IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty: World at War, nejprve si přečtěte náš F.A.Q. - ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA PRO HRÁČE. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

5 Stran(y): V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> PRVNÍ POMOC, rady a návody, pokud není odpověď ve FAQ
Tomasforumgp
příspěvek 28.07.2010, 20:27
Příspěvek #61





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(CyboPat @ 27.12.2009, 00:59) *
Tady si na fóru CoD:WaW.
Tohle je FAQ pro CoD4: http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry594187



nejde mi vytovřit online učet píše to učet nedje vytvořit a furt mě to háže abych si ho uděall ! reconnect nepomáha co píšete v faq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 28.07.2010, 20:30
Příspěvek #62


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Kup si origo. Warez verzi tady na gp nerozjedeš


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 28.07.2010, 23:11
Příspěvek #63





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(Tipos @ 28.07.2010, 21:30) *
Kup si origo. Warez verzi tady na gp nerozjedeš



mrdat vole tady to nehraju prostě ty vole koukal sem jak malej maj to pěkně vymakaný prostě pětku šestku si bez origa nedáš hezky to zabezpečily syčáci whistle.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.07.2010, 08:04
Příspěvek #64


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




cod waw i cod mw2 bez origa na mp dáš... jenže musíš umět googlit (nic pro amatéry)


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 29.07.2010, 11:18
Příspěvek #65


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(Tipos @ 29.07.2010, 09:04) *
cod waw i cod mw2 bez origa na mp dáš... jenže musíš umět googlit (nic pro amatéry)


Než se s tím pár hodin sr**, tak je lepší si za pár šupů koupit origo...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.07.2010, 13:57
Příspěvek #66


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




přesně tak, a nebo jít pořádný cod... uo ale to už je OT


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 07.02.2011, 16:12
Příspěvek #67





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(Tipos @ 29.07.2010, 13:57) *
přesně tak, a nebo jít pořádný cod... uo ale to už je OT



čau , mám problém když chci odnistalovat starou verzi cod 5 odstranil sem tehdy ten torrent ale v přidat odebrat mi to zůstalo a ted když sem si to opět stách abych si dal singl alespon než mi přijde origo tak sem to chtěl s přidat odebrat odnistalovat a vyskočil mi tam erorr viz :: http://img830.imageshack.us/i/wtf1d.jpg/ ... nevíte jak to dostanu pryč s pc protože potom mi to píše samozřejmě při instalaci že už to tam mám a dokud to nevymažu nemužu pokračovat v instalaci na konci to píše odnistalujte s přidat odebrat /f:cod waw .msi ale tehdy tam naskočí ta chyba ,,,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
g4llardo`
příspěvek 10.02.2011, 19:30
Příspěvek #68


MANGO BANANI PONY :_)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 80
Registrován: 25.11.2007
ID: 23342




QUOTE(Tomasforumgp @ 07.02.2011, 16:12) *
čau , mám problém když chci odnistalovat starou verzi cod 5 odstranil sem tehdy ten torrent ale v přidat odebrat mi to zůstalo a ted když sem si to opět stách abych si dal singl alespon než mi přijde origo tak sem to chtěl s přidat odebrat odnistalovat a vyskočil mi tam erorr viz :: http://img830.imageshack.us/i/wtf1d.jpg/ ... nevíte jak to dostanu pryč s pc protože potom mi to píše samozřejmě při instalaci že už to tam mám a dokud to nevymažu nemužu pokračovat v instalaci na konci to píše odnistalujte s přidat odebrat /f:cod waw .msi ale tehdy tam naskočí ta chyba ,,,

Použij CCleaner a vymaž registry u hry


--------------------
Než se zeptáš použij hlavu a google.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 14.02.2011, 22:40
Příspěvek #69





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(g4llardo` @ 10.02.2011, 19:30) *
Použij CCleaner a vymaž registry u hry



Tak sem vymazal registry tím ccleanerem ted tu hru vubec nikde nevidím a když dám autoron objeví se mi tam uinstall dám to a píše to tato verze je již nainstalována akci nešlo dokončit pls poradte jak to mužu vymazat ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
g4llardo`
příspěvek 14.02.2011, 22:51
Příspěvek #70


MANGO BANANI PONY :_)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 80
Registrován: 25.11.2007
ID: 23342




QUOTE(Tomasforumgp @ 14.02.2011, 22:40) *
Tak sem vymazal registry tím ccleanerem ted tu hru vubec nikde nevidím a když dám autoron objeví se mi tam uinstall dám to a píše to tato verze je již nainstalována akci nešlo dokončit pls poradte jak to mužu vymazat ??

Tak prosimtě klikni na setup to by se snad mělo už rozjet takle mi to jede na W7. Když něco nejde odinstalovat smažu registry (komplet i složky s hrou) a z DVD dám otevřít složku pak setup.

//edit U autoronu mi to taky kolikrát píše, popřípadně skus instalaci spustit jako správce.

Příspěvek upravil g4llardo`, 14.02.2011, 22:55.


--------------------
Než se zeptáš použij hlavu a google.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 14.02.2011, 22:54
Příspěvek #71





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(g4llardo` @ 14.02.2011, 22:51) *
Tak prosimtě klikni na setup to by se snad mělo už rozjet takle mi to jede na W7. Když něco nejde odinstalovat smažu registry (komplet i složky s hrou) a z DVD dám otevřít složku pak setup.



dám setup a zase to samé //// pustit jako správce to se dělá jak ? : D

Příspěvek upravil Tomasforumgp, 14.02.2011, 22:57.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
g4llardo`
příspěvek 14.02.2011, 23:04
Příspěvek #72


MANGO BANANI PONY :_)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 80
Registrován: 25.11.2007
ID: 23342




Pravý tlačítko a hned třetí řádek Spustit Jako Správce neboli u jiných Win.

->Vlastnosti
->Kompatibilita
->Spustit tento program jako správce a zaškrtni

Nebo další řešení projeť PC nějakým antivirákem (NOD32)


--------------------
Než se zeptáš použij hlavu a google.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomasforumgp
příspěvek 14.02.2011, 23:18
Příspěvek #73





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 72
Registrován: 04.05.2010
ID: 34272




QUOTE(g4llardo` @ 14.02.2011, 23:04) *
Pravý tlačítko a hned třetí řádek Spustit Jako Správce neboli u jiných Win.

->Vlastnosti
->Kompatibilita
->Spustit tento program jako správce a zaškrtni

Nebo další řešení projeť PC nějakým antivirákem (NOD32)



hm dnes mi přišlo origo a zas mi to píše to samé http://img337.imageshack.us/i/omggg12.jpg >> hra mi nešla odinstalovat psalo mi to 1628:Script a něco prostě že to nejde ... Tak mi galardo řek at si stáhnu ccleaner a vymažu registry od téé hry udělal sem to a sice sem je smazal ted když dám přidat odebra tak to tam nenajdu ale nepomohlo to ted i když instlauju s originálky mi to napiše to co je na fotce poradte pls

Příspěvek upravil Tomasforumgp, 21.02.2011, 10:44.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 18:03
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist