IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> AA 3
Suspenzored!
příspěvek 21.06.2009, 09:44
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




QUOTE
Part of the difficulties we've all been seeing stems from the large number of training missions being run with everyone trying to save their results. This is putting a sizable strain on the Authentication servers, but we have a plan to temporarily improve this situation.

Within the next couple of hours we'll be updating everyone's statistics to indicate all training levels have been passed. This will allow you to enter a server and enjoy the full range of Soldier weaponry and abilities.

However, for this to have the greatest effect, we need your help...

Please do not engage in any training missions.

Doing so will defeat the purpose of what we are trying to accomplish in the short term, which is to get everyone playing. If this initiative is successful, you'll be able to enjoy multiplayer gaming while we can work at long term solutions.

Once again, please, DO NOT engage in any training missions, but feel free to join a multiplayer server.

Also, please note that if you are kicked from a server, it’s probably due to the server being full. With so many players trying to join at the same time, the number of players in a server may not be accurate. Just try joining another server."


Takže jsme se s těma tréningama s*ali zbitečně :)) ... Docela fail pro americkou armádu, vydat takhle zabugovanou hru a ještě nezabezpečit dostatek serverů.

edit: MP už funguje jak má, ale zjistil jsem, že mi v přestřelkách FPS klesne tak, že nic netrefim. Pfff ... a to je přitom grafika dvakrát horší než v HL2 ... prostě EPIC FAIL!

Příspěvek upravil Suspenzored!, 21.06.2009, 11:47.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 21.06.2009, 15:41
Příspěvek #32


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Proste do toho nevidis, me to cim dal vic prijde tak, ze se nekdo chtel rychle zbavit vyvojaru a tak jim daval nesplnitelny ukoly, par jich odeslo pred casem, pak teda uspechali vydani hry a den potom je vyhodili vsechny a najednou to ma prevzit nekdo jinej ... doufam, ze aspon potom to bude mit pro hrace dobrej efekt a nejde jen o nejakej lobbing pro firmu co bude pekne dotovana z americkyho rozpoctu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 21.06.2009, 15:53
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




Sakra to je blbost delam trenink celej den a nakonec se snazim pripojit na server a dycky mi to spadne zpátky do menu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.pernik
příspěvek 21.06.2009, 18:06
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 298
Registrován: 19.07.2006
ID: 16439




Sakra, zklamalo mě to teda mrtě... nemám nějak extra výkonnou mašinu, v podstatě je to šrot, ALE každou hru co jsem zatim hrál a byla postavena na UE3 běhala slušně i na vysoký detaily - Brothers in Arms Hell's Highway, Rainbow Six Vegas, samotnej Unreal 3, Bioshock... všecky ty hry běžely v pohodě minimálně na střední detaily.. jenže tohle NEJDE hrát ani když je všecky snížený že to už míň nejde, si ani netroufnu říct kolik tak FPS to může bejt v tom MP, ale trefit s tim nejde nic... kua, a to se mi to po tom Obstacle Coursu celkem zalíbilo (sprint+duck = perfektní animačka... Mirror's Edge anyone? :P)


--------------------
Meh.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 22.06.2009, 11:26
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




No já na to asi už kašlu, sice už servery jakž takž běžej, ale těch ingame bugů je tam tolik, že mě to prostě už omrzelo.

Když házim granát, tak mam občas 4 ruce.
Někdy není vidět vůbec zbraň.
Občas mi to dá úplně jinou zbraň než jsem si vybral.
Občas se objevim úplně bez nábojů.
Nemůžu zaškrtit krvácení sám sobě.
Když dám lean tak se skoro pokaždé bugne tak, že přešlapuju sem a tam, takže muška skáče a dá se trefit leda ho....
HW nároky neůměrně vysoký oproti grafice.
Pokaždé když leanuju, tak mizej objekty a objevujou se až se spožděnim, takže to strašně mate.
Nedá se snad pořádně nastavit toggle zadržení dechu a míření (snaží se to chovat "inteligentně").
A navíc se snad nehraje jiná mapa než Ranch.
Menu je buglí tak, že se často zobrazí dvakrát přes sebe.
Filtrování serverů nefunguje.
Spusta nabindovanejch kláves nefunguje. (Screenshot, FPS atp.)
Nemluvě o tom, že tam je snad 3/4 věcí Comming soon (tedy ještě nedodělanejch).

A to jsem psal jen tak co mě zrovna napadlo. Člověku, kterej rozhodl, že tahle verze půjde ven, bych dal facku. Hawk a cya ve verzi 4.8.x


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 22.06.2009, 11:59
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




A proc sakra neudelali ty videa animovany? Pulka treninku sou obrazky upraveny jednim flitrem ve photoshopu aby to vypadalo jak oomalovánky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chcanec
příspěvek 23.06.2009, 12:56
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 27.01.2006
ID: 10805




jde vám někomu zapnout Anti-aliasing? Já na tu volbu vůbec nemůžu kliknout a hrát to kostičkovaný se mi teda moc nechce :-)


--------------------
Vůbec nevím o čem to mluvím...Kdybych náhodou kecal nějaký nesmysly, tak vězte že za to nemohu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 23.06.2009, 15:35
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




Ta hra nemá anti-aliasing :) ... to v menu je jen když si ho vynutíš externě a nezobrazuje se ti kvuli tomu HUD (nicméně někdo psal, že mu ta volba nejde zapnout ani když AA má aktivní, takže GL).

Mě to zas tolik neštve, poněvač by mi AA comp už asi nestíhal.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 23.06.2009, 16:44
Příspěvek #39


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Ten vypis bugu je peknej ,ale cos cekal ? Ty si nehral AA2 ? Tohle proste neni komercni hra,takze zazraky se od toho cekat nedaj a ze je tam neco comming soon snad neni nic spatnyho ...je snad jasny, ze u hry ,ktera je koncipovana a na postupny pridavani veci pomoci patchu budou urcity veci pribejvat. Jinak AA ve hre jde, ale pokud si ho vynutis pres ovladace tak neni videt HUD, proto je to asi v menu udelany tak ,aby to neslo a tim se predeslo tomu, ze bude hrat plno lidi bez hudu. Jak dlouho to bude v tomhle stavu zalezi hlavne na tom jak se zapracuje novej team
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 23.06.2009, 18:17
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




AA2 jsem hrál, ale jen párkrát. Tehdy mi to nějak nefungovalo na starém PC.

Komerční hra to není, ale klasickej freeware taky ne (placeno z rozpočtu USA). Přecejenom, jsem si říkal, že když se do něčeho vloží armáda, tak by to mělo nějak vypadat (alespoň by to mělo být 100% funkční).

To s tim comming soong je nejmenší problém, ale těch bugů je tam tolik a tak očividnejch, že nechápu co se dělo při beta testingu. Každopádně jak už si říkal, do pozadí toho co se dělo nikdo nevidíme a nemá cenu se rozčilovat.

Kde si našel ve hře ten anti-aliasing? Já tam vidim jen to AA override pro externí AA.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 24.06.2009, 02:43
Příspěvek #41


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




90% těch bugů se ale projevuje na lagujícím serveru (alespoň u mě) a některé se u mě neprojevili vůbec

co se týče toho

QUOTE
Nemůžu zaškrtit krvácení sám sobě.


tak to podle mě bug není
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 24.06.2009, 06:35
Příspěvek #42


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




No hlavni je, ze vyvojari co pomalu a jiste svejma upravama poslali AA2 do sracek jsou pryc ..ted jde jen o to, jestli ty novy budou lepsi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darecek
příspěvek 24.06.2009, 11:57
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 267
Registrován: 16.11.2007
Bydliště Bystrice city
ID: 23207




Po tom patchi mi to hodi eror, kdyz se chcu pripojit na server, treningy jdou v poho, ale jakmile se chcu napojit do hry(multiplayer), tak mi hra spadne :( mate nekdo ten sam problem?


--------------------
Play hard go Pro! or out!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 24.06.2009, 13:01
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




QUOTE( Harry  @ 24.06.2009, 03:43) *
90% těch bugů se ale projevuje na lagujícím serveru (alespoň u mě) a některé se u mě neprojevili vůbec

To bych nerekl, vetsinou hraju na serverech, kde mam pingy kolem 50 i mensi a lagy jsem prilis nepocitoval.

QUOTE( Harry @ 24.06.2009, 03:43) *
tak to podle mě bug není

Asi ne. Co jsem koukal, tak v AA2 si muzes ranu zaskrtit jen castecne a pak dobehnout k medikovi. V AA3 asi budes potrebovat nejaky dalsi trening. Ale docela nastve, kdyz te trefi jedna kulka do nohy, ubere ti minimum, ale vykrvacis, protoze te nikdo neosetri.

QUOTE
Po tom patchi mi to hodi eror, kdyz se chcu pripojit na server, treningy jdou v poho, ale jakmile se chcu napojit do hry(multiplayer), tak mi hra spadne :( mate nekdo ten sam problem?

Me to po patchi beha bez problemu. Co ti to pise za chybu?

Jinak pokud si chcete zvednout FPS, tak doporucuju:
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=299658

Rozdil je opravdu markantni!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Darecek
příspěvek 24.06.2009, 16:16
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 267
Registrován: 16.11.2007
Bydliště Bystrice city
ID: 23207




no tak ted mi to vyhodi tu chybu "neodesilat" rovnou pri nacteni stranky kde mam zadat ucet a heslo :( achjo...


--------------------
Play hard go Pro! or out!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 10.12.19 - 17:08
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist