IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Problém s grafikou ATI radeon 1800 GTo
tomasdrechsler
příspěvek 06.12.2006, 16:22
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




angry.gif Ahoj ,mám problém při hraní po síti se mi stává to že zamrznu na několik sekund na místě a klepu se.
nemůžu se hejbat jenom střílet přepnuto na openGL a problém stejný
drivery co tu inzerujete mi nepomohly jsem zoufalej
os win xp, pentium4 3,6GiHz ram ddr2 1GiB

pleas help
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 06.12.2006, 17:02
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




QUOTE(tomasdrechsler @ 06.12.2006, 16:22) [snapback]412867[/snapback]

angry.gif Ahoj ,mám problém při hraní po síti se mi stává to že zamrznu na několik sekund na místě a klepu se.
nemůžu se hejbat jenom střílet přepnuto na openGL a problém stejný
drivery co tu inzerujete mi nepomohly jsem zoufalej
os win xp, pentium4 3,6GiHz ram ddr2 1GiB

pleas help


nemas 64bit widle, mas instle vsecky ovladace k pocalu (chipset, grafika, directx, atp)? popripade instaloval si UTcko nebo kopiroval odnekud?

Příspěvek upravil z0ny`, 06.12.2006, 17:04.


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 06.12.2006, 17:51
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




QUOTE(z0ny` @ 06.12.2006, 17:02) [snapback]412929[/snapback]

nemas 64bit widle, mas instle vsecky ovladace k pocalu (chipset, grafika, directx, atp)? popripade instaloval si UTcko nebo kopiroval odnekud?

biggrin.gif widle 32bit
řeklk bych že vše instalováno ok oblivion chodil v poho
kopírováno z torrentu ,orig už neseženeš
ovládače poslední ati mám
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 06.12.2006, 18:20
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




patch mám 451, zkoušel jsem všechny možný připojení co menu nabízí, všude to dělá ,nepředvídatelně i třeba ve skoku zůstanu viset pár sekund a pak zas jedu v poho. V singlu mi to lítá uplně na jedničku, zkoušel jsem i dávat nízké rozlišení a 16bit color mod porád stejnej pakec, stejný jakv d3d tak v openGL tak i v soft renderingu

jo a tu hru jsem stáhnul bez instalátoru takže v nastavení jsem musel dávat všechno podle svýho compa než jsem to rozjel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 06.12.2006, 19:11
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




QUOTE(tomasdrechsler @ 06.12.2006, 18:20) [snapback]412998[/snapback]

patch mám 451, zkoušel jsem všechny možný připojení co menu nabízí, všude to dělá ,nepředvídatelně i třeba ve skoku zůstanu viset pár sekund a pak zas jedu v poho. V singlu mi to lítá uplně na jedničku, zkoušel jsem i dávat nízké rozlišení a 16bit color mod porád stejnej pakec, stejný jakv d3d tak v openGL tak i v soft renderingu

jo a tu hru jsem stáhnul bez instalátoru takže v nastavení jsem musel dávat všechno podle svýho compa než jsem to rozjel


jedna vec original sezenez uz treba tady v gamepark shopu, jinak skus smazat unrealtournament.ini v Systemu UTcka a spustit hru a pak zmenit driver pokud nepomuze skus si sehnat/koupit image orig cdcka a instnito pokud pak nepomuze tak se ozvy, skusim neco vymyslet :)))

jo a jeste pokud si instaloval do widli nakou 64bit podporu pro cpu pryc s ni :)

zatim

Příspěvek upravil z0ny`, 06.12.2006, 19:11.


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 10.12.2006, 20:02
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




QUOTE(z0ny` @ 06.12.2006, 19:11) [snapback]413037[/snapback]

jedna vec original sezenez uz treba tady v gamepark shopu, jinak skus smazat unrealtournament.ini v Systemu UTcka a spustit hru a pak zmenit driver pokud nepomuze skus si sehnat/koupit image orig cdcka a instnito pokud pak nepomuze tak se ozvy, skusim neco vymyslet :)))

jo a jeste pokud si instaloval do widli nakou 64bit podporu pro cpu pryc s ni :)

zatim

angry.gif Takže orig jsem koupil,nainstaloval,seká se jako předtim,změna na openGL ovladač a stejně se sekáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
proč ? Žádný 64bit ovladač nemám inst. dělal mi to řekl bych profík(instalace widlí atd )
smáznout ini jsem zkoušel před instalací orig. taky sekaná
Zoufalec T
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 10.12.2006, 21:30
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




QUOTE(tomasdrechsler @ 10.12.2006, 20:02) [snapback]415507[/snapback]

angry.gif Takže orig jsem koupil,nainstaloval,seká se jako předtim,změna na openGL ovladač a stejně se sekáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
proč ? Žádný 64bit ovladač nemám inst. dělal mi to řekl bych profík(instalace widlí atd )
smáznout ini jsem zkoušel před instalací orig. taky sekaná
Zoufalec T


hmm nic me nenapada :X posli me pls svoje ut.ini na mail johny.jae@gmail.com mrknu na to treba neco najdu jinak pk nevim :O


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 10.12.2006, 23:44
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




QUOTE(z0ny` @ 10.12.2006, 21:30) [snapback]415647[/snapback]

hmm nic me nenapada :X posli me pls svoje ut.ini na mail johny.jae@gmail.com mrknu na to treba neco najdu jinak pk nevim :O

zkusil jsem i ut configuratora
prostě se občas jen na pár sekund nemůžu hejbat, tzn uhýbat v boji nebo zdrhat nebo pronásledovat nepřítele, střílet můžu worship.gif

má nějakej vliv na rychlost mojí postavy jestli je to ženská nebo robot ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black.tulip
příspěvek 11.12.2006, 08:04
Příspěvek #9


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5897
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




výběr postavy na rychlost pohybu vliv nemá, ale může se ti to zdát jiný kvůli FOV

Příspěvek upravil Lord_British, 11.12.2006, 08:05.


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 14.12.2006, 22:20
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




QUOTE(z0ny` @ 10.12.2006, 21:30) [snapback]415647[/snapback]

hmm nic me nenapada :X posli me pls svoje ut.ini na mail johny.jae@gmail.com mrknu na to treba neco najdu jinak pk nevim :O

Zkusil pustil - ŠKUBE
only on multiplayer
kaŽdopádně díky za snahu a čas

Takže problém přetrvává dál, jen zopáknu to že mám inst. orig hru s verzí 436 ,ted jedu přez D3D protože je to světlejší a přehlednější a hezčí ,nejni to tak zrnitý
Kdo zná řešení s timhle kixem pls pomožte, točí a zabíjí mně to nejen virtuálně
Díky Tomasdreg


Příspěvek upravil tomasdrechsler, 17.12.2006, 21:44.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 08.01.2007, 10:36
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




QUOTE(tomasdrechsler @ 14.12.2006, 22:20) [snapback]418324[/snapback]

Zkusil pustil - ŠKUBE
only on multiplayer
kaŽdopádně díky za snahu a čas

Takže problém přetrvává dál, jen zopáknu to že mám inst. orig hru s verzí 436 ,ted jedu přez D3D protože je to světlejší a přehlednější a hezčí ,nejni to tak zrnitý
Kdo zná řešení s timhle kixem pls pomožte, točí a zabíjí mně to nejen virtuálně
Díky Tomasdreg



jeste me tak napada zkusil si D3D8?
je to D3D ale s podporou directX8, ten defaultni je directX7

Jo a cumel sem na kousek toho dema sekanec sem tam videl jeden coz je typicke pro zrychleny beh utcka, ale spis bych chtel vedet kdes to hral, pac evidentne to tvoje utecko nebylo "kompatibilni" s mym, nesli vydet koule z ASMD, naka divna textura skinu toho nepritele, takze pokud si nehral na nejakem specielnim serveru, tak mas v utcku neco co by tam nemelo byt.
Pokud si to zkousel na nakem jinem serveru nez na gp nebo doma na lance tak me dej pls ip:port a cheknu to pak reknu vic

z0n4t4n`


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomasdrechsler
příspěvek 10.01.2007, 19:33
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 06.12.2006
ID: 19052




Hrál jsem to na gameparku, jinde už ani nepařim, ut mám oriˇgoš objednanou z gameparku installuje se rovnou s patchem 436 ten drv jsem kusil a škube, jo to jedno škubnutí co jsi viděl tak to se mi děje často krát jenže už vím že se nemá snažit někam jít tak se nenervuju a radší mířim, ale to mně stejně prt platný páč mně většinou sejmou, proto radši hraju ig než najdu nějakou takhle dobře hratelnou hru kde nebudu mít problém já a mí kámoši s horšíma kompama

Příspěvek upravil tomasdrechsler, 11.01.2007, 22:18.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Komisek
příspěvek 19.01.2007, 23:11
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 02.02.2006
ID: 10948




napis do konzole netspeed 10000 standartne tam je 20000. Mam grafiku x1900GT a mel jsem steny problem snizenim netspeed na 10000 omezis fps na cca 150-180 coz by melo uplne potlacit sekani. aspon u me to teda pomohlo a nebo zkus i jinou hodnotu min je 2600 a max je 20000, ale kolem tech 10 by to melo byt optimalni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
z0ny`
příspěvek 20.01.2007, 16:05
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 16.06.2005
ID: 7073




QUOTE(Komisek @ 19.01.2007, 23:11) [snapback]444593[/snapback]

napis do konzole netspeed 10000 standartne tam je 20000. Mam grafiku x1900GT a mel jsem steny problem snizenim netspeed na 10000 omezis fps na cca 150-180 coz by melo uplne potlacit sekani. aspon u me to teda pomohlo a nebo zkus i jinou hodnotu min je 2600 a max je 20000, ale kolem tech 10 by to melo byt optimalni


ha to me nenapadlo ale tohle by taky mohlo pomoci no :)) kkdyztak "netspeed 6500" je 100 FPS :))


--------------------
-=< UT99 forever!!! >=-
and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever and ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Komisek
příspěvek 20.01.2007, 16:14
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 02.02.2006
ID: 10948




QUOTE(z0ny` @ 20.01.2007, 16:05) [snapback]444883[/snapback]

ha to me nenapadlo ale tohle by taky mohlo pomoci no :)) kkdyztak "netspeed 6500" je 100 FPS :))


no me by to taky nenapadlo kdybych to nemusel u sebe resit :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 23.09.18 - 23:08
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist