IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Age of Empires I - multiplayer, nelze se připojit ke hře
Matne
příspěvek 28.05.2013, 22:01
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 28.05.2013
Bydliště Uherčice u Hustopečí
ID: 45639




Ahoj, možná se mi bude někdo smát,m ale chtěli bysme si s kamarády zahrát starou hru Age of Empires I - Expansion. Nainstalovali jsme si Hamachi - funguje. Když dám vytvořit hru, a poté kámoš dá "show games", napíše moji IP adresu (tu z Hamachi) tak se mu moje vytvořená hra zobrazí, spojení tedy je navázáno. Ale když dá Join, napíše to upozornění Unable join game a nic to nedělá. Zkoušeli jsme to i obráceně (on vytvořil hru a já se zkoušel připojit) a se stejným výsledkem.
Jak to rozjet? Bránu Firewall jsem zakázal a stejně to nejelo. Děkuji za případné rady.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.05.2013, 09:52
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Zkus starší verzi hamachi, ne tu debilni log me in .. myslím tu starší 1.-.-.-

Jinak zkuste garenu


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matne
příspěvek 30.05.2013, 17:25
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 28.05.2013
Bydliště Uherčice u Hustopečí
ID: 45639




Díky, zkusím to s tím hamhi.

Copak je to garena? Předpokládám že Game arena, nebo něco podobného, ale nic mi to neříká, ani jsem nic nenašel.




QUOTE(Tipos @ 29.05.2013, 10:52) *
Zkus starší verzi hamachi, ne tu debilni log me in .. myslím tu starší 1.-.-.-

Jinak zkuste garenu

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.05.2013, 17:52
Příspěvek #4


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Matne @ 30.05.2013, 18:25) *
Díky, zkusím to s tím hamhi.

Copak je to garena? Předpokládám že Game arena, nebo něco podobného, ale nic mi to neříká, ani jsem nic nenašel.


Aha, zase se v tom soudruzi hrabali. No asi je to to podobné. Prostě funguje na stejném principu jak hamachi, ale ve větším měřítku.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matne
příspěvek 30.05.2013, 18:15
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 28.05.2013
Bydliště Uherčice u Hustopečí
ID: 45639




Stáhl jsem hamachi 1.0.2.5. tak uvidíme jestli to bude fungovat. Vypadá to jinak :) Už to nejsou bílé tečky v modrém kolečku ale tři hnědé tečky :)
Akorát je zajímavé, že hamachi mi přidělí IP adresu ale v Age of Empires pri nastaveni hry kdyz kliknu na "IP" vyjede mě jiná. Přes tu virtualni adresu z hamachi to žádnou hru nevyhledá, vyhledá to hru přes tu IP v Ageovi.

Takže mě napadá, jestli vůbec hamachi s tím má něco společného, jestli se nám nepodaří spojit i bez něj ... musím vyzkoušet.




QUOTE(Tipos @ 30.05.2013, 18:52) *
Aha, zase se v tom soudruzi hrabali. No asi je to to podobné. Prostě funguje na stejném principu jak hamachi, ale ve větším měřítku.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 30.05.2013, 20:21
Příspěvek #6


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Pokud tam není ta ip od hamachi tak musíš dát v nastavení sítí přednosti hamachi před kabelem (wifi)

e: už jsem si vzpomněl, je to tunngle

Příspěvek upravil Tipos, 31.05.2013, 12:37.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matne
příspěvek 31.05.2013, 16:19
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 28.05.2013
Bydliště Uherčice u Hustopečí
ID: 45639




Prosímtě jak dám přednost hamachi? Když dám Ovládací panely a síťová připojení, mám tam "hamachi" a "Připojení k místní síti". Můžu to zakázat, opravit, přemostit, zobrazit stav, ale přednost dát nemůžu. Když Připojení k místní síti zakážu, tak nejde internet :)

PS na tunngle jsem se díval, AOE Expansion tam není ....

QUOTE(Tipos @ 30.05.2013, 21:21) *
Pokud tam není ta ip od hamachi tak musíš dát v nastavení sítí přednosti hamachi před kabelem (wifi)

e: už jsem si vzpomněl, je to tunngle

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 31.05.2013, 17:19
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Tyo, už to taky nemůžu najít, zkus pohledat... (nebo to bylo jen v xp O_o) ... hh já už fakt nevím


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
honoron
příspěvek 20.03.2015, 10:27
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 20.03.2015
ID: 46841




Age of Empires I. jsem miloval a miluji stále. Pořád je to nádherná hra. Kdo to hraje, nemá se za co stydět.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 19:43
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist