IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> MOHAA, nejde spustit...
MililiVantili
příspěvek 11.05.2009, 09:00
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




Zdravím, po 5ti letech jsem si chtěl zavzpomínat na starý časy, tak jsem si opět nainstaloval MOH allied assault. bohužel mi ale nejde spustit. Po spuštění se objeví takovej ten typickej příkazák a potom tam skočí ta hnědá obrazovka. Pak by mělo naskočit logo EA ale už nenaskočí. Schodí mě to zpět do widlí. Zkusil jsem i jinou verzi, ale totéž. Patch nepomáhá. Nevím čím to je...poradí někdo? (hw požadavky myslím splňuji biggrin.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 11.05.2009, 09:09
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




Zdar.
Na jakém systému se to snažíš spustit?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 11.05.2009, 15:41
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




Promiň, zapomněl jsem. XP SP2...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duchodce_
příspěvek 15.05.2009, 17:27
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 824
Registrován: 28.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5212




MOHAA musi byt opatrovane podle navodu na http://kamikazee.unas.cz/info.htm
podivej se jestli mas vse spravne a ve stejnem poradi jako na navodu


--------------------




Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 15.05.2009, 22:22
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




dík za tip, ale bohužel to nefunguje. Beze změny. Vloženo do registru, patch nainstalován, crack překopírován a je to to samé. No nic, budu se muset spokojit s tím, že mi to asi nepojede. Ale dík za radu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 16.05.2009, 10:39
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Zeptám se,jakou používáš grafickou kartu?Ne každá nejnovější podporuje opengl hry
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 16.05.2009, 19:28
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




NX8600GTS 256mb...myslíš že je na to moc dobrá? tak stará hra to zase nejni.....no vlastně když jsem tu hru hrál naposledy, měl jsem 7600GT....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 17.05.2009, 10:58
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Ne jde o to,že ne každá nová grafika se popere s opengl hrou,což ATI zrovna neumějí,hra padá,tak proto jsem se ptal.zkusil bych přepsat původní opengl ve widlích,tady máš link,rozbal a v nouzáku přepiš původní,cesta je :c\WINDOWS\system32....

http://uloz.to/1789906/DMW_Client_3b_FIX_WinXP(Win2000).zip

Příspěvek upravil Excites, 17.05.2009, 10:59.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 17.05.2009, 13:44
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




nepomohlo...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 17.05.2009, 18:58
Příspěvek #10



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




A instalace Mohaa proběhla v pořádku?Pak už mě napadá zda nepoužíváš nějaký firewal,který by ji blokoval či jiný program....jiné grafické ovladače jsi zkoušel?

Příspěvek upravil Excites, 17.05.2009, 19:00.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 17.05.2009, 21:12
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




instalace v pořádku, patch nainstalován, crack zkopírován a ovladač nejnovější. Před 14 dny kompletní reinstall. opengl32.dll zkopírován a furt stejný. Win firewall vypnut. Zapnut pouze firewall eseta, ale i když jsem ho vypnul, tak to nepomohlo. No nic, budu se muset spokojit s css :-D Dík za rady, třeba na to jednou přijdu thumbsup.gif

Příspěvek upravil MililiVantili, 17.05.2009, 21:15.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 20.05.2009, 12:51
Příspěvek #12



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Odpověděl bych dřív,ale byl jsem na operaci.

Postupoval jsi opravdu do detailu dle návodu,který Ti tu posílal Duchy?

http://kamikazee.unas.cz/info.htm

Máš možnost tu samou instalaci provést na jiném pc?Problém bude zřejmě ve Tvém kompu.Ještě mě napadá,pošlu Ti můj mohaa.exe a ty s ním crakni po opatchování hru.

http://uloz.to/1807547/MOHAA.exe

Příspěvek upravil Excites, 20.05.2009, 12:52.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 20.05.2009, 17:20
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




Nic. Určitě bude problém někde na pc. Dělal jsem to přesně podle návodu. Ani Tvůj crack nepomohl...až bude trochu času, pokusím se to zkusit rozjet na notebooku...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 21.05.2009, 10:01
Příspěvek #14



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Seš mi záhadou chlape biggrin.gif ale rád bych Ti nějak pomohl thumbsup.gif antivir Ti náhodou neblokuje mohaa.exe?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MililiVantili
příspěvek 21.05.2009, 11:07
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 20.10.2007
Bydliště Velešín
ID: 22823




V pohodě. Antivir jsem zkoušel i úplně vypnout a nic. Je trochu divný, že jsem 3 týdny po reinstalu, takže jsem si myslel, že mám pc čistý. Žádnou zálohu jsem si nedělal, naformátoval jsem oba disky, zmizelo mi 570 Gb thumbsdown.gif Večer zkusím ten notebook a písnu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.11.19 - 22:08
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist