IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Hráč nemůže být spojen se serverem, cod4 problem
Slamb
příspěvek 09.09.2013, 12:30
Příspěvek #16


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




klient na cod2 je novej, tak komunikuje trochu jinak


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 09.09.2013, 22:19
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




A jste si jisti že to nemůže být něčim jiným než routerem ? Protože si nedovedu představit že jdu za poskytovatelem internetu se žádostí, že potřebuju router hodit do "továrního nastavení" a pak ho zase nastavit zpět jen kvůli tomu že mi nejde nějaká hra biggrin.gif by na mě asi koukal jak na blázna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 10.09.2013, 01:04
Příspěvek #18


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




ještěže kvůli routeru nemusíš chodit za žádnym poskytovatelem, ten by vážně koukal wow.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 10.09.2013, 21:03
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Tak já ten router mam od něj že jo. Za kym jinym bych s tim měl jako jít ? eh-smiley.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 11.09.2013, 02:18
Příspěvek #20


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




za nikym, jestli nemáš přihlašovací údaje, vyresetuj router do výchozího nastavení, aktualizuj firmware a nastav zabezpečení wifi na wpa2...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 11.09.2013, 08:55
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Rád bych upozornil že se tady bavíš s blbcem přes tyto záležitosti biggrin.gif "Vyresetuj router do výchozího nastavení" - nemam ponětí jak.
"Aktualizuj firmware a nastav zabezpeční wifi na wpa2" - -//-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 11.09.2013, 15:57
Příspěvek #22


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




bude nejjednodušší, když to odpojíš, odneseš do servisu a sdělíš jim svoje požadavky biggrin.gif je to záležitost na pár minut, tady o tom budeme kecat ještě dlouho...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 25.06.2014, 11:32
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




Tak jsem tu po nějaké době zas.
Router je vyresetován do továrního nastavení ale ten problem stále trvá. Už si fakt připadam jak úplnej idiot biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madnaive
příspěvek 22.02.2015, 14:32
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 30.05.2013
ID: 45642




KLIENT - chyba

Hádam, že pořád nikdo neví co s tim co ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 07:48
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist