IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Porty pro hrani AoE
Kenny_cz
příspěvek 04.10.2005, 20:29
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 10
Registrován: 04.10.2005
ID: 8837




A skousel jsi to i bez GZ klienta jen tak se na nekoho pripojit jen tak???Jinak me nic nenapda.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SNIP
příspěvek 19.10.2005, 15:53
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 19.10.2005
ID: 9062




mam problem s temi porty blush.gif mam adsl wifi router edimax a jde mi u nej nastavit jen 20 portutak jak jich takze ldyz napisu 2300-2400 tak mi rekne ze jich je moc grrr.gif prepojit ke hre se obcas muzu ale vytvorit ne a ja bych rad vytvoril
Go to the top of the page
 
+Quote Post
[sk8]Skurut-Hai
příspěvek 24.11.2005, 12:35
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 23.11.2005
ID: 9706




QUOTE(Perfect @ 25.08.2005, 17:27)
Zdarec, tak mám takovej problém, nejde mi aoe, vždicky mi to napíše unable to join game, přitom mám veřejnou ip, povolený porty, nejnižší ip adresu v síti, zkoušel jsem vypnout ten firewall co je v XPčkách a nic :(. Providera mám Volnýho a mám modem s routerem ASUS TI6431 + switch Ovislink... Díky moc za rady.
[right][snapback]128355[/snapback][/right]



me to dela to same hehe je to na nic kam zadam ty porty na GZklienta?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kvasa.
příspěvek 18.12.2005, 12:58
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 15.12.2005
ID: 10058




prosimvas a jak se nastavujou ty porty ve windosowskim firewallu u xp pac tam do ty kolonky kde povolujes porty jde napsat jen cislo jak se tam teda muze dat 2300-2400
Go to the top of the page
 
+Quote Post
navstevnik
příspěvek 04.02.2006, 19:15
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 04.02.2006
ID: 11575




QUOTE(Perfect @ 25.08.2005, 17:27) [snapback]128355[/snapback]

Zdarec, tak mám takovej problém, nejde mi aoe, vždicky mi to napíše unable to join game, přitom mám veřejnou ip, povolený porty, nejnižší ip adresu v síti, zkoušel jsem vypnout ten firewall co je v XPčkách a nic :(. Providera mám Volnýho a mám modem s routerem ASUS TI6431 + switch Ovislink... Díky moc za rady.



mel jsem podobny problem, take s routerem ASUS (ovsem bez switche) - resil jsem to upravenim nastaveni NAT (pak akorat kdyz jsem byl spravcem mistnosti na GZ worship.gif tak jsem musel vybrat spravnou IP, aby se ke mne osttni mohli pripojit)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SaDaM
příspěvek 06.02.2006, 22:23
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 05.02.2006
ID: 11925




QUOTE(thomas.baggio @ 23.10.2004, 08:52) [snapback]31839[/snapback]

Ahoj, mel bych dotaz:
Verejne IP mame v nasi wifi siti pro internet jen jedno: 213.226.200.53
Kdyz si nekde na webu zjistuji sve IP, tak je to OK, a ukaze mi to prave to 213.226.200.53... A ne moje lokalni 10.0.0.61, ale na GZ je to jinak! Kdyz zalozim hru, ukazuje to moje sitove, lokalni IP...
Fakt uz jsem celkem zoufaly... Nevite nekdo, co s tim? Moc prosim o radu!
Muj email: thomas.baggio@email.cz
ICQ: 125664785
Nebo normalne tady na foru, diky moc! Poradte prosim!


Zkus se podivat na netu po programu Hamachi a neco si o nem precti, stoji to aspon za vyzkouseni
Sadam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
michmir
příspěvek 09.02.2006, 10:11
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 09.02.2006
ID: 12798




hamachi je bezva da se s tim hrát hodně her a bez veřejnych adres někdy je to pomalu jediny východisko jak si z někym zahrát po siti (LAN)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
debil008
příspěvek 28.08.2006, 11:55
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 26.08.2006
ID: 17221




zdravim , porty mam ¨nastavene modem mam nejaky od telecomu a nejde mi to hrat , muze mi nekdo pomoct ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stereotrip
příspěvek 23.10.2006, 16:32
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.10.2006
ID: 18284




Prosim Vás jak zjistím lokal IP abych si mohl nastavit ty porty .
Mam jen jedno pc , adsl - O2 , VEŘEJNÉ IP , patch 1.0e a stejnak se nedostanu do hry
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stereotrip
příspěvek 01.11.2006, 20:21
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 23.10.2006
ID: 18284




Tak uz jsem to zjistil a muzu hrat na GP , ale nemuzu byt host .
Porty nastavene podle LOB clanu , ale asi jeste nastavit ip filtr v routeru .
Mam adsl-modem asus , jestli mate někdo zkušenosti prosim poradte.
Díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Praha
příspěvek 26.12.2006, 12:02
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 28.04.2006
ID: 14584




Chci se zeptat jak ty porty nastavim. Už jsem v add port, ale to musít přidat všech 202 portů jednotlivě? nebo jak je mohu nastavit 2300 až 2400???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 27.12.2006, 19:32
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




mel by jit nastavit rozsah
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Praha
příspěvek 27.12.2006, 20:13
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 28.04.2006
ID: 14584




jak mam číslo portu, tak tam zadám todle: 2300-2400 ale píše to neplatný znak, mam použít pouze číslice a ja nevim jak to v tom mam udělat... grrr.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 28.12.2006, 18:15
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Nemam paru jaky mas software, musis to nejak pokutit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 04.11.2007, 17:37
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




QUOTE(ajka @ 16.10.2004, 16:17) *
To mam ale nefunguje



taky to mam a nefakci, ja to asi balim


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.12.19 - 14:21
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist