IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> grafika, povolení dymovnice
dreamy
příspěvek 25.02.2015, 21:40
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 21.12.2008
ID: 28473




Jelikož na gp hraje 5 a půl člověka, tak přeci nebude problém znovu zapnout dymovnice ne


V tomhle videu link je stalin uplně jinde než ta hnusota co je na gp.. sníh a mlha ke stalinu porstě patří a má to parádní atmošku
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 26.02.2015, 01:11
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(dreamy @ 25.02.2015, 21:40) *
Jelikož na gp hraje 5 a půl člověka, tak přeci nebude problém znovu zapnout dymovnice ne


V tomhle videu link je stalin uplně jinde než ta hnusota co je na gp.. sníh a mlha ke stalinu porstě patří a má to parádní atmošku

Super. Já už taky na dýmovnice nějaký čas myslím, protože by to zpestřilo hru.

Nicméně tu není nikdo, kdo by měl zájem jakékoli úpravy na CoD 2 udělat, protože se tu na to pěkně... :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dreamy
příspěvek 26.02.2015, 12:53
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 21.12.2008
ID: 28473




jsem si zkusil offline spustit server se Stalinem abych se po té mapě proběhl.. když pominu že mi tam funguje celá myš a gp klient mi žádná tlačítka neblokuje, tak je to jako nebe a dudy. Tu hnusnou osekanou gp verzi nechápu, v dnešní době jsou ty nároky směšné..

hlavně že mi tady do fullscreenu skočí otravná reklama na tanky, kterou zavřu aby mi vzápětí vyskočila znovu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 26.02.2015, 13:04
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(dreamy @ 26.02.2015, 12:53) *
jsem si zkusil offline spustit server se Stalinem abych se po té mapě proběhl.. když pominu že mi tam funguje celá myš a gp klient mi žádná tlačítka neblokuje, tak je to jako nebe a dudy. Tu hnusnou osekanou gp verzi nechápu, v dnešní době jsou ty nároky směšné..

hlavně že mi tady do fullscreenu skočí otravná reklama na tanky, kterou zavřu aby mi vzápětí vyskočila znovu

Těch změn a úprav je na CoD 2 třeba spousta, nicméně nikdy tu nikdo s ničím nevyhověl. Jen samá ignorace nebo vejmluvy. :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 28.02.2015, 00:13
Příspěvek #5


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




Těch úprav, modifikací a módů tady už bylo tolik, že to na základě předešlých zkušeností ani nemá smysl zkoušet. Tím spíš ne dnes, když to tu nikoho nezajímá.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 28.02.2015, 08:25
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Nedovedu si představit na TDM ve 32 lidech zapnutý dýmovnice. Kor ne na malé mapě.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 28.02.2015, 10:57
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(Legio IX @ 28.02.2015, 08:25) *
Nedovedu si představit na TDM ve 32 lidech zapnutý dýmovnice. Kor ne na malé mapě.

Taky pravda. :-D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dreamy
příspěvek 04.03.2015, 16:22
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 21.12.2008
ID: 28473




hraju tady temer denne a tdm s 32 lidma sem tu nevidel tak posledni tri roky.. jasne na toujane tech 32 nekdy k veceru v urcitej moment je ale tam by to bylo ok

na serverech pres konzoli je hracu treba 64 a dymovnice jedou..

Na deatmatchi je tady grafika a zvuky krom dymovnic neosekana.. tak to SADko aspon zase zapnete na full grafiku ne
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 04.03.2015, 16:55
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(dreamy @ 04.03.2015, 16:22) *
hraju tady temer denne a tdm s 32 lidma sem tu nevidel tak posledni tri roky.. jasne na toujane tech 32 nekdy k veceru v urcitej moment je ale tam by to bylo ok

na serverech pres konzoli je hracu treba 64 a dymovnice jedou..

Na deatmatchi je tady grafika a zvuky krom dymovnic neosekana.. tak to SADko aspon zase zapnete na full grafiku ne

Rotace a Toujany jsou plné téměř pravidelně. CTF kuchyň broky bývá plná taky.

Ona je sice pravda, že hraje málo hráčů, ale těch málo hráčů hraje dohromady jen v šesti místnostech, takže jsou v odpoledních a večerních hodinách minimálně z poloviny zaplněné všechny.

Každopádně to ale dle mého není důvod k tomu, aby tam nebyly dýmovnice. Klidně se to může nastavit tak, že jen každý třetí hráč ve hře bude mít jeden kouřák a ostatní ne. A v pravidelných intervalech (pět minut třeba) hra znovu provede náhodný výběr hráčů a opět jim přiřadí jeden kouřový granát. A tak pořád dokola.

Příspěvek upravil L.T.Sm@sh, 04.03.2015, 16:57.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IAczech
příspěvek 05.03.2015, 12:11
Příspěvek #10


Jsem MafesX věřte mi ??


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4928
Registrován: 12.01.2006
Bydliště Barel s žíravinou
ID: 10551




To ještě někdo hraje CoD 2 ? biggrin.gif To snad není ani možný... nechce to spíš napsat RETROPARK biggrin.gif V dnešní době dýmovnice omezit, to snad ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


--------------------
[url="[/url]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HenkuS*
příspěvek 05.03.2015, 15:38
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 12.07.2009
Bydliště Děčín
ID: 31184




Já mám 20 fps z granátu a vy mi tu chcete házet dýmovnice :D Codko pojede pořád,stejně jako CS starý nebo podobný hry :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 5.12.19 - 23:36
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist