IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> CoD :WaW error, unhandled exception caugh
A.l.i.3.n
příspěvek 06.12.2008, 12:48
Příspěvek #31


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Tak jsem právě zkoušel Half Life 2 a Battlefield 2142 a obojí nefunguje. HL 2 hlásí uplně stejnou chybu jako CoD: Waw a W3 (který mi zas pro změnu po reinstalu šlape). Battlefieldy pro změnu chtějí soubor d3dx9_29.dll.

Zkusim ještě jednou reinstal ovladačů a DX, ale už tomu nedávám moc šancí ... btw ta složka je system nebo system32 ?

Příspěvek upravil A.l.i.3.n, 06.12.2008, 12:48.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 06.12.2008, 13:12
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




QUOTE(A.l.i.3.n @ 06.12.2008, 12:48) *
Tak jsem právě zkoušel Half Life 2 a Battlefield 2142 a obojí nefunguje. HL 2 hlásí uplně stejnou chybu jako CoD: Waw a W3 (který mi zas pro změnu po reinstalu šlape). Battlefieldy pro změnu chtějí soubor d3dx9_29.dll.

Zkusim ještě jednou reinstal ovladačů a DX, ale už tomu nedávám moc šancí ... btw ta složka je system nebo system32 ?



ve slozce system to je .

to je divne hele , ja ten problem vyresil jak na svem pc tak i na notasu : (


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.12.2008, 15:13
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(oxygen^^ @ 06.12.2008, 13:12) *
ve slozce system to je .

to je divne hele , ja ten problem vyresil jak na svem pc tak i na notasu : (
Ve složce C:\WINDOWS\system není ani jeden soubor d3dx9_*.dll. Ve složce C:\WINDOWS\system32 jich je samozřejmě hafo. innocent.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
oxygen^^
příspěvek 06.12.2008, 15:31
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 141
Registrován: 17.06.2008
Bydliště Teplice
ID: 25809




QUOTE(CyboPat @ 06.12.2008, 15:13) *
Ve složce C:\WINDOWS\system není ani jeden soubor d3dx9_*.dll. Ve složce C:\WINDOWS\system32 jich je samozřejmě hafo. innocent.gif



yoyo , dik za opravu .. spatne jsem to z fora vycetl ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 06.12.2008, 16:03
Příspěvek #35


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Tak já ve složce system32 neměl ani jeden takovej soubor (i když dxdiag hlásil, že mam DirectX9.0c). Nicméně po instalaci toho nejnovějšího mi stejně házejí stejný error.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.12.2008, 18:48
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(A.l.i.3.n @ 06.12.2008, 16:03) *
Tak já ve složce system32 neměl ani jeden takovej soubor (i když dxdiag hlásil, že mam DirectX9.0c). Nicméně po instalaci toho nejnovějšího mi stejně házejí stejný error.
Tohle sis prověřil?
http://forum.gamepark.cz/index.php?s=&...st&p=707462


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 06.12.2008, 18:52
Příspěvek #37


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(CyboPat @ 06.12.2008, 18:48) *

Ne, ponevadz me to nedela u CoD:WaW ale u HL2 BF 2142 a delalo to i u W3 :-]
Zalozim raci new topic ad to tu neni OT.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Salam!
příspěvek 17.12.2008, 23:06
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 17.12.2008
ID: 28401




tak u me je to stale bez vysledku, mam stejny problem , avaiting challenge ...1... a najednou cerna obrazovka "neodesilat" a pak unhandled exception caught , napoprve jsem to ale rozjel, tak na 3 min :) pak to same co se mi deje do ted, at to zkousim na jakym serveru chci, vyzkousel jsem uz vsechny rady a stale nevim co s tim, asi se hold budu muset obejit bez cod5 :-X
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 18.12.2008, 10:19
Příspěvek #39


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Je to určitě stejná chyba? Kód: 0xc000005 Access violation

U mě pomohl kompletní formát a reinstall :)


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Salam!
příspěvek 18.12.2008, 17:26
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 17.12.2008
ID: 28401




to mi za to nestoji :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
karamel
příspěvek 02.01.2009, 23:34
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 01.01.2009
ID: 28678




ja mam zas problem s profilem spustim hru najede mi to do menu dam reconnect a jsem ve hre v pohode hraju pokazdy kdyz se znova chci nekam pripojit tak mi to hodi unhandled exception caught a vyresim problem smazanim cfg a mpdata v mim profilu ale pokazdy prenastavovat ovladani grafiku prikazy a zacinat od 1lvlu je docela na hovno nesetkal jste se nekdo stihmle nevite jak to obejit pls?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Neonak
příspěvek 09.01.2009, 23:58
Příspěvek #42


vedu tezky zivot akcniho hrdiny.....


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 30.11.2008
Bydliště Budejovice
ID: 28157




Mam stejnou chybu, mam ATI, Visty a v directx sem se nikdy nehrabal tak me napada jen jedna otazka: Bože proc já ? Nejde to hned poprve co sem to nainstaloval a tak jak to jednoduse mam vylecit ? (vsechny ty reseni co si psal sou jen pro xp ?) Zkousel sem jiny ovladace na gk i mb a preinstalovat dx..neni nejaky univerzalni reseni ?




--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 10.01.2009, 14:56
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




2 Neonak: Patch 1.1 si nainstaloval?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Neonak
příspěvek 10.01.2009, 15:42
Příspěvek #44


vedu tezky zivot akcniho hrdiny.....


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 46
Registrován: 30.11.2008
Bydliště Budejovice
ID: 28157




QUOTE(CyboPat @ 10.01.2009, 14:56) *
2 Neonak: Patch 1.1 si nainstaloval?

aha tak tadle banalitka me nenapadla uz ho du stahovat


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slávek•
příspěvek 13.01.2009, 12:27
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 31
Registrován: 15.11.2006
ID: 18722




někdo tvrdí, že to může být patchem, někdo zase že OSkem, hodil jsem teda můj orig. XP home edition místo profesionála a ejhle, je po problému.. innocent.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.12.19 - 09:08
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist