IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> Cod2 FPS, FPS
Acik
příspěvek 16.12.2015, 06:24
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 16.12.2015
ID: 47063




Zdravím, budu rád, za jakkékoliv rady ohledně CoD2.

Problem spočívá vtom, že když hraji, tak obvykle mam 230-240 FPS, při /com_max 250, Ale nikdy nemám stálýcj 250 fps při hraní, vždy pod hranicí, to samé když zadam com max fps třeba 125 tak mam zase jen 110 či 115 fps. Přičemž, max fps mi hází na 380 pokud hodím fps 1000.

Nějaké rady nápady? jak zprovoznit, abych měl 250 stálých? Neustále, mám prostě pod hranici 250 při comu, ale jinak mi to tahá mnohem víc

Notas: Intel pentium 2020m GTX 750m.

PS: hru mam ořezanou jak to jen jde. Directy 7čky, i když na 9tkách mam stejně FPS jako při 7čkách, né-li lepší.

Příspěvek upravil Acik, 16.12.2015, 06:25.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JAMES'
příspěvek 16.12.2015, 15:56
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 182
Registrován: 09.07.2010
ID: 34721




Tady je taky otázka, jestli se ti to na těch 250 vůbec dostane, ale jenom to padá na těch 230, nebo jestli se to od začátku drží na 230.


--------------------
S pozdravem, JAMES
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Acik
příspěvek 16.12.2015, 17:09
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 16.12.2015
ID: 47063




QUOTE(JAMES' @ 16.12.2015, 15:56) *
Tady je taky otázka, jestli se ti to na těch 250 vůbec dostane, ale jenom to padá na těch 230, nebo jestli se to od začátku drží na 230.


Umm 250 mi skáče jen málo kdy, jinak stále 230 i při pohledu do nebes prostě jen 230 240 ale 250 mi tam neskočí, zkusil sem nahodit 300 a měl sem 280-290
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JAMES'
příspěvek 16.12.2015, 21:54
Příspěvek #4



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 182
Registrován: 09.07.2010
ID: 34721




Jako tady na to odpovědět asi úplně nejde. Taky přeci jenom CoD 2 je i stará hra. Nemáš něco zapojeného třeba přes ps2 port (klávesnice/myš)? Doslova to vypadá, jak kdyby ti počítač v pozadí něco neustále zpracovával a těma vstupama ti to pak ubere fps. Podívej se ještě, co máš všechno zapnutého na pozadí v procesech.


--------------------
S pozdravem, JAMES
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Acik
příspěvek 17.12.2015, 06:37
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 16.12.2015
ID: 47063




QUOTE(JAMES' @ 16.12.2015, 21:54) *
Jako tady na to odpovědět asi úplně nejde. Taky přeci jenom CoD 2 je i stará hra. Nemáš něco zapojeného třeba přes ps2 port (klávesnice/myš)? Doslova to vypadá, jak kdyby ti počítač v pozadí něco neustále zpracovával a těma vstupama ti to pak ubere fps. Podívej se ještě, co máš všechno zapnutého na pozadí v procesech.


V portech mam zapojenou jen myšku jinak nic. A na procesy sem koukal, zkoušel povypínat avasta, mozzilu, tsko, všechno možný, ale nic prostě nepomohlo.
ba sem zkoušel i čisté chození, bez jakkýkoliv proccesu, ale nic nepomohlo. Teplota na grafice a procáku se pohybuje kolem 60 stupnů a když se mi přehřeje, zapíná se mi druhej zabudovanej větráček, ale teplotama to nejspíše asi nebude. A je zvláštní, že na smoke, koukám z pozvdálí, tak mam těch 190 FPS, ale jak vlezu do smoke, mam 250 stalých. Což, by nejspíše mělo být opačně
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JAMES'
příspěvek 17.12.2015, 13:13
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 182
Registrován: 09.07.2010
ID: 34721




Tak pokud můžeš, zkus dát myš přes USB, pokud jsi teda odpověděl na to, že ji máš v PS2 portu. Jináč s tím smokem to nemusí být pravda, určitě tam máš nastavený něco jako jemný okraje a když se to renderuje z dálky, tak ti to dost ubírá. Poslední věcí, co by mě napadla je, abys zkusil změnit config. Někoho poprosit třeba, nebo zkusit čistě defaultní.


--------------------
S pozdravem, JAMES
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Acik
příspěvek 17.12.2015, 15:47
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 16.12.2015
ID: 47063




QUOTE(JAMES' @ 17.12.2015, 13:13) *
Tak pokud můžeš, zkus dát myš přes USB, pokud jsi teda odpověděl na to, že ji máš v PS2 portu. Jináč s tím smokem to nemusí být pravda, určitě tam máš nastavený něco jako jemný okraje a když se to renderuje z dálky, tak ti to dost ubírá. Poslední věcí, co by mě napadla je, abys zkusil změnit config. Někoho poprosit třeba, nebo zkusit čistě defaultní.



No myš nepomohla, cnfg. sem vyzkoušel 4 a od jednoho spoluhráče, nepomohlo stále to samé. Ke všemu, mi spadla grafická karta a zmizely mi věci z MAP. Tak sem to přeinstaloval opět cod2 a furt to samé i na defaultní cnfg.

Jinak, děkuju, že mi věnuješ čas
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 20.12.2015, 15:21
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Od té karty víc neočekávej. Uprav si config podle toho jak ti to vzhledově vyhovuje a neřeš to. Nemá to cenu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.11.19 - 14:17
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist