IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> POMOC jsem ZOUFALEJ... :o(
PanLamka
příspěvek 18.01.2005, 16:07
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 08.12.2004
Bydliště Roudnice n/L
ID: 3962




Stala se mi hrozna vec... Potrebuju nutne poradit protoze uz fakt nevim jak dal.
Half-Life (Counter-Strike) hraju na GZ uz dlouho. Ale asi pred mesicem se mi stalo ze kdyz chci spustit Steam a zadam heslo a uzivatelsky jmemo tak to zacne neco delat (nekdy se updatuje) a v pohode to pise Connecting to Steam account... ale pak mi padne z niceho nic pripojeni k internetu a Steam mi hodi chybovou hlasku Steam -Error : Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your Internet connection, or with Steam network.
Rek jsem si, ze to urcite zpravi ORIGINALKA s Half-Lifem 2 ale nestalo se tak! :(
Koupil jsem si originalku, nainstaluju to - hodi mi to tam Steam, Half-Life 2, Counter-Strike Source. At kliknu na kterou koliv z techto 3 ikonek tak vzdy se musim nejdriv prihlasit na Steam. Ale to me nejde! Nechapu to, vzdycky jsem pres Steam hral a najednou ze dne na den se mi to nechce pripojit. Vubec nic jsem tam novyho neinstaloval a prestalo to jit. Uz jsem zkousel i naformatovat disk ale to taky nepomohlo.
Fakt prosim... kdyby nekdo z vas mel podobnej problem jako ja tak mi PLS poradte.
Jinak mam internet bezdratovej
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOVIT
příspěvek 18.01.2005, 16:09
Příspěvek #2


Remember, the safest place to be is in the air!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2294
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Praga
ID: 119




hm třeba je přetížená sí? steamu mě to taky před měsícem cca dělalo, stzačí počkat den dva a průběžně to zkoušet


--------------------

................(___)..........
.................|Oo|...........
.......... /```` OO)........
........./ |____-- .......moo
.......*...L......L.............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanLamka
příspěvek 18.01.2005, 16:15
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 08.12.2004
Bydliště Roudnice n/L
ID: 3962




To si nemyslim... Jak rikam. Uz mesic jsem si nezahral. At to zkousim kdykoli tak to porad nejde. Zacne se to pripojovat a pak mi padne pripojeni... pak se zase obnovy... pak zase padne. Takhle to padne asi 3x za sebou a kdyz se zase obnovi net tak mi Steam hodi hlasku.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanLamka
příspěvek 23.01.2005, 09:41
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 08.12.2004
Bydliště Roudnice n/L
ID: 3962




Tak co uz nekdo vite jak na to? Fakt to porad nefunguje, zkousel jsem uz uplne vsechno...
Asi si sezenu teda cracklou verzi HL a bude to (nepotrebuje Steam a po netu de!)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOVIT
příspěvek 23.01.2005, 10:57
Příspěvek #5


Remember, the safest place to be is in the air!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2294
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Praga
ID: 119




jste me tak napada problem mezi zidli a klavesnici, neinstalovals firewall??


--------------------

................(___)..........
.................|Oo|...........
.......... /```` OO)........
........./ |____-- .......moo
.......*...L......L.............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanLamka
příspěvek 24.01.2005, 20:51
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 08.12.2004
Bydliště Roudnice n/L
ID: 3962




Problem mezi zidli a klavesnici? :) Co to znamena?
Jinak Firewall mam nastavenej dobre... A i kdyby ne, tak uz jsem i zkousel zformatovat disk a jako prvni vec co jsem do compa nakopal byl HL2 a stejne to neslo... takze zadnej program to nedela sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 26.01.2005, 09:46
Příspěvek #7


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




QUOTE(PanLamka @ 24.01.2005, 20:51)
Problem mezi zidli a klavesnici? :) Co to znamena?
Jinak Firewall mam nastavenej dobre... A i kdyby ne, tak uz jsem i zkousel zformatovat disk a jako prvni vec co jsem do compa nakopal byl HL2 a stejne to neslo... takze zadnej program to nedela  sad.gif

rekapitulace: takze ty se snazis pripojit na sit steamu a on spadne celej internet? rozumim tomu dobre?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PanLamka
příspěvek 28.01.2005, 16:23
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 08.12.2004
Bydliště Roudnice n/L
ID: 3962




Problem vyresen !!! !!! !!! Zrejme je chyba nekde v pripojeni, ale staci dat ve SPRAVCI ULOH SYSTEMU v procesech na STEAM nizkou prioritu a JDE TO !!!!!!!!! :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Barney95
příspěvek 25.12.2011, 22:59
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2011
ID: 43017




Shrnu co mám na srdci:

Pan Lamka: To, že je problém mezi židlí a klávesnicí znamená, že z tebe někdo dělá hlupáka, protože tím myslí, že problém je v tobě, jednoduše řečeno mezi židlí a klávesnicí jsi ty ;)

Pro kohokoliv: Mám stejný problém, už jsem zkoušel snad všechno co je na kterejchkoliv fórech, a to myslim i na anglickejch, jakýkoliv přejmenování, mazání, firewall, antivirus, přeinstalování,...nic nefunguje. Jsem fakt zoufalej, najde se tady někdo, kdo mi poradí něco užitečnýho?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 25.12.2011, 23:02
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Barney95 @ 25.12.2011, 22:59) *
Shrnu co mám na srdci:

Pan Lamka: To, že je problém mezi židlí a klávesnicí znamená, že z tebe někdo dělá hlupáka, protože tím myslí, že problém je v tobě, jednoduše řečeno mezi židlí a klávesnicí jsi ty ;)

Pro kohokoliv: Mám stejný problém, už jsem zkoušel snad všechno co je na kterejchkoliv fórech, a to myslim i na anglickejch, jakýkoliv přejmenování, mazání, firewall, antivirus, přeinstalování,...nic nefunguje. Jsem fakt zoufalej, najde se tady někdo, kdo mi poradí něco užitečnýho?

Opět staré téma. Dívej se na datumy, toto je už pod vrstvou prachu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.12.2011, 23:14
Příspěvek #11


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




zkus počkat, třeba je fakt přetížený server, a pokud i tak tak jedině napsat na ofic forum steamu


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Barney95
příspěvek 26.12.2011, 00:40
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2011
ID: 43017




Tak znova pro toho vola: Jemi jedno, jak je to starý, prolezl a vyzkoušel jsem snad všechno, tak nevim, proč nezkusit napsat do starýho topicu.

A steamem to nebude, když mám na skypu další lidi co hrajou, meziitím co já to oživuju...takže steam běhá normálně...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 26.12.2011, 07:51
Příspěvek #13


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jo ale ostatni už jsou přihlášení, za to tobě se nejde přihlásit, mě to taky jednou dělalo, když zrovna kámoš hrál a já se chtěl k němu přidat, ale hold nešlo se připojit, psalo mi to špatné heslo, nelze se připojit, tak jsem zkoušel změnit heslo a to nepomohlo, ale na druhý den už to šlo v pohodě ... zkus vypnout antivira a firewall jen tak ze srandy


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AHOSO:WIDAHO
příspěvek 26.12.2011, 09:26
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 501
Registrován: 05.03.2008
Bydliště Brno
ID: 24623




QUOTE(Barney95 @ 26.12.2011, 00:40) *
Tak znova pro toho vola:
Se omlouvám, ale nejsem vůl nýbrž starý vůl. Neodhadl jsem míru tvého zoufalství. Třeba je to jen tvým připojením.

Příspěvek upravil AHOSO:WIDAHO, 26.12.2011, 09:37.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Barney95
příspěvek 26.12.2011, 10:23
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2011
ID: 43017




Omlouvám se za hrubost své reakce, ale jsem FAKT zoufalej :D Kámoš už zkoušel hrát přes můj účet u sebe a to mu taky šlo, takže fakt nevim...aby mi měsíc dělal steam něco s účtem to nevim...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 6.12.19 - 13:32
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist