IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> mohaa-problem s padanim
frantiskan
příspěvek 13.03.2008, 17:22
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 12.03.2008
ID: 24713




nazdar!
takovy to problem:
hru sem teprve nainstaloval,nemam jeste zadny savy.normalne ji spustim,ale kdyz kliknu na "basic training"-cili zacatek hry tak to spadne a win napise ze v aplikaci mohaa doslo k chybe a blabla.
jestli vas neco napadne, budu rad.diky thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Bks|feb...
příspěvek 13.03.2008, 21:02
Příspěvek #2


Prasátko je malé zviřátko.. ale tuuuze užitečné (c)medvídek Pú


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 922
Registrován: 10.11.2003
Bydliště Brandejs? Asi jo..
ID: 432




Jestli medal hází klasickou windows chybovou konzoli, tak zkus hru odinstalovat, vyčistit registry, nainstalovat znovu a opatchovat, taky můžou být na vině dlouho nepřeinstalovaný windows se zabordelenýma registrama, případně i ovladače na grafičku, nebo zvukovku, jiný hry ti jedou v pohodě?


--------------------
Intel i7-930 2.80GHz@4GHz | Asus Rampage III Extreme | GeIL 12GB DDR3 1600 Hex-Kit CL8 8-8-28 | 2x MSI R6950 Twin Frozr II/OC | WD VelociRaptor 150GB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khenyk
příspěvek 14.03.2008, 17:25
Příspěvek #3


Seriousness of the Conflict!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 449
Registrován: 19.03.2005
Bydliště Most
ID: 5526




D je správně - ovladače grafičky :)


--------------------

- - - - - - - - "Bug? That's not a bug, that's a feature." John Carmack - - - - - - - -
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Bks|feb...
příspěvek 15.03.2008, 00:30
Příspěvek #4


Prasátko je malé zviřátko.. ale tuuuze užitečné (c)medvídek Pú


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 922
Registrován: 10.11.2003
Bydliště Brandejs? Asi jo..
ID: 432




Je fakt, že to můžeš zkusit i v obráceným pořadí whistle.gif


--------------------
Intel i7-930 2.80GHz@4GHz | Asus Rampage III Extreme | GeIL 12GB DDR3 1600 Hex-Kit CL8 8-8-28 | 2x MSI R6950 Twin Frozr II/OC | WD VelociRaptor 150GB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
optimas
příspěvek 05.07.2008, 12:54
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 05.07.2008
ID: 26045




Zdravím potřebuju pomoct s padáním hry mam origo MOHAA projedu ta už do 4 levlu jak jedu na jeepu a střílm nacky a tam mi hra vždy spadne ,ale ne do Windowsu ale zčerna obrazovka a musím zmačknout reset a restartovat PC pak hru znova spustím a vyskočí mi tabulka jestli chci spustit v save modu nebo normalním zpusobem spustím hru běžnym způsobem a pokračuju v tom samem levlu s jeepem a jenom střelím do prvního nacka opět to spadne občas vyskočí i tahle hlaška



Mam Win Xp pro , Intel 8400 ,Ati HD3870 ,A-data 2GB CL4 800Mhz ,GA X38-DS4 netaktováno teplota HD 3870 při hře je 50 stupňu hlasí Catalyst i Everest , ovladače GK jsem zkoušel snad všechny origo ke kartě i nejnovější a taky Omegy a pořad pada pak jsem hru nainstaloval na stary PC od dětí kde je ATI 1650Pro ,taktly AMD procak na 2GB a 1GB paměti a hra jela bez jedineho zaseku a problemu a dokonce jsem zkoušel i hru opatchovat 1.11 a pořad stejne poraďte co s tím
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 05.07.2008, 15:08
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Měl jsem stejnou grafickou kartu a stejný problém jako ty,vyzkoušel jsem hodně ovladačů,zeptám se....máš nainstalované ovladače z cd zakoupené grafické karty,nebo stažené z netu?Zdali ti nechybí nějaká součást ovladačů.Zkusil jsem catalysty odinstalovat a nainstaloval jsem "AtiTool",hned bylo po problému.Atinu jsem po zkušenostech s touto grafikou vyměnil za GeForsku thumbsup.gif Problém je rozhodně v té grafické kartě či v ovladačích,předpokládám,že jiná hra ti takto nepadá,potíž je totiž v tom,že mohaa je na 3denginu a tahle karta už na to není stavěná a tudíž nastávají u starších her komplikace...zkus ten AtiTool,mě to vyřešilo dočasný problém,než jsem zakoupil jinou.Měnil jsem díky té kartě i základní desku,moc se nesnesly ale problém to nevyřešilo blush.gif

Příspěvek upravil Excites, 05.07.2008, 15:14.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dzasty-
příspěvek 05.07.2008, 18:56
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 65
Registrován: 08.01.2007
ID: 19441




podle me je ten panacek nesmrtelnej dej na mne :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 05.07.2008, 21:04
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




QUOTE(dzasty- @ 05.07.2008, 19:56) *
podle me je ten panacek nesmrtelnej dej na mne :-)


Trocha zasmátí před spaním koukám neškodí biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
optimas
příspěvek 06.07.2008, 15:28
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 05.07.2008
ID: 26045




QUOTE(Excites @ 05.07.2008, 22:04) *
Trocha zasmátí před spaním koukám neškodí biggrin.gif


Měl jsem ovladač origo s CD pak nejnovější Catalyst 8.6 nebo kolik teď je a momentálně mam ten ATI Tray tool to jsou vlastně Omegy a stále padá
Go to the top of the page
 
+Quote Post
optimas
příspěvek 06.07.2008, 18:33
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 05.07.2008
ID: 26045




Tak jsem našel nejnovější ATI Tray Tool a jede to ale občas to spadne a musím restartovat PC už nevyskakuje ta hláška viz. vyše jen to spadne do Widli a musím to zapnout z lišty kde se to minimalizuje to tak uděla asi 5x a potom musím restartovat
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 6.12.19 - 19:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist