IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> User Interface is version 4, expected 3, určitě to tu už bylo...
Shisha
příspěvek 29.08.2008, 13:01
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




Tak se předem omlouvám, jestliže už to tu někde je, nebo je na to odpověď. Tak jsem si stáhl patch 1.32 a jak jsem chtěl spustit hru, tak mi to to v konzoli hodilo toto: User Interface is version 4, expected 3. Nevíte někdo , co s tím? Děkuji za odpověď.


Příspěvek upravil Shisha, 29.08.2008, 13:06.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P.J.RiPPeR
příspěvek 04.09.2008, 23:33
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 284
Registrován: 24.10.2003
Bydliště 33901
ID: 190




Přeinstaluj patch.


--------------------
http://pjripper.wz.cz
- navody OSP, DeFRaG, Trickjumping, Strafejumps, Mapping ....
QuakeLive!

#HTF.qlctf@QuakeNet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SMRK
příspěvek 28.10.2008, 15:48
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 28.10.2008
ID: 27636




QUOTE(P.J.RiPPeR @ 04.09.2008, 23:33) *
Přeinstaluj patch.

No tak to si nam fakt poradil. Diky. Vono to nefunguje asi proto, ze sme tam te patch nainstalovali. Tim ze ho preinstalujem se to fakt nespravi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P.J.RiPPeR
příspěvek 30.10.2008, 23:39
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 284
Registrován: 24.10.2003
Bydliště 33901
ID: 190




Dobře tak podrobněji. Přeinstaluj Quaka a patch. Ale to si jistě zkusil, když jsem ti tak dobře poradil...


EDIT:

http://pjripper.wz.cz/ostatni/ruzne-navody...ena-errors.html

Příspěvek upravil P.J.RiPPeR, 19.11.2008, 00:45.


--------------------
http://pjripper.wz.cz
- navody OSP, DeFRaG, Trickjumping, Strafejumps, Mapping ....
QuakeLive!

#HTF.qlctf@QuakeNet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 11.02.2009, 22:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




Tak, problém vyřešen :D Hraju QuakeLIVE :D


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
P.J.RiPPeR
příspěvek 03.03.2009, 23:07
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 284
Registrován: 24.10.2003
Bydliště 33901
ID: 190




Neřekl bych že to je řešení problému s Q3, ale budiž :-) QuakeLive jede :>


--------------------
http://pjripper.wz.cz
- navody OSP, DeFRaG, Trickjumping, Strafejumps, Mapping ....
QuakeLive!

#HTF.qlctf@QuakeNet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 26.07.2009, 12:04
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




.

Příspěvek upravil Shisha, 27.08.2012, 11:19.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MaxXx
příspěvek 06.12.2010, 18:10
Příspěvek #8


maxxx.cz


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 230
Registrován: 24.01.2006
Bydliště Hospoda
ID: 10764




Máte řešení problému....? mám ten samý...

//Řešení: Jiný soubor quake3.exe

Příspěvek upravil MaxXx, 06.12.2010, 18:13.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.11.19 - 21:44
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist