IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Medal of Honor, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Problem so sputenim MOHAAS
Baracuda75
příspěvek 09.05.2010, 15:48
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




Zdravim.Mam proble so spustenim MOHAAS zakazdim ked spustim hru tak mi vypse chybu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shark.
příspěvek 09.05.2010, 19:26
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 160
Registrován: 11.03.2008
Bydliště Kutná Hora, teda skoro =))
ID: 24692




QUOTE(Baracuda75 @ 09.05.2010, 16:48) *
Zdravim.Mam proble so spustenim MOHAAS zakazdim ked spustim hru tak mi vypse chybu.




máš to asi špatně opatchované . Jdi na adreju www.kamikazee.unas.cz tak najdeš, jak postupovat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 12.05.2010, 17:58
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




hmm vyskusam dufam ze to pomoze.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 13.05.2010, 10:28
Příspěvek #4



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Je otázkou,jestli myslíš hru MOHAA (Medal of Honor Allied Assault) a nebo MOHS (Medal of Honor Spearhead),to je datadisk a ten se tu nehraje,jen MOHAA,pokud jsi měl na mysli tuto hru,tak ta se tu hraje a na té stránce najdeš vše co potřebuješ.Hláška při spouštění hry "server connection timeout" se ti ukázala při spuštění hry?Je třeba tu napsat tvůj problém,protože to může být i softwerový problém,ne každá grafická karta podporuje opengl hry a je třeba někdy změnit ovladače...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 13.05.2010, 17:21
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




Zdravim.Mam na mysli MOHS a skusil som postupovat podla navodu na patch a nepomohol a to iste my roby aj pri MOHBRTH a to my islo a teraz nie .
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  Bez_n_zvu.JPG ( 38.07k ) Počet stažení: 18
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 14.05.2010, 12:23
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Je to systémová chyba hry,pokud chceš hrát online HOHS nebo MOHB,je třeba ji pochopitelně opatchovat

SPEARHEAD patch 2.11 najdeš zde

SPEARHEAD patch 2.11-2.15 najdeš zde

BREAKTROUGHT 2.40b najdeš zde

BREAKTROUGHT crack zde

SPEARHEAD crack zde

stačí opatchovat,cracknout a můžeš hrát online obě verze



Příspěvek upravil Excites, 14.05.2010, 13:00.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 14.05.2010, 17:25
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




Vyskusal som to ale nepomohlo stale to vypysuje chybu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 14.05.2010, 20:20
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Zkoušel jsi vůbec reinstal hry?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 15.05.2010, 06:40
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




Najmenej 20-krat a nepomohlo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 15.05.2010, 09:41
Příspěvek #10



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Spearhead a Breaktrought jsou datadisky MOHAA,je třeba MOHAA nainstalovat a oba datadisky do toho samého adresáře.Zkus vše odinstalovat včetně MOHAA a smazání všech registrů,použij např REGCLEANER,pak postupuj takto:

Nainstaluj MOHAA,opatchuješ ho s downloadem a návodem zde

Pak hru zkusíš zda ti šlape buď tady na GP nebo na nějakém zahraničním serveru,mělo by to jít bez problémů pokud budeš postupovat dobře.

Poté do toho samého adresáře nainstaluješ oba datadisky aby byly součástí základní hry,opatchuješ tak jak jsem psal v předchozím příspěvku.

Mělo by to fungovat,tak snad postupuješ správně thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 17.05.2010, 17:37
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




nepomohlo pri pripojeni na server my stale vypysuje server time out.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 19.05.2010, 10:38
Příspěvek #12



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Na jakou hru se připojuješ,u které ti to vypisuje "server connection timeout"?
Psal jsem ti jak postupovat v předchozím příspěvku,krok po kroku...zase jsme se nic nedozvěděli blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baracuda75
příspěvek 19.05.2010, 16:26
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 15.04.2010
ID: 34144




najskôr som vyskusal tu na GP tam ma nechce prihlasit vyskusal som sa na akysi iny a nepomohlo
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stentch
příspěvek 24.05.2010, 17:13
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 247
Registrován: 03.07.2004
Bydliště Slovakia
ID: 2202




Mám dojem, že si týpek len srandu robí :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Excites
příspěvek 24.05.2010, 20:49
Příspěvek #15



Ikona skupiny

Skupina: MOH admin
Příspěvků: 543
Registrován: 25.09.2005
ID: 8690




Vypadá to tak biggrin.gif Stene,je to tvůj krajan,třeba tě pochopí lépe worship.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 11.11.19 - 23:30
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist