IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cože error
Nidecker _
příspěvek 27.08.2011, 14:14
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




Todle mi piše když jsem naistaloval nejnovější ovladače... what?.. chvilku hraju potom bum, sek, prásk a pak tenle error.

Asi starší ovladače co?


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 27.08.2011, 14:14
Příspěvek #2


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




Asi tu chybí screen


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nidecker _
příspěvek 27.08.2011, 14:15
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




QUOTE(MemphiS @ 27.08.2011, 15:14) *
Asi tu chybí screen


asi klikni na to červený.


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
mrtwak
příspěvek 27.08.2011, 14:37
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 386
Registrován: 23.06.2007
ID: 21130




Pád způsobuje to, že driver přestane na okamžik reagovat a operační systém se jej pokusí resetovat. Řešení není známo. Možná právě ten návrat k původním ovladačům. Někomu prý pomáhá snížit rozlišení, ale to je jak zabíjet mouchy lopatou.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PaticeCZ
příspěvek 27.08.2011, 18:37
Příspěvek #5



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 187
Registrován: 01.04.2011
Bydliště Val.Mez.
ID: 40523




QUOTE(Nidecker _ @ 27.08.2011, 15:14) *
Todle mi piše když jsem naistaloval nejnovější ovladače... what?.. chvilku hraju potom bum, sek, prásk a pak tenle error.

Asi starší ovladače co?

Co máš za počítač a jaký systém??


--------------------
Je hezké vidět dítě jak leze po trávě. Do tý doby než jí začne hulit.
Klikni ZDE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 27.08.2011, 18:54
Příspěvek #6


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12921
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (Nidecker _ @ 27.08.2011, 15:14) *
Todle mi piše když jsem naistaloval nejnovější ovladače... what?.. chvilku hraju potom bum, sek, prásk a pak tenle error.

Asi starší ovladače co?

co takhle jít na Nvidia/page/support a hledat eror 8?

Rtfm!!!!!!


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 27.08.2011, 23:16
Příspěvek #7


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Vyzkoušel bych změnu těch ovladaču , i když to možná nepomůže. Popravdě nevím.

Tuhle hlášku asi vidím prvně.

Napiš info o svém pc ,jak píše patice, potom budeme pokračovat v řešení.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eSuba . Buldog
příspěvek 28.08.2011, 02:46
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 24.08.2011
Bydliště Jemnice
ID: 42111




Zkusil bych změnu ovladačů. Moudřejší samozřejmě budeme až po vypsání celé tvé konfigurace.



--------------------


My Gaming Rig - CPU: Core i5 2400 @ 3,7GHz (Gelid Tranquillo rev.2), RAM: 8GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GPU: Gigabyte HD6950 (flash na HD6970), MB: Gigabyte GA-Z68P-DS3 - Intel Z68, HDD: 2,1TB, PSU: Chieftec CFT-850G-DF 850W. CASE: CoolerMaster Gladiator 600

SUBSCRIBE MY GAME MOVIES: www.youtube.com/TheBuldogzer
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nidecker _
příspěvek 28.08.2011, 11:05
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




QUOTE(PaticeCZ @ 27.08.2011, 19:37) *
Co máš za počítač a jaký systém??


Intel core duo E7400 2,80 Ghz
4GB Ram
Winfast Nvidia 240GT 512
Gigabyte GA-P31-ES3G
Win 7 64x ultimate

Příspěvek upravil Nidecker _, 28.08.2011, 11:18.


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 29.08.2011, 09:45
Příspěvek #10


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Přes jaký port je připojený monitor ? HDMI, DVID (bílej), D-SUB (většinou modrej) ?


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nidecker _
příspěvek 29.08.2011, 09:52
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




QUOTE(strécoWolfrámo @ 29.08.2011, 10:45) *
Přes jaký port je připojený monitor ? HDMI, DVID (bílej), D-SUB (většinou modrej) ?

D-SUB to muže bejt taky tím? však tenle monitor mam jakou dobu akorát mam ted WIN7

Příspěvek upravil Nidecker _, 29.08.2011, 09:54.


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 29.08.2011, 11:43
Příspěvek #12


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




zkus tenhle ovladač : ZDE

Možná ti zčerná obrazovka ale kdy,jak a včem , nevím.

Pokud to nepůjde jak má , tak vyzkoušej verzi ovladaču (260.99)


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nidecker _
příspěvek 29.08.2011, 12:05
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




QUOTE(#Pipl_? @ 29.08.2011, 12:43) *
zkus tenhle ovladač : ZDE

Možná ti zčerná obrazovka ale kdy,jak a včem , nevím.

Pokud to nepůjde jak má , tak vyzkoušej verzi ovladaču (260.99)


A to nevadí že je to pro xpečka ? jinak dík;)


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nidecker _
příspěvek 29.08.2011, 12:53
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 268
Registrován: 12.09.2008
Bydliště Ceske budejovice
ID: 26778




Takže naistoval jsem ty ovladače.. prvně jsem spustil cod hraju chvilku dobrý.. bum seklo se codko uplně komp tak RR pc :D a ted jsem šel hrát znova řikám že už je to OK a najednou černá obrazovka nic to nenapsalo.. tak ted už nevim vubec..


--------------------
cau
cus
mam dulezitou otazku­
preferujes pepina nebo durex?
sry ale techno neposloucham
ty wole, to neni techno :-D


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 29.08.2011, 13:17
Příspěvek #15


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




QUOTE(Nidecker _ @ 29.08.2011, 13:05) *
A to nevadí že je to pro xpečka ? jinak dík;)


Jak vidím má to stejný učinek. Takže asi nevadí :-D

Mám dojem že bude chyba někde mezi Win 7 64bit a ovladačema.

Zkoušel bych experimentovat všelijaké strategie s ovladačema.

Jinak už nevím asi rady, tak se omlouvám. sad.gif

Příspěvek upravil #Pipl_?, 29.08.2011, 13:22.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 09:23
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist