IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> CoD2 - PB mě kickuje - This PB Server requires (A 1383 C2.208) - Error loading pbag
Vio
příspěvek 12.08.2015, 14:45
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.08.2015
ID: 46946




Zdravím, i přes prostudování tématu, kde uvádíte všechny možné errory co PunkBuster hází si stejně nevím rady, takže bych vás chtěla poprosit o pomoc.
Předem ještě upozorním, že hru nemám nainstalovanou jako takovou, pouze přeposlanou a staženou.
No a k věci - připojím se do hry, nechá mě to chviličku hrát a pak mě to kickne, s tím že mi to píše následující -> Server disconnected - (můj nick) PunkBuster kicked player '(můj nick)' (for 0 minutes)... This PB Server requires (A 1383 C2.208) - Error loading pbag.
Předem díky za pomoc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.08.2015, 15:57
Příspěvek #2


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Pokud nemáš řádně nainstalovaný PB, tak ti to nepůjde.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vio
příspěvek 14.08.2015, 11:16
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.08.2015
ID: 46946




PB mám řádně nainstalovaný, mluvila jsem o hře, tu mám přetaženou. Nebo ten error co mi to hází znamená, že je PB špatně nainstalovaný? Zkoušela jsem ho aktualizovat, ale i přes to, že jsem postupovala podle videa na youtube, tak mi to nakonec hodilo error.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 14.08.2015, 13:14
Příspěvek #4


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Můžeš zkusit opravu PB služeb přes program PBSVC, případně manuální update PB dle našeho FAQ.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vio
příspěvek 15.08.2015, 19:07
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 12.08.2015
ID: 46946




Vyzkoušela jsem, ani jedno nepomohlo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 15.08.2015, 19:16
Příspěvek #6


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Jestli ani kompletní náhrada PB složky naší složkou nepomohla, tak pak už jedině řádná instalace hry i PB, jak to má správně být.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 15.08.2015, 19:19
Příspěvek #7



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Ešte od niekoho skúsiť stiahnuť CoD2 PB a prekopírovať ho do tej zložky.

Tak ako to máme na CoD4, nakoľko sa nedá už cez pb aktualizovať, museli sme použiť PB z admin týmu.

Pokiaľ ste spravili už aj to, tak potom vymazať prenesenú hru a stiahnuť ( kúpiť ) si hru, ktorá má všetko vporiadku.

Příspěvek upravil __sXe__, 15.08.2015, 19:20.


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 16:50
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist