IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

26 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> OpenTTD na GameParku ?, anketa
OpenTTD
Nemůžete zobrazit výsledek hlasování, dokud neodhlasujete. Přihlašte se a hlasujte.
Celkem hlasů: 51
Neregistrovaní nemohou hlasovat 
Tipos
příspěvek 26.11.2011, 09:45
Příspěvek #16


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




To ne, spíše aby admin nastavil ruzne mapy, ruznych klimat, vytvořilo se a bylo na pevno.

Bych spíše řek já. Pokud mě tedy chápete. Pak tu bude milion map a nebude se hrát, každý si vytvoři co mu vyhovuje, já si myslím že daná mapa podmínky, a starej se. Hrát dle svých podmínek můžou sp.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 26.11.2011, 09:56
Příspěvek #17


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




QUOTE(Tipos @ 26.11.2011, 09:45) *
To ne, spíše aby admin nastavil ruzne mapy, ruznych klimat, vytvořilo se a bylo na pevno.

Tak mapa bude vždy jiná, protože se generuje automaticky podle velikosti, nebo udelat Stredni a Hard server, jelikoz zacatecnik na hardu hned chytne bankrot


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 26.11.2011, 09:57
Příspěvek #18


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(bighead @ 26.11.2011, 09:56) *
Tak mapa bude vždy jiná, protože se generuje automaticky podle velikosti, nebo udelat Stredni a Hard server, jelikoz zacatecnik na hardu hned chytne bankrot


Jojojo, ale myslím obtížnosti jsou dobry nápad.


Ale já tím myslel aby hráč nemohl zakládat mapy, třeba tady na foru se rozhodneme jake kombinace uděláme, a na nich se bude hrát.

Příspěvek upravil Tipos, 26.11.2011, 10:18.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 26.11.2011, 13:13
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Já teda musím říct, že sem multiplayer v této hře nikdy nehrál a nevím jak to může fungovat vůbec... někde sem četl že naserveru může bejt až 256 lidí... ale myslím si že pokud příde někdo kdo to umí a někdo kdo skoro vůbec tak se nebude chytat vůbec, zvlášť když ten profík mu bude schválně lézt do měst hned a do ekonomiky a zničí ho... Ale nejlepší je prostě ten server nahodit co nejdřív a vyzkoušet....


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 26.11.2011, 13:41
Příspěvek #20


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




255 jsem viděl, ale max 15 společností, takže servery budou asi pro 30-50 lidí
Nahodíme asi 3 servery s tím, že se bude moc volit rozloha a obtížnost a potom se to bude dál upravovat podle hráčů


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aldaris
příspěvek 26.11.2011, 13:58
Příspěvek #21


"Jo a ještě jsem chtěl ..."


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 583
Registrován: 03.10.2004
Bydliště Pardubice/Praha
ID: 2934




Já jsem pro zavedení OpenTTD, takováhle hra mi na GP chybí.

QUOTE (Hugo_zly_muz @ 26.11.2011, 13:13) *
Já teda musím říct, že sem multiplayer v této hře nikdy nehrál a nevím jak to může fungovat vůbec... někde sem četl že naserveru může bejt až 256 lidí... ale myslím si že pokud příde někdo kdo to umí a někdo kdo skoro vůbec tak se nebude chytat vůbec, zvlášť když ten profík mu bude schválně lézt do měst hned a do ekonomiky a zničí ho... Ale nejlepší je prostě ten server nahodit co nejdřív a vyzkoušet....


Multiplayer jsem hrál a můžu ujistit, že s tou konkurencí není problém. Ty mapy jsou tak velký, že si každý může najít nějakou výdělečnou činnost.
A ohledně těch naschválů, jako je sejmutí aut nebo vlaku jiným vlakem, tak to podle mě v OpenTTD nejde, jen v původním TTD. Ale třeba se pletu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 26.11.2011, 14:22
Příspěvek #22


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12919
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




Dycky sem hrál bez konkurence a spíš mě bavilo hrát si na dopravního boha, ale tohle neni vůbec ale vůůbec hloupej nápad.


Stejnak nastává éra cloudofašoher v klasickym slova smyslu který nebudou mít dedikovaný servery. I na cod dojde, pokud už nedošlo. A tohle? Zní skvěle.


Co se týče oddělení lam od skilerů, jediná možnost je vést žebříček a odměňovat jej... pak člověka to odradí od fejků.

Příspěvek upravil I-I.e.r.g.o.t.I-I, 26.11.2011, 14:24.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 26.11.2011, 15:18
Příspěvek #23


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Aldaris @ 26.11.2011, 13:58) *
A ohledně těch naschválů, jako je sejmutí aut nebo vlaku jiným vlakem, tak to podle mě v OpenTTD nejde, jen v původním TTD. Ale třeba se pletu.


jo jde to prasit všem v okolí, na to by byl vhodný admin.. ale nevím zda lze někomu třeba udělit sankci, adminování opravdu netuším jak tam funguje.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 26.11.2011, 18:06
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Tak to nahoďte a ozkouším to, už ani nvm jak se to hraje biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 28.11.2011, 20:34
Příspěvek #25


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




:-P, tak jak jste daleko s házením ? :-)


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 28.11.2011, 20:42
Příspěvek #26


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




QUOTE(Tipos @ 28.11.2011, 20:34) *
:-P, tak jak jste daleko s házením ? :-)

uvidíme jestli se to schválí


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 28.11.2011, 20:51
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




Už jsem to nainstaloval, ale potřebuju jestli do toho nemusím ještě přidat nějaký obsah jako patche a tak. Tak uvidíme :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 28.11.2011, 23:30
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(bighead @ 28.11.2011, 20:42) *
uvidíme jestli se to schválí

ou, chybička se vloudila biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 29.11.2011, 02:17
Příspěvek #29


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




Jsem to hrál s kámošem ... A dokonce se tam dá společnost celá skoupit! Hráli jsme to pozdě večer a já usnul, takže mi tam vylítnul 3x bankrot a pak mu to nabídne odkoupení thumbsup.gif Je to sranda hrát po lanu... jsme se u toho bavil jak nikdy, hlavně pak když ste na TSku a hecujete se biggrin.gif Dokonce se dá uměle navýšit hodnota společnosti půjčkou v bance a tak, ale kdo hrál tak už ví ... jinak by jsem hrál only harcore. Normál je pro lamy biggrin.gif

Jinak mě stačí 3 nastavení: Klima, obtížnost, počet hráčů, víc nepotřebuji.

Příspěvek upravil IAczech, 29.11.2011, 02:27.


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.11.2011, 07:54
Příspěvek #30


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jo po lance to je sranda :D. Když se dá těžká, tak to je fakt výzva :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

26 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.11.19 - 21:21
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist