IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chyba pls čtěte..., Soldat chyba
Hodnocení 5 V
Jeffy
příspěvek 27.06.2010, 14:15
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 27.06.2010
ID: 34655




Zdravim vsechny parmeny Soldatu...
Mam malou chybu ve hre...Vzdy kdyz pustim soldata hraju tak 5 minut po netu i v singlu tak se mi vypne a ukaze se mi tenhle obrazek... Uz jsem to hodne krat preinstaloval ale nepomohlo pls piste rady...Dikk
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  Chyba.bmp ( 187.58k ) Počet stažení: 190
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 27.06.2010, 15:55
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




vyčisti pc od bordela

ccleaner je idealní


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jeffy
příspěvek 27.06.2010, 17:26
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 27.06.2010
ID: 34655




QUOTE(Jeffy @ 27.06.2010, 15:15) *
Zdravim vsechny parmeny Soldatu...
Mam malou chybu ve hre...Vzdy kdyz pustim soldata hraju tak 5 minut po netu i v singlu tak se mi vypne a ukaze se mi tenhle obrazek... Uz jsem to hodne krat preinstaloval ale nepomohlo pls piste rady...Dikk

mam uplne nove nainstalovane winy a antivir takze si nemyslim ze by to melo byt tim...nejake jine rady???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 27.06.2010, 18:05
Příspěvek #4


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




jine ovladače gk a jiné (starší)


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jeffy
příspěvek 27.06.2010, 19:42
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 27.06.2010
ID: 34655




QUOTE(Tipos @ 27.06.2010, 19:05) *
jine ovladače gk a jiné (starší)

jj uz to mam mo dik rolleyes.gif pls muzete vymazat ten trhead thanks all worship.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elwy
příspěvek 27.06.2010, 19:50
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: Soldat admin
Příspěvků: 315
Registrován: 15.06.2008
Bydliště Brno
ID: 25785




QUOTE(Jeffy @ 27.06.2010, 20:42) *
jj uz to mam mo dik rolleyes.gif pls muzete vymazat ten trhead thanks all worship.gif


Téma necháme - v budoucnu se bude třeba někomu hodit k vyřešení stejného problému, jako jsi měl ty. :)


--------------------
livin´ for & dying in...
[ soldat.gamepark.cz ]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 27.06.2010, 22:30
Příspěvek #7


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Elwy @ 27.06.2010, 20:50) *
Téma necháme - v budoucnu se bude třeba někomu hodit k vyřešení stejného problému, jako jsi měl ty. :)


no jo jenže lidi neznaj hledat... takže tu bude novej thread... biggrin.gif , dejte to do faq


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zhul
příspěvek 07.07.2010, 20:07
Příspěvek #8


Spray`s not dead


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 532
Registrován: 30.12.2006
Bydliště Hradec Králové
ID: 19331




Jinak, pro ty co budou mit podobny problemy doporučuju asi takovýto postup. (Ano neúspěšným řešením tohoto problému jsem strávil pár dní)

1) Začněte se Soldat configem
- problémy se vykytují kolem těchto věcí
Fullscreen
Bit rate
Video Compatibility
Force Software
Action Snap
Animated Scenery

2) Reinstalace
KOMPLETNĚ ODINSTALOVAT a pak znova nainstalovat
Pro úplný smazání souborů je vhodný použít:
Registry Mechanic
a potom
CC Cleaner
(Obojí je zadarmo a umožnují udělat si zálohu těch souborů, který chcete smazat)

3) Aktualizace ovladačů grafárny
To mluví samo za sebe.
Z vlastní zkušenosti doporučuju používat jen ovladače pro svou grafickou kartu. :D
Pokud to z nějakýho důvodu není možný (případ mého dřívějšího kompa) přistupte ke kroku 4.
Taky není od věci nastavit hardwarovou akceleraci naplno.

4) Rozbijte prasátko a kupte nový stroj
Alternativy: Jiná supr hráčská komunita, "Real Life", sebevražda, Soldat 1.5.1 (velmi malá, skoro mizivá šance)

Snad se najde někdo kdo bude dřív hledat než zakládat nový témata.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oilerek
příspěvek 12.07.2010, 09:11
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 759
Registrován: 02.06.2006
Bydliště Litoměřice
ID: 15413




QUOTE(Zhul @ 07.07.2010, 21:07) *
blabla


tak a? to nějakej modoadmin vypíchne :p
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jepprurpirl
příspěvek 28.03.2011, 06:57
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 06.03.2011
Bydliště France
ID: 39283




mam taky ten problém, wifi mi najde síť....připojim se, ale když chci naject na nějakou stránku tak chyba....nechápu to.....občas to jde, ale málokdy...přitom signál je plný
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^_^ azzu
příspěvek 28.03.2011, 16:00
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 462
Registrován: 19.12.2008
ID: 28418




QUOTE(Jepprurpirl @ 28.03.2011, 07:57) *
mam taky ten problém, wifi mi najde síť....připojim se, ale když chci naject na nějakou stránku tak chyba....nechápu to.....občas to jde, ale málokdy...přitom signál je plný

Ty znaky se ukazujou jen mě nebo i Vám


--------------------
World Trade Center ......ll...... ..............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 28.03.2011, 17:07
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




QUOTE(^_^ azzu @ 28.03.2011, 17:00) *
Ty znaky se ukazujou jen mě nebo i Vám

I nám...


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NoFofr`
příspěvek 03.04.2011, 10:35
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 75
Registrován: 04.08.2008
Bydliště Gáblonz
ID: 26430




tvl kam se na to hrabe 1337 style biggrin.gif


--------------------
HoN sukz!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 06:21
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist