy máme čekat server? :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 25.11.2011, 22:44
Příspěvek #14


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




Joo u tohohle jsem taky strávil pár desítek hodin :) a je fakt že ve svým oboru do minulého roku neměla konkurenci přece jen Cities In Motion je trochu víc moderní a propracovanější.

Každopádně přes net sem nehrál žádnou podobnou hru.. mohlo by to být zajímavý vyzkoušet ale je to taková hurá akce na chvilku..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 26.11.2011, 09:02
Příspěvek #15


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




server sem testoval u sebe a simuloval klienta, na server by se šlo připojit přes klienta.

- Po připojení vám to založí společnost ( společnost si můžete zaheslovat, aby vás někdo nevykradl )
- Můžete se přepnou do jiné společnosti
- Můžete jen pozorovat hráče
- Pokud bude zapnuté posílání peněž, tak si můžete navzájem posílat prachy

Viděl bych to asi takto, v klientu by se dalo nastavit:
- Volba země ( mírný pás, poušť.... )
- Od jakého roku by se začínalo
- Počet aut
- Počet lodi
- Počet letadel
- Počet vlaků
- Velikost mapy
- Typ terénu ( plocha, hory ...)



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

26 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 18:23
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist