IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nejde vam z jakehokoliv duvodu AoE??, Pokud vam nefici AoE po inetu, ctete zde
Anarchie.99.V.a....
příspěvek 16.09.2006, 17:50
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 16.09.2006
ID: 17620




reinstalovat ti to nepomuže mam ten samí problem skoušlel sem plno možností prosím poratě nám co stím
icq 213359912 prosím rychle nebo se stoho už scvoknu grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 18.09.2006, 15:21
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(Anarchie.99.V.a.z.y. @ 16.09.2006, 18:50) [snapback]364908[/snapback]

reinstalovat ti to nepomuže mam ten samí problem skoušlel sem plno možností prosím poratě nám co stím
icq 213359912 prosím rychle nebo se stoho už scvoknu grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif grrr.gif tongue.gif



Muzes presneji prosim popsat svuj problem?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 05.01.2007, 22:23
Příspěvek #33


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Nechci práskat, ale hlásit se to musí tongue.gif

V sekci strategie na AoE speciálu všechny linky odkazují na GameZone whistle.gif


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 06.01.2007, 00:41
Příspěvek #34


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




QUOTE(A.l.i.3.n @ 05.01.2007, 22:23) [snapback]436071[/snapback]

Nechci práskat, ale hlásit se to musí tongue.gif

V sekci strategie na AoE speciálu všechny linky odkazují na GameZone whistle.gif

O tom vim už dávno :))) Jinak jestli cheš něco naučit písni Fast castle dělám za 14:30 min ;)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 06.01.2007, 10:09
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(A.l.i.3.n @ 05.01.2007, 22:23) [snapback]436071[/snapback]

Nechci práskat, ale hlásit se to musí tongue.gif


No tak to nedelej biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reixhard
příspěvek 06.01.2007, 12:44
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 15
Registrován: 12.10.2006
ID: 18081




ahoj...

vim ze se da zistit jestli mam verejnou nebo neverejnou IP adresu podle IP moje je:

91.127.24.207 jaka je nevite kde to zistim?? diky

a porty nemohu nastavit od 2300 - 2500 (nepamatam cisla tedka to je jenom priklad) ptze tam mohu tam psat jenom cislice a ne pomlcky eh-smiley.gif ... POUZIVAM ten windowsacekj firewall diky moc

Reixhard
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 14.01.2007, 13:57
Příspěvek #37


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(Deatr @ 06.01.2007, 00:41) [snapback]436243[/snapback]

O tom vim už dávno :))) Jinak jestli cheš něco naučit písni Fast castle dělám za 14:30 min ;)

Tve já dám pomalu Fast feudal za 14:30 wow.gif
... teda za mongoly mam rekord 10:04 min


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 14.01.2007, 19:13
Příspěvek #38


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




QUOTE(A.l.i.3.n @ 14.01.2007, 13:57) [snapback]441590[/snapback]

Tve já dám pomalu Fast feudal za 14:30 wow.gif
... teda za mongoly mam rekord 10:04 min

Fast fedual co to je? :D
fast feudal? Co to je? :D takovej Tower rush to me taky bavilo :)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 14.01.2007, 19:37
Příspěvek #39


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(Deatr @ 14.01.2007, 19:13) [snapback]441885[/snapback]

Fast fedual co to je? :D
fast feudal? Co to je? :D takovej Tower rush to me taky bavilo :)

Mno prostě feudal rush do 14. minuty se dostat do feudal age je pro mě zázrak :D
Pošli nějaký strategie, nebo něco please, vyhral jsem jen jednou asi z 30 zapasu :D


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 15.01.2007, 15:10
Příspěvek #40


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




QUOTE(A.l.i.3.n @ 14.01.2007, 19:37) [snapback]441909[/snapback]

Mno prostě feudal rush do 14. minuty se dostat do feudal age je pro mě zázrak :D
Pošli nějaký strategie, nebo něco please, vyhral jsem jen jednou asi z 30 zapasu :D

Strategie nemám, ale jestli hraješ a znáš trochu komunitu AoC. Tak písni Jahůdce ta mě učila fast castle :)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 14.02.2007, 16:25
Příspěvek #41



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




Dotaz #bY CoD2 admin biggrin.gif : AoE nemůžu hrát když nemám veřejnou IP?:O


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manweru
příspěvek 14.02.2007, 20:31
Příspěvek #42





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 22.12.2006
ID: 19226




na gameparku bez verejnej AoC nezahras... jedine tak hamachi... ale to nieje problem, su tam stovky kvalitnych sieti, poliaci, indovia, taliani, portugalci, aj celkom kvalita hraci a roznymi aka na gameparku
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 22.02.2007, 00:40
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(Lukino @ 14.02.2007, 16:25) [snapback]459542[/snapback]

Dotaz #bY CoD2 admin biggrin.gif : AoE nemůžu hrát když nemám veřejnou IP?:O


teoreticky muzes, zalezi na tom, jak mas nastevenou sit

Vice zde
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kalatain
příspěvek 12.03.2007, 16:32
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 12.03.2007
ID: 20129




Zdravím.... podle odkazu na v tomto vlakne jsem si nastavil porty pro aoe, a diky tomu se uz muzu ke hre pripojit. nicmene mi zustava problem ze nemuzu zakladat - ostatnim hracum se napise unable. nevi nekdo co s tim??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Konogo
příspěvek 18.03.2007, 14:56
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 18.03.2007
ID: 20182




Znamena to ze kdyz mam router a nemam verejnou ip tak se AoE ll nezahraju?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.19 - 07:16
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist