IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> BFBC2 multiplayer - help pls
Fodes_24
příspěvek 06.04.2011, 13:49
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 15.03.2011
ID: 39845




ahoj, koupil jsem si Bad company 2 a nevím kam mam zadavat IP nebo nazev serveru. prosím poradte :))


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MyGun.
příspěvek 06.04.2011, 15:50
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2028
Registrován: 19.11.2005
ID: 9645




QUOTE(Fodes_24 @ 06.04.2011, 14:49) *
ahoj, koupil jsem si Bad company 2 a nevím kam mam zadavat IP nebo nazev serveru. prosím poradte :))

A zkusil jsi to spustit a podívat se?

Multiplayer-server browser-a tam napravo máš sloupeček se vším.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fodes_24
příspěvek 06.04.2011, 17:11
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 15.03.2011
ID: 39845




jj ale kdyz tam zadam nazev serveru tak zacne jakoze hledat ,po chvili to okno zmizi a zadnej server se neobjeví. i kdyz dam hledani vsech serveru - tak je to taky tak :(


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MyGun.
příspěvek 06.04.2011, 19:33
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2028
Registrován: 19.11.2005
ID: 9645




QUOTE(Fodes_24 @ 06.04.2011, 18:11) *
jj ale kdyz tam zadam nazev serveru tak zacne jakoze hledat ,po chvili to okno zmizi a zadnej server se neobjeví. i kdyz dam hledani vsech serveru - tak je to taky tak :(

Tak ti to buď blokuje firewall, či přímo tvůj ISP blokuje porty na kterých hra běží. Nebo máš zaškrtlé nějaké filtry ve hře.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
afrojesus
příspěvek 06.04.2011, 19:55
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 176
Registrován: 31.07.2008
ID: 26377




Zkus taky zapnout jako správce.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fodes_24
příspěvek 07.04.2011, 10:56
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 15.03.2011
ID: 39845




děkuju ,zkusil sem vse , ale nejde to noo :( nevím proc


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fodes_24
příspěvek 23.06.2011, 11:02
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 15.03.2011
ID: 39845




tak uz mi to jde :) nemel jsem totiz stazenej patch R10 ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
martin1212
příspěvek 17.11.2011, 08:23
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 17.11.2011
ID: 42731




Cawte sem tu nový a mam jeden dotaz stahl jsem si patch R10 k origu jako to tu bylo napsano ale servery mi to nenajde jen jde hrat na hrat nyni prostě nejdou servery poradte mi plss
Jak dam vyhladat servery tak mam stejny problem jako ten Fodes_24
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Likvidator46
příspěvek 17.11.2011, 20:28
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 79
Registrován: 06.11.2010
ID: 35624




zbytecna prace stahovat s internetu, jednoduse pust BFBC2Updater a ono ti to samo vyhleda patche

Příspěvek upravil Likvidator46, 17.11.2011, 20:29.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.12.19 - 11:46
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist