IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 4, nejprve si přečtěte naši NÁPOVĚDU, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Closed TopicStart new topic
> Zvláštní problém s CoD4
Arm0r!
příspěvek 18.01.2012, 22:07
Příspěvek #1


Nikdy,neříkej nikdy...
Ikona skupiny

Skupina: CoD admin
Příspěvků: 370
Registrován: 01.06.2007
ID: 20852




Cau

Takže popis problému je následující : Při delším hraní CoDka ( kdekoliv, GP i mimo GP, mám origo ) se mi začne zničehonic odpojovat internet a chytám 999.
Jenže má to háček... MODEM je v pořádku, Windows uplne znovu nainstalovany, zkouseno vice ovladacu na LANku, nejnovejsi update PB v CoDku, nejnovejsi aktualizace k Win 7 Ultimate s SP1 a stale to dela... Podotykam, ze mam origo hru a nikdy sem s tim problem nemel, zacalo mi to tak pred mesicem a půl dělat a zatím sem nepřišel na to co by to mohlo být.

Zvláštní však je, že když sem CoD4 nehrál nějakou dobu, internet byl v pořádku, ale dneska sem začal hrát zase a od té doby, se mi v náhodném (docela častém) intervalu odpojuje internet... stěží skoro sem i na ICQ online... Problém pak přetrvává i když sem už CoD4 pak vypl. A v tom je ten problem ...

Zkoušeno jak sem již výše psal, jiné ovladače, reinstalace win, kontrola i viru na celym HDD, vymena kablu u modemu, zkousen jiny port od modemu (LANka). ale s timto problemem si neumim poradit. Mam podezreni na nejakou novou aktualizaci od WIN, ktera tohle zpusobuje, protoze LANka v (PC) funguje normalne , kdyz nehraju online CoD4 nejakou dobu ,zhruba tyden ...

Nema nekdo podobny problem pokud ano, jak jej vyresit ? Nevim si celkem rady a to nejsem zadnej zacatecnik co se tyka reseni problemu ohledne techto veci.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 18.01.2012, 22:31
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




na jinym kompu se to chová jak?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arm0r!
příspěvek 18.01.2012, 22:34
Příspěvek #3


Nikdy,neříkej nikdy...
Ikona skupiny

Skupina: CoD admin
Příspěvků: 370
Registrován: 01.06.2007
ID: 20852




Na jiném PC sem zatím CoD4ky hrát nezkoušel, ale vyzkouším to hned jak to bude možné...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 18.01.2012, 23:08
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




LAN kabel jsi zkůšel? (předpokládám, že tím byl myšlený kábl od modemu, ale.. :) )

Když si pingneš (start/spustit/ ping 192.168.0.1 -t ) na router, jak se mění odezva, výpadky atd.?

Restart PC a routeru..


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 19.01.2012, 00:14
Příspěvek #5


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(L@chtan @ 18.01.2012, 23:08) *
192.168.0.1

to je nějaká nová univerzální adresa? biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 19.01.2012, 11:21
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Slamb @ 19.01.2012, 00:14) *
to je nějaká nová univerzální adresa? biggrin.gif

Já se sní setkávám nejčastěj :P


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 19.01.2012, 11:45
Příspěvek #7


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(Slamb @ 19.01.2012, 00:14) *
to je nějaká nová univerzální adresa? biggrin.gif


jí mám doma taky biggrin.gif

ps: zkus zavolat providerovi jestli nemají nějaký bordel


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 19.01.2012, 19:25
Příspěvek #8


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




já mám zase 192.168.1.1 a když budu chtít, dám si adresu výchozí brány 192.168.192.168 dry.gif
chudák arm0r má net od o2, kde je defaultní adresa wifi modemu 10.0.0.138 whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arm0r!
příspěvek 19.01.2012, 21:40
Příspěvek #9


Nikdy,neříkej nikdy...
Ikona skupiny

Skupina: CoD admin
Příspěvků: 370
Registrován: 01.06.2007
ID: 20852




@ Lachtan

Restart modemu i kabl jiný zkoušen, ping defaultní brány modemu tzn 10.0.0.138 jak tady píše i výše nademnou slamb bez problému, odezva 1ms bez jediné chyby nebo větší prodlevy

@ Tipos

Momentálně si necháváme od jednoho operátora (aka O2) převést linku k T-Mobilu, takže si myslím, že by tyhle informace mi asi teď neposkytly, ale kdo ví. Až se dostanu k druhému PC tady v domě a budu moct vyzkoušet CoD4 dám definitivně pak ještě vědět jestli problém přetrvává nebo ne.

@ Slamb

Bohužel O2 stojí za ... doplň zbývající slovíčka...

Příspěvek upravil Arm0r!, 19.01.2012, 21:46.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arm0r!
příspěvek 22.01.2012, 15:28
Příspěvek #10


Nikdy,neříkej nikdy...
Ikona skupiny

Skupina: CoD admin
Příspěvků: 370
Registrován: 01.06.2007
ID: 20852




Takže nakonec vyřešeno, problém byl s (nekompatibilitou ovladače od LANky ve Win x64), ale ani po stáhnutí nejnovějších ovladačů se problém nevyřešil
Pomohlo až při troše štěstí v Googlování následující postup :

Vypnout ve vlastnostech síťové karty (LANky) v správci zařízení featurinky jako jsou : Task offload a Row control
pak ještě v příkazovém řádku zadat příkaz : netsh int ip set global taskoffload=disabled

Restart PC a problém je vyřešen, ale dalo mi to hodně práci na to přijít ...

Takže můžete LOCK, Díky za ochotu a snahu mi pomoct.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 10.12.19 - 14:33
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist